Η gay σκηνή του Ni-Chome

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Ni-Chome, Shinjuku

Εξερευνήστε την εμβληματική γκέι περιοχή του Τόκιο

Το Τόκιο είναι μια πόλη άκρων. και η γκέι περιοχή της πόλης - Ni-Chome - δεν αποτελεί εξαίρεση. Στεγάζει την υψηλότερη συγκέντρωση γκέι μπαρ στον κόσμο. Το Ni-Chome είναι μια περιοχή της περιοχής Shinjuku γνωστή ως μία από τις πιο δυνατές και πιο πολυσύχναστες περιοχές του Τόκιο.

Η περιοχή αναδείχθηκε ως κόμβος της ομοφυλοφιλικής κουλτούρας κατά τη διάρκεια της αμερικανικής κατοχής της Ιαπωνίας στον απόηχο του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Το κλείσιμο των περιοχών με τα κόκκινα φανάρια του Τόκιο συνέβαλε στη γέννηση της γκέι σκηνής του Ni-Chome, που είδε μια σειρά από γκέι μπαρ να άνοιξαν δημόσια κατά τη δεκαετία του 1950 και, ήδη από το 1948, αναφέρθηκε σε ένα gay τσαγιέρι Shinjuku.

Κατά τα τέλη του 20ού αιώνα, η ταυτότητα του Ni-Chome ως ομοφυλοφιλικής συνοικίας αυξήθηκε καθώς φιλοξένησε πολλά σημαντικά γεγονότα που συνέβαλαν στην προώθηση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος μιας αίθουσας παροχής συμβουλών για ομοφυλόφιλους άνδρες, το πρώτο AIDS candlelight vigil, το πρώτο διεθνές φεστιβάλ λεσβιών και ομοφυλοφίλων στο Τόκιο και την πρώτη παρέλαση υπερηφάνειας της Ιαπωνίας το 1994, και σήμερα το Ni-Chome εξακολουθεί να αποτελεί σύμβολο του αυξανόμενου σεβασμού για τους ΛΟΑΤ ανθρώπους στην Ιαπωνία.

Τώρα φιλοξενεί μια σειρά από γκέι κλαμπ, μπαρ, σημεία για κρουαζιέρες και καταστήματα για ενήλικες. Η γκέι σκηνή του Ni-Chome είναι τόσο διαφορετική και συναρπαστική όσο οποιαδήποτε άλλη συνοικία, ενώ οι εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις με το υπόλοιπο Τόκιο το καθιστούν έναν εντελώς απρόσμενο προορισμό για κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Η gay σκηνή του Ni-Chome

Γκέι ξενοδοχεία σε Ni-Chome

Όταν πρόκειται για διαμονή στο Νι-Τσόμ ή κοντά, η τοποθεσία είναι το παν. Η φύση των χώρων που καθιστούν το Ni-Chome τόσο δημοφιλές σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να περιμένουν λίγες αργά το βράδυ, ενώ εξερευνούν αυτήν την περιοχή, οπότε είναι απαραίτητο να έχετε κοντινά καταλύματα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους.

Μόλις λίγα λεπτά από την καρδιά της γκέι νυχτερινής ζωής του Ni-Chome είναι το Ξενοδοχείο APA Shinjuku-Gyoemmae. Το ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει το δικό του εστιατόριο και σπα, απέχει μόνο λίγα λεπτά από την 24ωρη σάουνα Kaikan Shinjuku. Το APA Shinjuku-Gyoemmae Hotel είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και μια σταθερά δημοφιλής επιλογή για ταξιδιώτες ΛΟΑΤ.

Ονομάστηκε και βρίσκεται στο πρόσφατα κατασκευασμένο πολυώροφο Gracery Shinjuku; Το ξενοδοχείο Gracery Shinjuku προσφέρει βολικά και συμπαγή δωμάτια σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Το ξενοδοχείο διαθέτει τη δική του καφετέρια με βεράντα, αλλά υπάρχει πληθώρα ευκαιριών για φαγητό και ποτό στις γειτονικές περιοχές Shinjuku και την περιοχή Kabuki Red Light. Το Gracery Shinjuku απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την νυχτερινή ζωή της Ni-Chomes.

Για ταξιδιώτες που θέλουν να βιώσουν το Ni-Chome σε επιπλέον πολυτέλεια. ο Park Hyatt Τόκιο μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Το Park Hyatt, που στεγάζεται στους κορυφαίους 14 ορόφους του Shinjuku Park Tower 52 ορόφων, προσφέρει στους επισκέπτες εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Τόκιο και στο όρος Φούτζι. Μια σειρά από αυθεντικά έργα τέχνης διακοσμούν τα πολυτελή δωμάτια και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πλήρη χρήση του 24ωρου γυμναστηρίου και της πισίνας.

Η gay σκηνή του Ni-Chome

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Ni-Chome

Η νυχτερινή ζωή στη γκέι σκηνή Ni-Chome είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνει την περιοχή διάσημη σε όλη την Ιαπωνία. Ο θόρυβος και τα χρώματα της περιοχής Ni-Chome τη νύχτα μπορεί να είναι εντυπωσιακά στην αρχή, αλλά η περιοχή είναι ένας άφθονος κόμβος γκέι μπαρ, κλαμπ και πάρτι.

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιοσημείωτα κλαμπ στο Ni-Chome είναι AiiSOTOPE Σαλόνι; ένα βασικό γκέι Τόκιο, απλωμένο σε δύο πίστα. Μια σειρά από γκέι πάρτι και θεματικές βραδιές εκδηλώσεων, όπως drag show πραγματοποιούνται στο κλαμπ, το οποίο επιτρέπει κρουαζιέρες, αλλά τα προγράμματα αλλάζουν εβδομαδιαία, οπότε ελέγξτε τι συμβαίνει πριν παρακολουθήσετε. Το κλαμπ απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τον πλησιέστερο σιδηροδρομικό σταθμό και είναι ανοιχτό μέχρι αργά τις περισσότερες νύχτες.

Συχνά περιλαμβάνει παραστάσεις από παγκοσμίου φήμης DJ και καλλιτέχνες. LIFE Το Τόκιο φιλοξενεί επίσης πολλές από τις βραδύτερες γκέι και πάρτι με την καλύτερη συμμετοχή στην πόλη. Το κλαμπ, το οποίο διοργανώνει ακόμη και περιστασιακά πάρτι μπιλιάρδου, είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε γκέι ταξιδιώτες στο Ni-Chome.

Αν ψάχνετε για μια γυναίκα που τρέχει, χωρίς αποκλεισμούς και ποικίλη εμπειρία clubbing τότε Waifu ειναι για σενα. Ξεκίνησε με στόχο να συγκεντρώσει τον πληθυσμό των ΛΟΑΤ του Τόκιο σε ένα χώρο. Το Waifu παίζει έναν συνδυασμό σπιτιού και τεχνολογίας καθώς και παραστάσεις από ντόπιους DJ και καλλιτέχνες. Οι επερχόμενες εκδηλώσεις διαφημίζονται στη σελίδα Waifu Facebook.

Η gay σκηνή του Ni-Chome

Φαγητό και ποτό στο Ni-Chome

Πολλά από τα εστιατόρια, τα μπαρ και τις καφετέριες που δίνουν στην γκέι σκηνή του Ni-Chome τον πολυσύχναστο χαρακτήρα της διευθύνονται και συχνάζουν από LGBT άτομα. Η περιοχή προσφέρει μια σειρά από κουζίνες και γευστικές εμπειρίες που θα ενθουσιάσουν κάθε ταξιδιώτη.

Καφέ Alamas βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής Ni-Chome και είναι ένας ζωντανός και ζωντανός τόπος συγκέντρωσης για πολλούς από τους κατοίκους της περιοχής. Δημοφιλής στον ομοφυλόφιλο πληθυσμό της περιοχής, το Alamas Cafe σερβίρει εξαιρετική ποικιλία φαγητού, ποτού και επιδορπίων, καθώς και μουσική από ζωντανές DJ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για χώρους LGBT φιλικούς και τρέχει πριν πάτε στο Ni-Chome για να βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζετε την τοπική κοινότητα LGBT και βιώνετε πραγματική ζωή στο Ni-Chome.

Η gay σκηνή του Ni-Chome

Γκέι σάουνες στο Νι-Chome

Η γκέι σκηνή του Ni-Chome είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σεξουαλική δουλειά και τη βιομηχανία του σεξ. Η ιστορία της περιοχής ως συνοικίας με κόκκινα φώτα πριν από την εξέλιξή της ως ευρύτερο gay χωριό εξακολουθεί να επικρατεί σήμερα μέσω μιας σειράς gay σάουνων και προορισμών κρουαζιέρας.

Διεκδίκηση του τίτλου ως του μεγαλύτερου γκέι κρουαζιέρας στο Τόκιο 24 Κάικαν είναι μια τεράστια σάουνα 8 ορόφων, με σάουνα ξηρού αέρα, χαμάμ, τζακούζι, σολάριουμ, αίθουσα βίντεο και ιδιωτικές καμπίνες. Στον τελευταίο όροφο υπάρχει επίσης χώρος για ξαπλώστρες και πισίνα και, ενώ οι ιδιωτικές καμπίνες είναι διαθέσιμες, είναι ακριβές, πράγμα που σημαίνει ότι μεγάλο μέρος της δράσης γίνεται στους κοινόχρηστους χώρους της σάουνας.

Στο άλλο άκρο του φάσματος είναι Τζιν-Για; μια σάουνα μικρής κλίμακας που είναι σε μεγάλο βαθμό δημοφιλής στους ξένους τουρίστες και τους ντόπιους που αναζητούν διασκέδαση με τους ταξιδιώτες. Το Jin-Ya διαθέτει μια σειρά από εγκαταστάσεις και χώρους, συμπεριλαμβανομένων 4 κοινών χώρων παιχνιδιού που τείνουν να είναι πολύ απασχολημένοι τη νύχτα. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν βεράντα με γυμνή οροφή και κοινόχρηστα μπάνια.

Η gay σκηνή του Ni-Chome

Δραστηριότητες σε Ni-Chome

Το Ni-Chome είναι τόσο εκλεκτικό και συναρπαστικό όσο κάθε άλλη συνοικία του Τόκιο και η παιχνιδιάρικη και εφευρετική γοητεία της πόλης συνεχίζεται στην γκέι σκηνή του Ni-Chome.

Ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην περιοχή Ni-Chome είναι το διάσημο Robot Restaurant of Shinjuku. Σύμφωνα με πληροφορίες, κόστισε στον ιδιοκτήτη 100 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία του, το Robot Restaurant ήταν μια συνεπής επιτυχία με τους ντόπιους και τους τουρίστες. Ακούγεται ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρέσκο ​​φαγητό που σερβίρεται από ρομπότ με τον ήχο μιας ζωντανής μπάντας, που επίσης αποτελείται αποκλειστικά από ρομπότ.

Εάν η αυτο-πλοήγηση στην μερικές φορές ζαλιστική συνοικία Ni-Chome είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα, υπάρχει επίσης μια σειρά από νυχτερινές και ημερήσιες εκδρομές που επιτρέπουν στους επισκέπτες να βιώσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η περιοχή υπό την παθιασμένη καθοδήγηση ενός ντόπιου κατοίκου Ni-Chome . Μια τέτοια περιοδεία είναι το Handsome Boys, ένα ιαπωνικό-αμερικανικό γκρουπ περιοδείας, που ειδικεύεται σε ζωντανές και συναρπαστικές εκδρομές νυχτερινής ζωής που προσφέρονται από ελκυστικά παιδιά.

 

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Τόκιο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Τόκιο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τόκιο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας