Χάρτης Γκέι Μπανγκόκ

Χάρτης Γκέι Μπανγκόκ

Ο διαδραστικός χάρτης της Μπανγκόκ. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για το χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Massage

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Πάροχος υπηρεσιών

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Γυμναστήριο

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Έλξη

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ Λεσβίες

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Sofitel

SO Bangkok

Το να πούμε ότι το SO Bangkok (πρώην Sofitel) είναι ένα δημοφιλές για τους γκέι ξενοδοχείο είναι λίγο υποτιμητικό, καθώς το ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις και πάρτι ομοφυλόφιλων, όπως το gCircuit, το Sundance Asia και το Hi-So Rainbow. Το 30όροφο, 5- Το star SO Bangkok έχει εκπληκτική θέα στην πόλη από τα κομψά εστιατόρια, το γυμναστήριο, την πισίνα υπερχείλισης και το SoSPA. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και επιπλωμένα με τα υψηλότερα πρότυπα, με εφευρετικά θέματα σε 5 στοιχεία (νερό, φωτιά, χώμα, ξύλο, μέταλλο). Το μπαρ του τελευταίου ορόφου είναι αρκετά εξαιρετικό και είναι ένας προορισμός από μόνος του. Το εστιατόριο με μπουφέ Red Oven προσφέρει μεγάλη ποικιλία από νόστιμα πιάτα, σε 3 ζώνες, όλα σερβιρισμένα με σύγχρονη πινελιά. Η γκέι νυχτερινή ζωή στο Silom απέχει μόλις λίγα λεπτά με ταξί (λίγο μακριά για να περπατήσετε άνετα). Το Lumpini MTR και η gay σάουνα Babylon βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το προσωπικό είναι φανταστικό και πολύ φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.

Anantara Riverside Bangkok Resort

Στις όχθες του μεγάλου ποταμού Chao Phraya, το Anantara Bangkok Riverside Resort & Spa είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Αυτό το εξωτικό θέρετρο προσφέρει μια ανάπαυλα από τη φασαρία της πολυσύχναστης μητρόπολης. Τα μοντέρνα δωμάτια και οι σουίτες είναι ευρύχωρα και σύγχρονα, με ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στην πόλη ή στον κήπο. Ορισμένα περιλαμβάνουν επιπλέον χώρο καθιστικού και μικρή κουζίνα. Διαθέτει 10 υπέροχες επιλογές για φαγητό. από μπάρμπεκιου και ταϊλανδέζικο χορό, μέχρι κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα, μέχρι κρουαζιέρα στο Chao Phraya. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα του ξενοδοχείου και στις χαρακτηριστικές περιποιήσεις σπα του Anantara, όπως μασάζ και θεραπείες με θερμικές πέτρες. Το Anantara Riverside Bangkok Resort προσφέρει επίσης πολλές δραστηριότητες αναψυχής. Μαθήματα ταϊλανδέζικης μαγειρικής, πυγμαχία Muay Thai, καθώς και εκδρομές σε αξιοθέατα και κρουαζιέρες στο ποτάμι. Για την γκέι νυχτερινή ζωή της Μπανγκόκ, επισκεφτείτε τις σελίδες του gay bar και των gay club.

Avani + Riverside Bangkok Hotel

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του Avani + Riverside Bangkok Hotel βρίσκονται στον ή πάνω από τον 12ο όροφο, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον ποταμό Chao Phraya. Αυτό το φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο 5 αστέρων βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, κοντά στα δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης. Τα κομψά και άνετα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας. Οι σουίτες διαθέτουν καθιστικό και τραπεζαρία, ενώ ορισμένες έχουν επίσης ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν υπέροχο φαγητό και δημιουργικά κοκτέιλ στα εστιατόρια και τα μπαρ του ξενοδοχείου - μερικά από τα καλύτερα σε όλη την Μπανγκόκ. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν σπα, γυμναστήριο με μαθήματα γιόγκα και πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην πόλη. Δείτε τα καλύτερα γκέι μπαρ και χορευτικά κλαμπ της Μπανγκόκ.
The Standard, Bangkok Mahanakhon

The Standard, Bangkok Mahanakhon

Το Standard, Bangkok Mahanakhon βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στον ορίζοντα των πόλεων μεταξύ Silom και Sathorn δημοφιλείς φιλικές προς τους γκέι περιοχές. Είναι κοντά στην Παλιά Πόλη και τον ποταμό Chao Phraya, που περιβάλλεται από υπέροχα εστιατόρια και μπαρ, και απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το καταπράσινο και χαρούμενο πάρκο Lumpini. Με δωμάτια που κυμαίνονται από 40μ² έως ένα τεράστιο ρετιρέ 144μ², πισίνα με βεράντα , γυμναστήριο, αίθουσες συσκέψεων και μια δυναμική ποικιλία από χώρους φαγητού, ποτών και νυχτερινής διασκέδασης, το The Standard, Bangkok Mahanakhon είναι κατάλληλο για κάθε ταξιδιώτη, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Υπάρχει το The Parlor, το κέντρο του ξενοδοχείου για κοινωνικές συναναστροφές, κοκτέιλ, δουλειά, χαλάρωση, ζωντανή μουσική, διαλέξεις και πολλά άλλα, η εκλεκτική και απροσδόκητη αίθουσα τσαγιού. Πείραμα, αμερικανικά κλασικά ψητοπωλεία στο The Standard Grill, ένα νέο craft beer bar, Double Standard, μια βραβευμένη κινέζικη κουζίνα από τον Mott 32 και δύο αξιοσημείωτες γευστικές εμπειρίες από το Ojo, ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από το Μεξικό, σε σκηνοθεσία ενός από τα καλύτερα σεφ στο Μεξικό έως το Sky Beach το υψηλότερο υπαίθριο μπαρ στον τελευταίο όροφο της Μπανγκόκ. Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου για πλήρεις λεπτομέρειες και κάντε απευθείας κράτηση για τις καλύτερες τιμές. Το Sky Beach επέστρεψε, μεγαλύτερο και καλύτερο! Σκαρφαλωμένο ψηλά στο The Standard, στο Bangkok Mahanakhon, η θρυλική Sky Beach ξυπνά ξανά την εποχή των βροχών με μια έκρηξη εορταστικής ενέργειας ακριβώς στην ώρα των διακοπών! Απολαύστε την απαράμιλλη θέα της πόλης καθώς το Sky Beach μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό καταφύγιο για πάρτι. Χορέψτε κάτω από τα αστέρια με ζωντανή μουσική που πυροδοτεί την ταράτσα και αφήστε τον ρυθμό να σας παρασύρει στη νύχτα με ρυθμούς από τους καλύτερους DJs της πόλης. Ο Νοέμβριος σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκθαμβωτικής σεζόν γεμάτη με πάρτι, ρυθμούς και εκπληκτική θέα στην καρδιά του γλεντιού της Μπανγκόκ.

Siam Kempinski Bangkok

Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο έχει θέσει νέα πρότυπα στην Μπανγκόκ. Η διακριτική απόρριψη του ονόματος του μέρους σε μια γραμμή συνομιλίας θα βελτιώσει δραματικά τις πιθανότητές σας με τους περισσότερους ντόπιους. Τα δωμάτια διαθέτουν πολύ άνετα κρεβάτια, προϊόντα υψηλής ποιότητας και σύστημα ψυχαγωγίας υψηλής τεχνολογίας. Είναι ακόμη δυνατό να εμφανίσετε τις δικές σας προσωπικές φωτογραφίες σε μια ηλεκτρονική κορνίζα που είναι κρεμασμένη στον τοίχο. Υπάρχει μια ωραία επιλογή από εστιατόρια του ξενοδοχείου, όπως το εξαιρετικό Sra Bua. Η εξυπηρέτηση και το προσωπικό είναι εξαιρετικά. Το Siam Kempinski βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το εμπορικό κέντρο Paragon και κοντά σε άλλα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Ο κεντρικός σταθμός ανταλλαγής ουρανοξύστη στο Σιάμ είναι επίσης κοντά, και μόνο δύο στάσεις μακριά από την γκέι σκηνή Silom.

RAKxa Wellness & Medical Retreat Bangkok

Το RAKxa Wellness & Medical Retreat στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, είναι ένα καταφύγιο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους που προσφέρει μια επιλογή από προγράμματα θεραπείας και υπηρεσίες ευεξίας. Αυτό το πολυτελές καταφύγιο βρίσκεται στο "Green Lung" της Μπανγκόκ, Bang Kachao, και διαθέτει βίλες με κήπο, βίλες με πισίνα και κατοικίες. Οι βίλες στον κήπο περιλαμβάνουν ένα ήσυχο υπνοδωμάτιο για ξεκούραστο ύπνο, ένα διπλανό σαλόνι και μια βεράντα με θέα σε έναν ήρεμο θύλακα της φύσης. Οι βίλες με πισίνα περιλαμβάνουν υπνοδωμάτιο, σαλόνι, ευρύχωρη βεράντα και ιδιωτική πισίνα. Οι κατοικίες διαθέτουν τη δική τους αίθουσα περιποίησης και γυμναστήριο, καθώς και ιδιωτική πισίνα και κήπο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την κουζίνα ευεξίας του Rakxa, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και βιολογικά υλικά που έχουν παραχθεί προσεκτικά. Βότανα, μπαχαρικά και βρώσιμα λουλούδια διατίθενται επί τόπου. Τα διαθέσιμα προγράμματα στο Rakxa περιλαμβάνουν: Έλεγχος βάρους και αποτοξίνωση, Rebalance Body and Mind, Wellbeing and Recovery, Advanced Aesthetics.

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Μπανγκόκ Εκδηλώσεις