Phoenix Pride 2024

Phoenix Pride 2024

Phoenix Pride 2024

19 Οκτωβρίου 2024 - 20 Οκτωβρίου 2024

12:00 - 21: 00
Τοποθεσία

Steele Indian School Park, 300 E Indian School Rd, Phoenix, Αριζόνα 85012, Ηνωμένες Πολιτείες, Φοίνιξ, ΗΠΑ

Το Phoenix Pride θα συνεχίσει να είναι μια διήμερη γιορτή που φέρνει κοντά τις κοινότητες της περιοχής και προσελκύει τα πλήθη. Αυτή θα είναι η 43η ετήσια γιορτή του Φεστιβάλ και της Παρέλασης που θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει. Η εκδήλωση επιστρέφει τον Οκτώβριο του 2024.

Ζήστε τη ζωντανή και περιεκτική παρέλαση υπερηφάνειας του Phoenix το 2023, όπου διάφορες LGBTQ+ και συμμαχικές κοινότητες συναντιούνται για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ενότητα και γιορτή. Γιορτάστε την πλούσια ιστορία μας, αγκαλιάστε το παρόν και προσβλέπετε σε ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Με περισσότερους από 2,000 ενθουσιώδεις συμμετέχοντες να επιδεικνύουν δημιουργικά διακοσμημένα οχήματα, εκθαμβωτικά πλωτά και μια θάλασσα περιπατητών, η Παρέλαση είναι ένα αξιοθέατο. Γίνετε μέρος του ενθουσιασμού, καθώς περισσότεροι από 15,000 θεατές ακολουθούν τη διαδρομή της 3ης οδού από το Thomas στο Indian School, απολαμβάνοντας τη συντροφιά Grand Marshals, τοπικούς φωταγωγούς, ζωντανή μουσική και ατελείωτη διασκέδαση. Η παρέλαση κορυφώνεται στο Steele Indian School Park, τον αξιότιμο οικοδεσπότη του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας του Phoenix.

Συμμετέχοντας στην παρέλαση υπερηφάνειας του Phoenix, όχι μόνο συμβάλλετε στη χαρούμενη γιορτή αλλά υποστηρίζετε και βασικούς σκοπούς. Το Parade χρησιμεύει ως έρανος για το Phoenix Pride και βοηθά τα Προγράμματα Χορηγιών και Υποτροφιών της Κοινότητας Pride. Ελάτε μαζί μας καθώς ενώνουμε, ανυψώνουμε και ενδυναμώνουμε την LGBTQ+ κοινότητα και τους συμμάχους της. Μαζί, μπορούμε να έχουμε μόνιμο αντίκτυπο στις ζωές και να προωθήσουμε ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς.

Μην χάσετε τη συναρπαστική παρέλαση υπερηφάνειας των ομοφυλοφίλων του Phoenix το 2024!

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Phoenix Pride 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.