Gay Asia Travel Survey - Τα αποτελέσματα

Gay Asia Travel Survey - Τα αποτελέσματα

Travel Gay Η Ασία δημοσίευσε τα αποτελέσματα της Έρευνας Ταξιδιού Gay Asia 2014.

Τα αποτελέσματα βασίζονται στις απόψεις 350 ερωτηθέντων σε έρευνα σε συνδυασμό με ανάλυση 5,000 κρατήσεων ταξιδιωτικών ομοφυλοφίλων και παρέχει μια μοναδική εικόνα για αυτήν τη σημαντική, ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.

Travel Gay Έρευνα Ασίας 1

Travel Gay Έρευνα Ασίας 2

 

Με ποιον ταξιδεύουμε.

 

Το 54% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ταξιδεύουν μόνοι τους, σε σύγκριση με το 30% που δήλωσαν ότι ταξιδεύουν συνήθως με έναν σύντροφο. Το 16% είπε ότι ταξιδεύουν συνήθως με έναν φίλο ή μια ομάδα φίλων.

 

Δεν είμαστε δίδυμοι - είμαστε ζευγάρι!

 

Το 20% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι αντιμετώπισαν πρόβλημα σε ένα ξενοδοχείο επειδή ήταν ζευγάρι ομοφυλοφίλων.

Το πιο συνεπές ζήτημα που αναφέρθηκε ήταν ένα ξενοδοχείο που παρέχει δίκλινο δωμάτιο, όταν είχε προηγουμένως κλείσει ένα δίκλινο.

 

Η φήμη επηρεάζει τις δαπάνες.

 

Η «φιλική προς τους ομοφυλόφιλους» φήμη μιας χώρας έχει αντίκτυπο στις αποφάσεις για τις δαπάνες για διακοπές, με το 89% να λέει ότι ήταν ένας σημαντικός παράγοντας.

 

Ο πιο δημοφιλής προορισμός.

 

Παρά τις πρόσφατες πολιτικές αναταραχές, η Μπανγκόκ παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός για γκέι στην Ασία. Το 40% των ερωτηθέντων μας είπε ότι η πόλη είναι ο αγαπημένος τους ασιατικός προορισμός.

 

Οι ομοφυλόφιλοι λατρεύουν να ταξιδεύουν.

 

Το 62% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είχαν κάνει 3 ή περισσότερα ταξίδια για ευχαρίστηση κατά τους προηγούμενους 12 μήνες (που περιελάμβαναν τουλάχιστον 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο).

Το 32% είπε ότι είχαν κάνει 6 ταξίδια ή περισσότερα για ευχαρίστηση τους προηγούμενους 12 μήνες.

 

Αφήστε όμως τις αποφάσεις για την τελευταία στιγμή...

 

Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες στην Ασία τείνουν να κάνουν κράτηση ξενοδοχείων την τελευταία στιγμή, αντί για μήνες νωρίτερα, με το 39% των κρατήσεων να γίνονται μόλις 7 ημέρες ή λιγότερο πριν από το check-in. Αυτό συγκρίνεται με το 27% των κρατήσεων ταξιδιωτών gay στην Ευρώπη που πραγματοποιούνται 7 ημέρες ή λιγότερο πριν από το check-in.

 

Και μην μένεις πολύ...

 

Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες τείνουν να κάνουν κράτηση για σύντομες διαμονές σε κάθε ξενοδοχείο. Το 83% των διαμονών στην Ασία ήταν 4 διανυκτερεύσεις ή λιγότερο.

Για να δείτε την πλήρη αναφορά, κάντε κλικ εδώ.

TravelGayΈρευνα της Ασίας

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας