Κολόμβος

Γκέι Κολόμπους

Η πρωτεύουσα της πολιτείας του Οχάιο και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του Midwest. Το Columbus φιλοξενεί μια εκπληκτικά καλή γκέι σκηνή.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Κολόμβος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κολόμβος

Το Κολόμπους του Οχάιο είναι μια από τις πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους πόλεις της Αμερικής. Φιλοξενεί μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις υπερηφάνειας στη χώρα. Υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ και ιδρύματα LGBTQ για εξερεύνηση.

Κάντε ένα ταξίδι στην εκλεκτική καλλιτεχνική σκηνή της πόλης στην περιοχή Short North Arts District, όπου οι γκαλερί, οι μπουτίκ και οι καφετέριες πλαισιώνουν τους πολυσύχναστους δρόμους. Εξερευνήστε το ιστορικό γερμανικό χωριό, με τα λιθόστρωτα δρομάκια και τα γοητευτικά πλινθόκτιστα σπίτια, προσφέροντας μια ματιά στο παρελθόν της πόλης. Απολαύστε τις γεύσεις σας με ένα γαστρονομικό ταξίδι στη North Market, μια αίθουσα φαγητού που διαθέτει μια ποικιλία από τοπικούς πωλητές. Για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου, το Scioto Mile προσφέρει μια γραφική απόδραση κατά μήκος του ποταμού, ενώ το εκτεταμένο Ωδείο Franklin Park προσφέρει καταπράσινους βοτανικούς κήπους και μαγευτικές εκθέσεις.

Νέα & Χαρακτηριστικά

Κολόμβος Εκδηλώσεις

  • Υπερηφάνεια στο Κολόμπους του Οχάιο

    Stonewall Columbus Pride 2025: lineup, tickets & parade

    Λεπτομέρειες

    Κυρ, 1 Ιουνίου

Κολόμβος Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Columbus από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κολόμβος για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας