Δύο εβδομάδες στην γκέι Ταϊλάνδη

Δύο εβδομάδες στην Ταϊλάνδη

Πρώτο ταξίδι στην Ταϊλάνδη; Ο προγραμματισμός ενός δρομολογίου μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό. Λοιπόν, εδώ είναι το προτεινόμενο σχέδιό μας για διαμονή δύο εβδομάδων στο Βασίλειο.

Η συμβουλή μας είναι να χωρίσετε το ταξίδι σας σε τρία μέρη. Εξερευνήστε την Μπανγκόκ, γνωρίστε τον πολιτιστικό βορρά και μετά χτυπήστε την παραλία στο νότο.

Πριν φτάσετε

> Οι περισσότεροι επισκέπτες δεν χρειάζεται να λάβουν εκ των προτέρων βίζα. Επιτρέπεται να μείνετε έως και 30 ημέρες.

> Τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως σε όλη την Ταϊλάνδη, ιδιαίτερα στην Μπανγκόκ και τους τουριστικούς προορισμούς. Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι ταϊλανδέζικα μιλούν καλά αγγλικά.

> Το ταξίδι στην Ταϊλάνδη είναι εύκολο. Θα βρείτε αγγλικές πινακίδες και οδηγίες σε αεροδρόμια, ταξί κ.λπ. Είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση εσωτερικών πτήσεων και ξενοδοχείων εκ των προτέρων κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής.

> Συνιστάται ιδιαίτερα η ταξιδιωτική ασφάλιση.

> Φέρτε τα δικά σας προφυλακτικά και λιπαντικό, καθώς η ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται στην Ταϊλάνδη μπορεί να διαφέρει. Μην φέρνετε poppers γιατί είναι παράνομα.

> Διαβάστε περισσότερες ταξιδιωτικές συμβουλές για την gay Ταϊλάνδη στον δωρεάν οδηγό για λήψη Gay Bangkok - κάντε κλικ εδώ.

> Παρακολουθήστε μας "Εξερευνώντας την Gay Thailand" βίντεο.

Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ είναι το σημείο άφιξης και αναχώρησης για τους περισσότερους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Προσπαθήστε να περάσετε τουλάχιστον δύο ή τρεις μέρες στην Μπανγκόκ για να δείτε τα κύρια αξιοθέατα, να ψωνίσετε και να ζήσετε τη διασκεδαστική σκηνή gay μέσα και γύρω από το Silom.

Προσπαθήστε να φτάσετε την Παρασκευή, καθώς η γκέι νυχτερινή ζωή της Μπανγκόκ είναι η καλύτερη τα σαββατοκύριακα. Μετά το δείπνο την Παρασκευή το βράδυ, επισκεφθείτε το Sky Bar @ Lebua για ένα γρήγορο ποτό και απολαύστε την εκπληκτική θέα στην πόλη.

Γκέι μπαρ και DJ Station club Μπανγκόκ το βράδυ

Το Σάββατο επίσκεψη Το Μεγάλο Παλάτι και Wat Phoκαι μετά κατευθυνθείτε στα καταστήματα το απόγευμα. Ξεκίνα στις MBK μετά προχωρήστε στο Σιάμ Παραγωνό. Μετά το δείπνο, κατευθυνθείτε στο Silom Soi 4 ​​και 2 όπου η νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων ξεκινά μετά τις 10μμ.

Ίσως θέλετε να κοιμηθείτε την Κυριακή, αλλά προσπαθήστε να φτάσετε στο Chatuchak αγορά Σαββατοκύριακου. Μετά από ένα μεσημεριανό γεύμα κατευθυνθείτε προς ένα γκέι σάουνα, Όπως Σάουνα Βαβυλώνας ή κάντε κράτηση α συνεδρία σπα ακολουθούμενο από δείπνο και δεύτερη νύχτα στο Silom gay bar.

Όταν φεύγετε από την Μπανγκόκ, θυμηθείτε να αφήσετε πολύ χρόνο για να φτάσετε από το κέντρο της Μπανγκόκ στο αεροδρόμιο.

