Sonoma Pride Festival

Sonoma Pride Festival

Sonoma Pride Festival

1 Ιουνίου 2024

11:00 - 17: 00
Τοποθεσία

Διάφοροι Χώροι, Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ

Το Sonoma County Pride 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί την 1η και 2η Ιουνίου στη Σάντα Ρόζα της Καλιφόρνια. Αυτή η ζωντανή εκδήλωση θα γιορτάσει την αγάπη, την αποδοχή και την ισότητα στην κοινότητα LGBTQ+.

Το Σάββατο, 1 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί μια πολύχρωμη παρέλαση, που ξεκινά στις 6 μ. Μετά την παρέλαση, θα πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ στο Juilliard Park με μια ποικιλία από πωλητές τροφίμων, τοπικούς τεχνίτες και κοινοτικούς οργανισμούς. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανές μουσικές παραστάσεις και ψυχαγωγία στην κεντρική σκηνή, καλύπτοντας διαφορετικά μουσικά γούστα.

Εκτός από τη διασκέδαση και τη γιορτή, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια και συζητήσεις σε πάνελ, που θα καλύπτουν θέματα όπως η ιστορία LGBTQ+, η ψυχική υγεία και τα νομικά δικαιώματα. Αυτές οι συνεδρίες στοχεύουν να ενδυναμώσουν τους συμμετέχοντες με γνώσεις και πόρους, ενθαρρύνοντας μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Η γιορτή θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ του Σαββάτου με ένα πάρτι στο δρόμο στο κέντρο της Σάντα Ρόζα, όπου τοπικά μπαρ και κλαμπ θα καλωσορίσουν τους παρευρισκόμενους για μια βραδιά χορού και κοινωνικοποίησης.

Το Sonoma County Pride δίνει έμφαση στη δημιουργία μιας περιεκτικής και προσβάσιμης εκδήλωσης για όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία, και διασφαλίζει ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον για όλους όσους συμμετέχουν.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Sonoma Pride Festival

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.