Γκέι Λος Άντζελες

Γκέι Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Αμερικής και φιλοξενεί σταρ του Χόλιγουντ, λίφτινγκ και θρυλική γκέι νυχτερινή ζωή

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Λος Άντζελες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στη γη για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Ο πληθυσμός του Δυτικού Χόλιγουντ είναι περίπου 40% LGBT+, καθιστώντας την μια από τις πιο ομοφυλόφιλες γειτονιές στη γη - αναμφισβήτητα η πιο ομοφυλόφιλη σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη. Το Χόλιγουντ ήταν πάντα ένας πόλος έλξης για τους μποέμ και τους φιλελεύθερους ανθρώπους - πολύ πριν το γκέι ήταν νόμιμο. Αυτό έκανε το Λος Άντζελες έναν ελκυστικό προορισμό για τους LGBT+ Αμερικανούς.

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά γκέι μπαρ και κλαμπ στο Λος Άντζελες. Η νυχτερινή ζωή είναι αρκετά άγρια! Το LA δεν είναι απλώς ένα φανταστικό σπίτι για αστέρια και επίδοξους ηθοποιούς. είναι επίσης ένας σημαντικός πολιτιστικός προορισμός. Το Λος Άντζελες είναι μια μεγάλη πόλη και είναι αρκετά απλωμένη, οπότε είναι καλύτερο να εξερευνήσετε συγκεκριμένες περιοχές, όπως το WeHo και η Μικρή Βενετία.

Γκέι Λος Άντζελες - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Λος Άντζελες

Νέα & Χαρακτηριστικά

Λος Άντζελες Εκδηλώσεις

  • ΝΥΧΙ 24

    CLAW 24

    Λεπτομέρειες

    Σαβ, 30 Νοεμβρίου

Λος Άντζελες Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Λος Άντζελες από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Λος Άντζελες για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας