Μύκονος

Οι καλύτεροι γκέι μπαρ στην Ευρώπη

Από το Λονδίνο στη Μύκονο

Υπάρχουν τόσα πολλά γκέι μπαρ στην Ευρώπη. Αυτή η λίστα δεν είναι σε καμία περίπτωση οριστική. Συγκεντρώσαμε μια επιλογή από αιώνια αγαπημένα στους κορυφαίους προορισμούς γκέι στην Ευρώπη. Ορισμένα είναι τα αγαπημένα της εποχής, άλλα είναι τα αγαπημένα για όλο το χρόνο. Οι έμπειροι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες θα έχουν επισκεφθεί όλα ή τα περισσότερα από αυτά τα μπαρ.

Η Δυτική Ευρώπη φιλοξενεί πολλές από τις πιο κοσμοπολίτικες και κοινωνικά φιλελεύθερες πόλεις του κόσμου. Αριθμητικά, η πιο γκέι πόλη στην Ευρώπη είναι το Λονδίνο. Η πιο εξωφρενική γκέι σκηνή βρίσκεται στο Βερολίνο. Και το καλύτερο μέρος για γκέι διακοπές στην Ευρώπη είναι η Μύκονος. Οι μεγάλες πρωτεύουσες της Δυτικής Ευρώπης ήταν από καιρό μαγνήτες για τους ομοφυλόφιλους. Οι μπάρες αναφέρονται στο

Δόξα

The Glory - Λονδίνο

Ένα από τα πιο συναρπαστικά και πρωτοποριακά γκέι μπαρ στο Λονδίνο, το The Glory συχνά λείπει από τους τουρίστες. Βρίσκεται στην Kingsland Road στο Ανατολικό Λονδίνο. Αν και το Soho είναι η κύρια γκέι περιοχή του Λονδίνου, θα βρείτε μια εκτεταμένη και πιο εναλλακτική γκέι σκηνή αν κατευθυνθείτε ανατολικά προς τους Dalston και Hackney.

Το Glory είναι ένα καλό μέρος για να πάρετε ένα ποτό νωρίς το βράδυ. Είναι επίσης ένας χώρος για παραστάσεις. Θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες βασίλισσες drag queer και queer καλλιτέχνες που κάνουν το έργο τους στο The Glory. Καθώς η νύχτα εξελίσσεται, γίνεται χώρος για πάρτι. Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα κάτω και να χορέψετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Moeem - Μπαρτσελόνα

Η Βαρκελώνη έχει μια τεράστια γκέι σκηνή με επίκεντρο την περιοχή Eixample. Το Moeem είναι κεντρικό, αλλά βρίσκεται λίγο έξω από το Eixample - η γκέι σκηνή της Βαρκελώνης είναι αρκετά απλωμένη. Το Moeem ανοίγει από νωρίς το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όλη την εβδομάδα. Υπάρχουν πολλά υπέροχα γκέι μπαρ στη Βαρκελώνη, αλλά τείνουμε να επιστρέφουμε στο Moeem καθώς είναι τόσο απασχολημένο. Υπάρχει πραγματικός θόρυβος, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Θα δείτε πολλούς καυτούς Ισπανούς άντρες εδώ. Λοιπόν, οι περισσότεροι από αυτούς θα επέμεναν ότι είναι στην πραγματικότητα Καταλανοί!

RVT (Royal Vauxhall Tavern) - Λονδίνο

Ένα άλλο υπέροχο γκέι μπαρ στο Λονδίνο που δεν βρίσκεται στο Soho. Το RVT είναι το πιο μακροχρόνιο γκέι κλαμπ του Λονδίνου. Έχει γίνει βασικό συστατικό της γκέι σκηνής του ΗΒ. Διάσημες βασίλισσες drag όπως η Lily Savage ξεκίνησαν την καριέρα τους στο RVT. Υπάρχει επίσης μια θρυλική ιστορία για τη νύχτα που ο Freddie Mercury πήρε την πριγκίπισσα Diana στο RVT μεταμφιεσμένη ως αγόρι. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά από κάθε άποψη αυτό έγινε στη δεκαετία του '80.

