Σαββατοκύριακο 2024 Intimate Connection

Σαββατοκύριακο 2024 Intimate Connection

2024 Intimate Connection Weekend

11 Οκτωβρίου 2024 - 13 Οκτωβρίου 2024

14:00 - 16: 00
Τοποθεσία

Charneux, Herve, Λιέγη, Βέλγιο, Προθυμώς, Βέλγιο

Το Σαββατοκύριακο ευεξίας σας έφερε το GaySpiritFriends και το Spirit Journeys, με επίκεντρο την Οικειότητα, τη Φιλία, τις Σχέσεις και το Παιχνίδι.
Το προσεκτικά επιμελημένο πρόγραμμά μας εμβαθύνει σε ένα φάσμα θεμάτων που αντηχούν με τις διαφορετικές εμπειρίες του άντρες GBTQ.
Είτε πλοηγείστε σε φιλίες, επιδιώκετε σχέσεις, παλεύετε με τη μοναξιά, θεραπεύεστε από πόνος στην καρδιά, κολλημένος σε εφαρμογές γνωριμιών, λαχτάρα για σωματική επαφή ή επιθυμία να συμμετάσχετε στο παιχνίδι με άλλους 
άνδρες, αυτό το Σαββατοκύριακο έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει αυτά τα θέματα και τις διάφορες πτυχές του ταξιδιού σας. 
 
Το πρόγραμμα ενσωματώνει μια ισορροπία ομαδικών συνεδριών και ελεύθερου χρόνου για σύνδεση μεταξύ τους.Πρακτικές καθοδηγούμενης κίνησης, βαθιά κοινή χρήση, εργασία αναπνοής, ενσυνείδητο άγγιγμα, ημερολόγιο, παιχνιδιάρικες ομαδικές ασκήσεις και φιλαράκι είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακο. 
 
Θα χρησιμοποιήσουμε μια παιχνιδιάρικη διεπιστημονική προσέγγιση, αντλώντας από την πνευματικότητα, τη θετική ψυχολογία και ανακαλύψεις στην προσωπική ανάπτυξη. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, όπως πολλοί πριν από εσάς.
 
Επικοινωνήστε απευθείας για να κλείσετε τη θέση σας το Σαββατοκύριακο ή για περαιτέρω πληροφορίες.
Τιμή Σαββατοκύριακο 2024 Intimate Connection

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.