Γκέι Σαν Φρανσίσκο

Γκέι Σαν Φρανσίσκο

Το Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται στην καρδιά της γκέι κουλτούρας, με το διάσημο Κάστρο ίσως έναν από τους πιο σημαντικούς γκέι προορισμούς των ΗΠΑ. Το Σαν Φρανσίσκο έχει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες ΛΟΑΤ στον κόσμο.

Σχετικά με το Σαν Φρανσίσκο

Γκέι Σαν Φρανσίσκο

Gay San Francisco - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Σαν Φρανσίσκο είναι ίσως μια από τις πιο διάσημες γκέι πόλεις στον πλανήτη με μια απίστευτη ομοφυλοφιλική σκηνή και πολλή ιστορία gay. Το Castro έγινε η πρώτη και πιο εικονική ομοφυλοφιλία της Αμερικής.

Μετά την εξέγερση του Stonewall στη Νέα Υόρκη και την πρώτη πορεία Pride, το Castro ήταν η έδρα του κινήματος απελευθέρωσης των ομοφυλόφιλων. Το Σαν Φρανσίσκο είναι επίσης διάσημο για το σπίτι του Harvey Milk. Το γάλα εκστρατεύτηκε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων σε μια εποχή που οι στάσεις απέναντι στους γκέι ήταν εχθρικά.

Σήμερα, το Castro έχει πολλά γκέι μπαρ που είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε όταν εξερευνάτε τη νυχτερινή ζωή του Σαν Φρανσίσκο.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Σαν Φρανσίσκο

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Εκδρομές στο Σαν Φρανσίσκο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Σαν Φρανσίσκο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Σαν Φρανσίσκο Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Σαν Φρανσίσκο σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας