Γκέι Μύκονος

Γκέι Μύκονος

Η Μύκονος είναι ένας μοναδικός καλοκαιρινός νησιωτικός προορισμός που προσελκύει δεκάδες χιλιάδες γκέι επισκέπτες κάθε χρόνο

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Μύκονος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μύκονος

Η Μύκονος, η επιτομή της γκέι γοητείας της Ευρώπης, είναι όπου συγκεντρώνεται η παγκόσμια LGBTQ+ ελίτ των jet-setting κάθε καλοκαίρι. Ανάμεσα στην γαλάζια ομορφιά και τα ασβεστωμένα κτίρια, η παραλία Elia και το εμβληματικό JackieO's αποτελούν τα επίκεντρα της ζωντανής queer συντροφικότητας στο νησί. Η Μύκονος είναι η ενσάρκωση του χαλαρού αλλά κομψού στιλ, με έναν συνδυασμό πολυτελών ξενοδοχείων, ολονύχτιας γκέι νυχτερινής ζωής και παραλίες παγκόσμιας κλάσης. 

Η πόλη της Μυκόνου είναι όπου θα βρείτε τη ζωντανή καρδιά της γκέι κουλτούρας του νησιού. Το Nammos Beach, ένα καταφύγιο για τους εύπορους, εκπέμπει πολυτέλεια καθώς τα γιοτ κοσμούν το γαλήνιο λιμάνι. Αφού αφεθείτε στο μεγαλείο της Μυκόνου, σκεφτείτε μια απρόσκοπτη μετάβαση στην ήρεμη αγκαλιά της Σαντορίνης, όπου η χαλάρωση καταπραΰνει τις αισθήσεις μετά από μια εβδομάδα ζωντάνιας στις ακτές της Μυκόνου.

Δεν είναι μόνο η ομοφυλοφιλική κουλτούρα που κάνει τη Μύκονο έναν τόσο αξεπέραστο ταξιδιωτικό προορισμό. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στους διάσημους ανεμόμυλους, των οποίων οι εμβληματικές σιλουέτες θα κοσμήσουν τόσο τις αναμνήσεις σας όσο και τη ροή του Instagram.

Gay Mykonos - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Μύκονος Εκδηλώσεις

  • XLSIOR Μύκονος 2024

    XLSIOR Mykonos 2024

    Λεπτομέρειες

    Πέμ. 22 Αυγούστου

Μύκονος Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στη Μύκονο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μύκονος για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας