Γκέι Τορόντο

Γκέι Τορόντο

Το Τορόντο είναι η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και ένας από τους καλύτερους προορισμούς στη γη για γκέι ταξιδιώτες

Τι υπάρχει σήμερα

Τορόντο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τορόντο

Το Τορόντο είναι ένα κοσμοπολίτικο κέντρο πολιτισμού, τέχνης και ευκαιριών. Η πόλη είναι απίστευτα διαφορετική και οι 200 ​​πολιτισμοί που απαρτίζουν τον τεράστιο πληθυσμό της έχουν δημιουργήσει μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, πλούσια και ζωντανή που προσφέρει στους γκέι ταξιδιώτες μια επίσκεψη μία φορά στη ζωή.

Το Τορόντο φημίζεται για τις πολλαπλές γκέι περιοχές του, που κυμαίνονται από νευρικό έως υψηλό επίπεδο, υπάρχει μια εμπειρία gay για κάθε ταξιδιώτη στο Τορόντο. Η τοποθεσία μαγνητοσκόπησης για το μεγαλύτερο μέρος της αμερικανικής έκδοσης του εμβληματικού Queer As Folk, Τορόντο εκτοξεύει την υπερηφάνεια των ομοφυλόφιλων, και οι επισκέπτες θα παρατηρήσουν το πάθος και την ενέργεια να ξεφλουδίζουν από τα πολυάριθμα γκέι μπαρ, κλαμπ και καταστήματα της πόλης. Ο Καναδάς έχει επίσης μερικά από τα πιο προηγμένα δικαιώματα LGBT + στον κόσμο και οι gay ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ένα ταξίδι χωρίς άγχος στην πόλη.

Gay Toronto - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Τορόντο

Νέα & Χαρακτηριστικά

Επιλεγμένοι χώροι

Τορόντο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Τορόντο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τορόντο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας