Κολωνία Pride CSD 2024

Κολωνία Pride CSD 2024

Cologne Pride CSD 2024

6 Ιουλίου 2024 - 21 Ιουλίου 2024

Τοποθεσία

Παλαιά πόλη Heumarkt, Heumarkt, Köln, North Rhine-Westphalia 50667, Γερμανία, Κολόνια, Germany

Το Cologne Gay Pride 2024 λαμβάνει χώρα από τις 7 έως τις 21 Ιουλίου!

Γνωστό και ως Christopher Street Day (CSD) Κολωνία, το Cologne Gay Pride είναι μια υπερβολή δύο εβδομάδων. Πήρε το όνομά του από την οδό Christopher της Νέας Υόρκης, όπου σημειώθηκαν οι κομβικές εξεγέρσεις του Stonewall το 1969, αυτή η εκδήλωση προωθεί την επίγνωση, την αποδοχή και την υπερηφάνεια LGBTQ+.

Από την έναρξή του το 1991, το Cologne Gay Pride έχει αναπτυχθεί εκθετικά, αναδεικνύοντας ως μία από τις μεγαλύτερες γιορτές υπερηφάνειας LGBTQ+ στην Ευρώπη. Προσελκύοντας εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες και θεατές κάθε χρόνο, αυτή η αξιοσημείωτη εκδήλωση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Βυθιστείτε σε προβολές ταινιών, εκθέσεις, συζητήσεις, εργαστήρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις και πάρτι.

Το CSD Street Festival κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας, μαγνητίζοντας τους επισκέπτες για τρεις αξέχαστες ημέρες στο κέντρο της πόλης της Κολωνίας. Εξερευνήστε πολλές σκηνές που φιλοξενούν ζωντανή μουσική, παραστάσεις DJ και εμπνευσμένες ομιλίες από διάσημους LGBTQ+ ακτιβιστές και συμμάχους. Απολαύστε απολαυστικό φαγητό και ποτά από πάγκους ενώ περιηγείστε σε περίπτερα από διάφορους LGBTQ+ οργανισμούς.

Το αποκορύφωμα του Cologne Gay Pride είναι το ζωντανό CSD Parade, μια πολύχρωμη πομπή που υφαίνει στους δρόμους της πόλης. Οι μάρτυρες και οι συμμετέχοντες που εκπροσωπούν οργανισμούς, επιχειρήσεις και κοινοτικές ομάδες επιδεικνύουν την ακλόνητη υποστήριξή τους για τα δικαιώματα και την προβολή των LGBTQ+. Η παρέλαση αποπνέει χαρά και ενθουσιασμό, με ζωηρούς χορευτές ντυμένους με ευφάνταστα κοστούμια και να κυματίζουν σημαίες με ουράνιο τόξο.

Το Cologne Gay Pride 2024 όχι μόνο γιορτάζει την κουλτούρα και την ταυτότητα LGBTQ+, αλλά λειτουργεί επίσης ως μια ισχυρή πλατφόρμα για πολιτικό ακτιβισμό και κοινωνική αλλαγή. Γίνετε μέλος της κοινότητας καθώς ενώνονται, εκφράζουν την περηφάνια τους και υπερασπίζονται τα ίσα δικαιώματα και την αποδοχή στην κοινωνία. Ζήστε τη μαγεία του Cologne Gay Pride και γίνετε μέρος αυτής της εξαιρετικής κίνησης.

Σκοπεύετε να βρίσκεστε στην Κολωνία για το Pride; Κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας νωρίς, ελέγξτε τα κορυφαία ξενοδοχεία μας στην Κολωνία για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Κολωνία Pride CSD 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.