Το RVT φιλοξενεί υπέροχες βραδιές με θέατρο και θέατρο. Υπάρχουν επίσης θεματικές βραδιές κλαμπ. Είναι ένας ιστορικός χώρος και ένα μπαρ προορισμού για πολλές γκέι βραδιές στο Λονδίνο. Αξίζει περισσότερο το ταξίδι στο Vauxhall.

COX - Παρίσι

Αχ, γκέι Παρίσι. Υπάρχουν πολλά υπέροχα γκέι μπαρ στο Παρίσι για να διαλέξετε, επομένως είναι δύσκολο να διαλέξετε ένα αγαπημένο. Επιλέξαμε το COX καθώς εκεί ξεκινούν τόσες πολλές υπέροχες νύχτες στο Παρίσι. Βρίσκεται στο Le Marais στη Rue des Archive. Τα γκέι μπαρ στο Le Marais ανοίγουν το βράδυ στη Rue des Archive είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Υπάρχουν πολλά μπαρ, τα περισσότερα με βεράντες. Μπορείτε να καθίσετε έξω και να φλερτάρετε με μερικούς ντόπιους - οι Παριζιάνοι δεν είναι τόσο αγενείς όσο θα το έλεγε ο θρύλος, στην πραγματικότητα! Το COX έχει μια μεγάλη ώρα ευτυχίας και θα απολαύσετε τη συναναστροφή και πιθανώς το φλερτ στη βεράντα.

Helie Welt - Βερολίνο

Όταν σκέφτεστε γκέι μπαρ του Βερολίνου σκεφτείτε… πράγματα που ίσως δεν πρέπει να αναφέρουμε εδώ. Ξέρεις ακριβώς τι εννοούμε! Και αν θέλετε να εξερευνήσετε την κρουαζιέρα της γκέι σκηνής του Βερολίνου, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για γκέι κρουαζιέρες στο Βερολίνο.

Το Helie Welt βρίσκεται στο Schoneberg και είναι ένα μπαρ κατηγορίας. Μπορείτε να απολαύσετε ένα πολιτισμένο ποτό νωρίς το βράδυ. Είναι επίσης ένα καλό μέρος για να φέρεις κάποιον σε ραντεβού.

Jackie O 'Mykonos Town

JackieO' - Μύκονος

Το διεθνές τζετ τζετ έπεσε στη Μύκονο τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Είναι το πιο δημοφιλές γκέι μέρος στην Ευρώπη. Το JackieO 'ανοίγει για την καλοκαιρινή σεζόν και είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε στη Μύκονο. Στο JackieO's θα βρείτε μερικούς από τους πιο ελκυστικούς, ανερχόμενους ομοφυλόφιλους άντρες. Ένα απαράδεκτο σημείο για σκηνές βασίλισσες.

Παπαγάλοι - Σίτζες

Ένα άλλο εποχικό hotspot, το Parrots είναι ένα gay bar στην καρδιά του Sitges. Είναι επίσης η καρδιά της τοπικής γκέι σκηνής. Οι καρέκλες και τα τραπέζια στη βεράντα βλέπουν στο μπαρ απέναντι - το Central Bar Cafe - που σημαίνει ότι είστε αναγκασμένοι να βγάλετε το ταλέντο. Πολύ ευνοϊκό για κουβέντα και φλερτ, το Parrots είναι όπου τείνουν να ξεκινούν οι γκέι βραδιές στο Sitges.

The Yard - Soho

Ναι, το Soho βρίσκεται στο Λονδίνο, αλλά από πολλές απόψεις είναι μια μίνι γκέι πόλη από μόνη της. Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε ένα gay bar Soho, οπότε πήγαμε στο The Yard Bar. Είναι πολύ δημοφιλές στους ντόπιους. Μπορείτε να κατευθυνθείτε στο The Yard για ένα ποτό μετά τη δουλειά. Είναι επίσης ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη βραδιά σας το Σαββατοκύριακο. Θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα οφθαλμικά γλυκά του Λονδίνου στο The Yard. Δείτε Περισσότερα: Οι καλύτεροι γκέι μπαρ στο Soho.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Βαρκελώνη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Βαρκελώνη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Βαρκελώνη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας