Γκέι Λος Άντζελες

Γκέι Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Αμερικής. Το σπίτι των αστεριών του Χόλιγουντ, των facelift και της θρυλικής νυχτερινής ζωής των gay

Σχετικά με το Λος Άντζελες

Γκέι Λος Άντζελες

Gay Los Angeles - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Λος Άντζελες είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στη γη για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Ο πληθυσμός του Δυτικού Χόλιγουντ είναι περίπου 40% LGBT+, καθιστώντας την μια από τις πιο ομοφυλόφιλες γειτονιές στη γη - αναμφισβήτητα η πιο ομοφυλόφιλη σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη. Το Χόλιγουντ ήταν πάντα ένας πόλος έλξης για τους μποέμ και τους φιλελεύθερους ανθρώπους - πολύ πριν το γκέι ήταν νόμιμο. Αυτό έκανε το Λος Άντζελες έναν ελκυστικό προορισμό για τους LGBT+ Αμερικανούς.

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά γκέι μπαρ και κλαμπ στο Λος Άντζελες. Η νυχτερινή ζωή είναι αρκετά άγρια! Το LA δεν είναι απλώς ένα φανταστικό σπίτι για αστέρια και επίδοξους ηθοποιούς. είναι επίσης ένας σημαντικός πολιτιστικός προορισμός. Το Λος Άντζελες είναι μια μεγάλη πόλη και είναι αρκετά απλωμένη, οπότε είναι καλύτερο να εξερευνήσετε συγκεκριμένες περιοχές, όπως το WeHo και η Μικρή Βενετία.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Λος Άντζελες

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Λος Άντζελες

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λος Άντζελες από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Λος Άντζελες Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Λος Άντζελες σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας