Γκέι Παλμ Σπρινγκς

Γκέι Παλμ Σπρινγκς

Αυτή η πόλη της Καλιφόρνιας περιβάλλεται από εκπληκτικά τοπία της ερήμου και φιλοξενεί μια μεγάλη ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Τι υπάρχει σήμερα

Παλμ Σπρινγκς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παλμ Σπρινγκς

Το Palm Springs είναι ένας από τους καλύτερους gay προορισμούς στις ΗΠΑ. Η γειτνίασή του με το Λος Άντζελες το έκανε αγαπημένο μέρος διακοπών για τα αστέρια του Golden Age Hollywood. Έφεραν μαζί τους τις φιλελεύθερες κοινωνικές τους στάσεις και το Palm Springs παρέμεινε πολύ φιλελεύθερο μέχρι σήμερα.

Ο πληθυσμός είναι περίπου 48,000. Εκτιμάται ότι λίγο περισσότερο από το μισό πληθυσμό είναι ΛΟΑΤ +, καθιστώντας την ως την πιο gay πόλη στην Αμερική με κάποια μέτρα. Το Palm Springs είναι γεμάτο με πολλά εξαιρετικά γκέι μπαρ και γκέι κλαμπ. Είναι επίσης το σπίτι για πολλά gay και gay-δημοφιλή ξενοδοχεία και θέρετρα.

Το Σαββατοκύριακο Dinah Shore πραγματοποιείται στο Palm Springs - είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ λεσβιών στη γη. Φυσικά, το Palm Springs Pride είναι ένα μεγάλο γεγονός. Είναι επίσης ένα από τα τελευταία γεγονότα Pride της χρονιάς, που λαμβάνουν χώρα τον Νοέμβριο. Το Coachella είναι ανατολικά του Palm Springs και φιλοξενεί το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Αμερικής. Το Palm Springs είναι αρκετά ασυναγώνιστο για τους LGBT+ ταξιδιώτες.

Gay Palm Springs - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Παλμ Σπρινγκς Εκδηλώσεις

  • img

    Palm Springs Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Πέμ. 31 Οκτ

Παλμ Σπρινγκς Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Παλμ Σπρινγκς από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Παλμ Σπρινγκς για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας