Γέφυρα Golden Gate, Σαν Φρανσίσκο

Γκέι Σαν Φρανσίσκο

Το Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται στην καρδιά της ομοφυλοφιλικής κουλτούρας, με το διάσημο Κάστρο ίσως έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς ομοφυλοφίλων των ΗΠΑ

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Σαν Φρανσίσκο

About Σαν Φρανσίσκο

Rainbow City: A Queer Traveler's Dream

Γνωστό παγκοσμίως ως κορυφαίος προορισμός LGBTQ+, το Σαν Φρανσίσκο ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία. Φωλιασμένο ανάμεσα σε κυματιστούς λόφους και τον αστραφτερό Ειρηνικό, το City by the Bay έχει προσελκύσει πρωτοπόρους queers από τη δεκαετία του 1950 που κουμπώνει. Τότε, τα υπόγεια μπαρ, όπως το Black Cat Cafe, παρείχαν στην κοινότητα - όχι μικρή άνεση σε αυτούς τους επισφαλείς καιρούς.

Κάστρο: Οδικό ταξίδι Rainbow

Σήμερα, κανένα ταξίδι στο Gay Francisco δεν θα ήταν πλήρες χωρίς ένα προσκύνημα στην περιοχή Castro. Περπατήστε σε δρόμους γεμάτους με ουράνιο τόξο με εικονίδια ακτιβιστών όπως ο Χάρβεϊ Μιλκ, ο οποίος έγινε ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος εκλεγμένος αξιωματούχος της Καλιφόρνια το 1977. Αποδώστε φόρο τιμής στην ιστορία της LGBTQ+ σε τοποθεσίες όπως το Μουσείο Ιστορίας GLBT ή το Κατάστημα Εκστρατειών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Μετά το σκοτάδι, ζωντανή μουσική και χορός παραπέμπουν σε κλαμπ όπως το The Cafe και το Twin Peaks Tavern, και τα δύο γνωστά ποτίσματα για την κοινότητα.

Beyond the Castro: Neighborhood Treasures

Το ουράνιο τόξο του Κάστρο ξεκινά μόνο τη ζωντανή queer ταπετσαρία του SF. Χτυπήστε SoMa για γεύση δέρματος/φετίχ σε μέρη όπως το Eagle Plaza και το Powerhouse. Αποκτήστε μεξικάνικο εισιτήριο στην αποστολή πριν από τις εμφανίσεις στο drag paradise Oasis. Παραγγείλετε ασιατικές fusion και γυναίκες μιμητές στο πιο καυτό θέατρο δείπνου της Chinatown, το AsiaSF. Όπου κι αν περιπλανηθείτε εδώ, τα υπέροχα ευρήματα δεν είναι ποτέ μακριά για τους ταξιδιώτες LGBTQ+.

San Francisco Pride: Rallying for Equality

Για περισσότερα από 50 χρόνια, το Σαν Φρανσίσκο καλωσορίζει ξένους και περήφανους επισκέπτες για να συμμετάσχουν με τους ντόπιους στον εορτασμό του μήνα PRIDE κάθε Ιούνιο. Ανάμεσα στα μεγαλύτερα τέτοια φεστιβάλ της Αμερικής, το SF Pride τιμά το παρελθόν ενώ συγκεντρώνεται για ένα πιο δίκαιο μέλλον. Συνδεθείτε με queer ανθρώπους από όλο τον κόσμο που κάνουν παρέλαση, χορό και απλά όντας - με ασφάλεια, ανοιχτά και με αξιοπρέπεια. Ανεξάρτητα από το πότε το επισκέπτεστε, το ίδιο πρωτοποριακό πνεύμα μπορεί να γίνει αισθητό σε αυτό το αστικό τοπίο του ουράνιου τόξου δίπλα στον κόλπο.

San Francisco Pride 2024 ⭷

Gay San Francisco - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Σαν Φρανσίσκο Εκδηλώσεις

  • img

    San Francisco Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Σάβ, 1 Ιουνίου

  • img

    Sonoma Pride Festival

    Λεπτομέρειες

    Σάβ, 1 Ιουνίου

  • img

    San Francisco Trans March

    Λεπτομέρειες

    Παρ, 28 Ιουνίου

Σαν Φρανσίσκο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Σαν Φρανσίσκο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σαν Φρανσίσκο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας