Brighton Pride 2024: σύνθεση, εισιτήρια και παρέλαση

Brighton Pride 2024: σύνθεση, εισιτήρια και παρέλαση

Brighton Pride 2024: lineup, tickets & parade

2 Αυγούστου 2024 - 5 Αυγούστου 2024

Τοποθεσία

Πάρκο Πρέστον κέντρο της πόλης, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Το Brighton Pride είναι μια πολύ δημοφιλής εκδήλωση gay Pride στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1991. Το Brighton & Hove Pride είναι μια εξαιρετικά φιλική εκδήλωση και ένα από τα πιο δημοφιλή Σαββατοκύριακα του Brighton, προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα γεγονότα Pride του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πότε είναι το Brighton Pride 2024;

Το Brighton Pride 2024 θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 5 Αυγούστου. Η κύρια εκδήλωση που θα παρευρεθεί θα είναι το Fabuloso στο Preston Park το Σάββατο 3 Αυγούστου (αυτό θα είναι το μεγάλο!). Το Sunday Fabuloso στο Πρέστον Παρκ στις 4 θα είναι επίσης τεράστιο, αν και λιγότερο απασχολημένο από το Σάββατο, καθώς πολλοί κάτοικοι εκτός πόλης θα έχουν γυρίσει σπίτι τους.

Ποιος θα είναι ο τίτλος του Brighton Pride 2024;

Το Brighton Pride θα είναι επικεφαλής Girls Aloud (Σάββατο) και Mika (Κυριακή) στο Πρέστον Παρκ. Άλλοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν όλο το Σαββατοκύριακο στη φετινή διοργάνωση είναι οι Billy Porter, Sophie Ellis-Bextor (με φήμη Saltburn!), S Club, Gabrielle, Bjorn Again και Danny Beard. Θα υπάρχουν επίσης μια σειρά από άλλες σκηνές και σκηνές.

Υπάρχει πάντα πολλή προσμονή σχετικά με την πρωτοσέλιδα πράξη του Brighton Pride. Τα προηγούμενα χρόνια έχουν δει την Britney Spears και την Christina Aguilera να ανεβαίνουν στη σκηνή. Η ίδια η Mariah Carey επρόκειτο να γίνει τίτλος πριν έρθει η Miss Rona (τη θυμάστε;) και ακυρώσει τα πάντα. 

Η εντυπωσιακή παρέλαση ξεκινά συνήθως στο Hove Lawns στις 11:00 και συνεχίζει μέσα από την πόλη προς το Preston Park. Περιμένετε πολλά πολύχρωμα κοστούμια, παραστάσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες και μια ολόκληρη σειρά από βραδιές κλαμπ. Μην χάσετε την εκδήλωση Fabuloso in the Park στο Preston Park, η οποία περιλαμβάνει εξαιρετικούς τίτλους κάθε χρόνο - τα προηγούμενα χρόνια έχουν δει Britney Spears, Kylie Minogue και Christina Aguilera ανεβείτε στη σκηνή.

Τι ώρα είναι η παρέλαση υπερηφάνειας στο Μπράιτον;

Η παρέλαση ξεκινά συνήθως γύρω στις 11 το πρωί. Συνεχίζει για λίγες ώρες, ώστε να μην χρειάζεται να μείνετε για ολόκληρο το πράγμα. Αξίζει να κατευθυνθείτε στην πόλη σχετικά νωρίς, αν θέλετε να πετύχετε ένα καλό γήπεδο: θα είναι τρελά απασχολημένος. Ο πληθυσμός του Μπράιτον σχεδόν διπλασιάζεται κατά τη διάρκεια της υπερηφάνειας καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται.

Χρειάζεστε εισιτήριο για το Brighton Pride;

Το Brighton and Hove Pride έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εκδηλώσεις gay Pride στον κόσμο. Τα εισιτήρια εξαντλούνται, οπότε καλύτερα να κάνετε κράτηση νωρίς. Η εκδήλωση ήταν δωρεάν την ίδια μέρα, αλλά τώρα θα χρειαστείτε εισιτήρια για να παρακολουθήσετε το Fabuloso και τα πάρτι του δρόμου. Η παρέλαση είναι ελεύθερη.

Πώς μπορώ να βρω ξενοδοχείο για το Brighton Pride; 

Είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση νωρίς καθώς τα ξενοδοχεία γεμίζουν με το Brighton Pride και οι τιμές θα είναι διογκωμένες. Τα περισσότερα ξενοδοχεία θα είναι πλήρως κρατημένα, επομένως μπορεί να δυσκολευτείτε να εξασφαλίσετε διαμονή εάν το αφήσετε πολύ αργά (εκτός αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε πολύ πάνω από τις πιθανότητες). Για κρατήσεις ξενοδοχείων, εδώ είναι η λίστα μας με προτεινόμενα ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους στο Μπράιτον.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Brighton Pride 2024: σύνθεση, εισιτήρια και παρέλαση
R
Ramzi

14-Mar-2022

κ.σεΐφ

Θα έλεγα ότι το Brighton Hove pride είναι εύκολα το καλύτερο pride στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ζωντανή, ποικιλόμορφη, συναρπαστική και καλή λειτουργία. Ανυπομονώ για τον Αύγουστο

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.