Πολυτελή ξενοδοχεία σε Γκέι Παρίσι

Πολυτελή ξενοδοχεία σε Γκέι Παρίσι

Ως ο αγαπημένος τουριστικός προορισμός του κόσμου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Παρίσι διαθέτει μερικά από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ευρώπη

Οι προτάσεις μας για πολυτελή ξενοδοχεία στο Παρίσι ταξινομούνται ανά περιοχή:


Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείου, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση σε όλα τα ξενοδοχεία του Παρισιού.

Ομοφυλοφιλικά πολυτελή ξενοδοχεία στο Παρίσι ανά περιοχή

Μουσείο του Λούβρου / Όπερα

Το κέντρο της πόλης του Παρισιού, που βρίσκεται στη δεξιά όχθη του ποταμού Σηκουάνα, φιλοξενεί το περίφημο Λούβρο (Περιοχή 1) και πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα γύρω από τον σταθμό Opéra του μετρό (Περιοχή 9).

Τα ξενοδοχεία σε αυτήν την περιοχή, ακριβώς δίπλα στο γκέι χωριό Le Marais, είναι δημοφιλή στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.
Hilton Paris Opera
Εικονίδιο τοποθεσίας

108 Rue Saint-Lazare, 75008 Παρίσι, Γαλλία, Παρίσι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κομψό παριζιάνικο ξενοδοχείο ορόσημο!

Το Hilton Paris Opera είναι ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα και μοναδικά πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης.

Ένας λαμπερός φάρος της ικανότητας του Παρισιού για διαχρονική κομψότητα και σπίτι μιας κρυμμένης ιστορίας που εκτείνεται πριν από περισσότερα από 130 χρόνια, το Hilton Paris Opera βρίσκεται σε καλή θέση για μια ονειρεμένη παριζιάνικη απόδραση. Κρυμμένο πίσω από μια πρόσοψη σε στιλ Haussmann, το Hilton Paris Opera περιέχει μια ζωντανή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που προσφέρει μια σειρά από εκπληκτικά δωμάτια και σουίτες, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα και γοητεία.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης εύκολη πρόσβαση στη διάσημη γκέι σκηνή της πόλης, καθώς και σε μια σειρά από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Παρισιού, όπως το Μουσείο του Λούβρου, το Galeries Lafayette και το Le Printemps.

Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ένα εκτεταμένο πακέτο γάμου σε ιδιωτικοποιημένα μέρη εκεί πολυτελών δωματίων Salon Bolero ή Salon Baccarat, και μπορεί να οργανώσει όλες τις λειτουργίες του χώρου, όπως ποτά και πακέτα, δείτε την εκτενή τους σελίδα γάμου και φυλλάδιο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά:
268 δωμάτια
800m² χώρου συσκέψεων και 8 αίθουσες συσκέψεων
Δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο
Executive Lounge και Γυμναστήριο
Ιστορικό Μεγάλο Σαλόνι
Κτήριο ορόσημο στο κέντρο της πόλης του Παρισιού
Sinner
Εικονίδιο τοποθεσίας

116 Rue du Temple, Παρίσι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Ιδιότροπος. Κοντά στη διάσημη γειτονιά Marais.
Το Sinner είναι ένα πολυτελές και μοντέρνο ξενοδοχείο φιλικό προς τους ΛΟΑΤ που βρίσκεται στην καρδιά των ζωντανών και εκλεκτικών Marais. Ο Sinner ωθεί τα όρια και, για πρώτη φορά, η κληρονομιά, η ιστορία, η αίγλη και το μυστήριο αναμειγνύονται σε αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο. Θα είναι πραγματικά μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία κάθε φορά που επισκέπτεστε.

Κοντά στη διάσημη γειτονιά Marais, ζωντανή με τέχνη, σχέδιο και μόδα. Ολόκληρη η ατμόσφαιρα είναι μια πρόσκληση για τις αισθήσεις μέσα από ένα οσφρητικό σύμπαν, αλληλεπιδρώντας υλικά και μια σχολαστική καλλιτεχνική επιλογή.

Το ιδιωτικό σπα του ξενοδοχείου είναι κρυμμένο πίσω από μια πόρτα με καρφιά. Ανακαλύψτε αυτό το καλοδιατηρημένο μυστικό, με την πισίνα του εμπνευσμένη από ελληνικά και ρωμαϊκά λουτρά, καθώς απολαμβάνετε μια περιποίηση μόνοι σας ή με έναν σύντροφο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
πλυντήριο
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
wi-fi
Hotel Scribe Paris Opera by Sofitel
Εικονίδιο τοποθεσίας

1 rue Scribe, Παρίσι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κλασική πολυτέλεια. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και gay σκηνή.
Το 1895, ο Auguste και ο Louis Lumière πραγματοποίησαν την πρώτη ιδιωτική προβολή στον κόσμο της «Projected Motion Pictures», μιας ταινίας στο Le Salon Indien du Grand Cafe στο υπόγειο του σημερινού Hotel Scribe.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου ονομάζεται "Le Lumière" σε ανάμνηση αυτού του ιστορικού γεγονότος. Και τα 200 κομψά δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση LCD, μίνι μπαρ, παροχές για τσάι και καφέ, δωρεάν Wi-Fi και προϊόντα περιποίησης Hermès.

Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει μια εξαιρετική βάση για να απολαύσετε το Παρίσι και τη γκέι σκηνή του. Γκέι σάουνα IDM και Euro Men's Club σάουνα και οι δύο απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
W Paris - Opéra
Εικονίδιο τοποθεσίας

4 rue Meyerbeer, Παρίσι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πρωτοποριακός σχεδιασμός. Εξαιρετική τοποθεσία. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.
Όταν άνοιξε το πρώτο W στη Γαλλία, πολλοί αναρωτήθηκαν αν η μοναδική του ιδέα θα απομειωνόταν στο κομψό κτήριο Haussmann του 1870. Οχι δεν είναι πραγματικά.

Τα δωμάτια και οι σουίτες, που περιγράφονται ως «Υπέροχα», «Φανταστικά» και «Ουάου», ποικίλλουν σε μεγέθη και προσφέρουν σχέδια αιχμής και όλα τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Το W Paris βρίσκεται κοντά στα καταστήματα Galeries Lafayette, IDM gay σάουνα Euro Club Ανδρών. Το Μουσείο του Λούβρου απέχει 15 λεπτά με τα πόδια και το κοντινό μετρό σας μεταφέρει απευθείας στον Πύργο του Άιφελ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
δωρεάν WiFi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Le Burgundy Paris
Εικονίδιο τοποθεσίας

6-8 rue Duphot, Παρίσι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Κοντά στο gay χωριό Le Marais.
Μοντέρνο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Παρισιού, κοντά σε μπουτίκ στη Rue Saint-Honoré και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το γκέι μπαρ στο Le Marais.

Η προσεκτική προσοχή του Le Burgundy στη λεπτομέρεια φαίνεται παντού. Κάθε μοντέρνο δωμάτιο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, κομψά έπιπλα και βάση σύνδεσης για iPod.

Το εστιατόριο Le Baudelaire με αστέρι Michelin σερβίρει εκλεκτή γαλλική κουζίνα και έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Carita club που διαθέτει όμορφη εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και ατμόλουτρο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Κατάστημα
Πισίνα
Hotel de Vendôme
Εικονίδιο τοποθεσίας

1 Θέση Vendôme, Παρίσι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στο Le Marais gay σκηνή. Κομψή σχεδίαση.
Χτισμένο το 1723, αυτό το ιστορικό κτήριο υπήρξε ιδιωτική κατοικία, έδρα κυβέρνησης και, το 1842, η Πρεσβεία του Τέξας! Σήμερα, είναι ένα από τα πιο κομψά ξενοδοχεία στο Παρίσι.

Το De Vendome τυχαίνει επίσης να είναι ένα από τα πιο κοντινά πολυτελή ξενοδοχεία στο γκέι μπαρ, συλλόγους και σάουνες στο Le Marais, καθώς και δημοφιλή αξιοθέατα όπως η Παναγία των Παρισίων και το μουσείο του Λούβρου.

Τα πολυτελή δωμάτια συνδυάζουν με επιτυχία την παράδοση και τον μοντερνισμό. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, 1 Place Vendôme, σερβίρει εκλεκτή γαλλική κουζίνα και αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα στο Παρίσι.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Κατάστημα
Ιαματική πηγή

Champs-Élysées

Αυτά τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη λεωφόρο Champs-Élysées στο 8ο Arrondissement, κοντά σε πολυτελή καταστήματα, μπουτίκ, καφέ και αξιοθέατα όπως η Αψίδα του Θριάμβου και η Place de la Concorde.
Hôtel Fouquet's Barrière
Εικονίδιο τοποθεσίας

Λεωφόρος 46 George V, Παρίσι

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη πισίνα. Εύκολη πρόσβαση στη γκέι σκηνή Le Marais.
Ένα από τα καλύτερα πολυτελή boutique ξενοδοχεία στο Παρίσι. Σε βολική τοποθεσία, ακριβώς έξω από τα Ηλύσια Πεδία, το Fouquet Barriere προσφέρει μεγάλα δωμάτια, διακοσμημένα από τον Jacques Garcia, έναν διάσημο Γάλλο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων.

Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με γούστο (ακόμη και τα μπάνια διαθέτουν τηλεόραση LCD). Αλλά η πραγματική αξίωση για φήμη μπορεί να αποδοθεί στην υπέροχη υπηρεσία - είστε περιποιημένοι από το check-in μέχρι το ταμείο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες εσωτερικές πισίνες στο Παρίσι, γυμναστήριο, σπα και σάουνα. Το εστιατόριο Le Fouquet's είναι ένας προορισμός από μόνος του, για πλούσιους και διάσημους.

Τα γκέι μπαρ Le Marais και η νυχτερινή ζωή είναι προσβάσιμα σε 10 λεπτά με ταξί ή μετρό.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Πισίνα
Hotel Napoleon
Εικονίδιο τοποθεσίας

40 Avenue de Friedland, Παρίσι

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ιδανικό για αξιοθέατα. Κομψά δωμάτια.
Βρίσκεται κοντά στα Ηλύσια Πεδία και την Αψίδα του Θριάμβου, το Napoleon προσφέρει μια εξαιρετική βάση για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, ψώνια και νυχτερινή διασκέδαση στο Παρίσι.

Τα μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια προσφέρουν θέα στον Πύργο του Άιφελ ή στην ήσυχη αυλή. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο. Διατίθενται δωμάτια που επικοινωνούν.

Το εστιατόριο Bivouac Café του ξενοδοχείου σερβίρει μερικά από τα καλύτερα γαλλικά φαγητά στην πόλη. Υπάρχει ένα σύγχρονο γυμναστήριο στον 7ο όροφο με εξαιρετική θέα στην πόλη (ανοιχτό 7 π.μ. - 10 μ.μ.).
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
δωρεάν WiFi
Γυμναστήριο
Εστιατόρια

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.