Πολιτιστικός Βορράς

Η Βόρεια Ταϊλάνδη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσετε την ταϊλανδέζικη κουλτούρα. Ο βορράς είναι πολύ προσβάσιμος - μόλις μια ώρα πτήση από την Μπανγκόκ.

Σχεδιάστε να περάσετε τουλάχιστον τρεις πλήρεις ημέρες εξερεύνησης Τσιάνγκ Μάι or Τσιάνγκ Ράι περιφέρειες. Το αγαπημένο μας για τον πολιτισμό και τα αξιοθέατα είναι το Τσιάνγκ Ράι, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε, αν και λίγη ή καθόλου γκέι νυχτερινή ζωή.

Τα βασικά αξιοθέατα στο Τσιάνγκ Ράι περιλαμβάνουν τον εκπληκτικό ναό Wat Rong Khun, τον κήπο Doi Tung & Mae Fah Laung, το Χρυσό Τρίγωνο (όπου το Λάος, η Μιανμάρ και η Ταϊλάνδη συγκλίνουν κατά μήκος του ποταμού Μεκόνγκ). Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε μια κατασκήνωση ελεφάντων και αν έχετε χρόνο, κάντε μια επίσκεψη στη φυλή Long Neck. Υπάρχουν επίσης πολλές φυτείες τσαγιού ανοιχτές στο κοινό για γευσιγνωσίες «γουλιά και φτύσιμο».

Αξιοθέατα κοντά στο Τσιάνγκ Ράι

Χτυπήστε την παραλία

Τώρα ήρθε η ώρα να βγείτε στην παραλία. Η Ταϊλάνδη έχει μια μεγάλη ποικιλία από παραλίες και νησιά, αλλά μόνο ορισμένοι προορισμοί έχουν μια καθιερωμένη γκέι νυχτερινή ζωή. Έτσι, η επιλογή σας είναι πιθανό να επηρεαστεί από το πόσο σημαντική είναι για εσάς μια γκέι νυχτερινή ζωή.

Παραλία και νυχτερινή ζωή ομοφυλόφιλων; Πουκέτ

Παραλία και μερικά τοπικά γκέι μπαρ; Samui

Δεν ανησυχείτε για τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων; Krabi, Samui ή θέρετρα στα βόρεια ή νότια του νησιού του Πουκέτ

Ξεφεύγει από την πεπατημένη - Koh Samet είναι το αγαπημένο μας.

Είναι όλα για τα παιδιά - Πατάγια

Πουκέτ

Το Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης και έχει μια τεράστια ποικιλία από παραλίες και θέρετρα που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς. Μείνετε στη δυτική ακτή, στα βόρεια ή νότια ή στην Πατόνγκ.

Αν σκοπεύετε να πάτε στην πόλη τις περισσότερες νύχτες, τότε μείνετε στο Patong ή σε ένα θέρετρο στην παραλία Karon ή Kata. Αν δεν σκοπεύετε να βγαίνετε κάθε βράδυ στην Πατόνγκ, τότε αξίζει να σκεφτείτε τις πιο ήσυχες και λιγότερο ανεπτυγμένες παραλίες βορειότερα ή νότια. Αποφύγετε τα θέρετρα και τις παραλίες στην ανατολική ακτή.

Πώς να πάτε εκεί? Πετάξτε προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ. Περισσότερα για το gay Phuket, εδώ.

Κο Σαμούι

Το Koh Samui έχει μια υπέροχη επιλογή από θέρετρα, εξαιρετικές παραλίες και σχετικά μικρή γκέι σκηνή στο Chaweng. Το νησί είναι πολύ λιγότερο ανεπτυγμένο από το Πουκέτ, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνετε και να δείτε στο Samui. Πώς να πάτε εκεί? Πετάξτε προς το αεροδρόμιο Σαμούι. Περισσότερα για τον gay Koh Samui, εδώ.

Krabi

Εκπληκτική ακτογραμμή, πολλά κοντινά τροπικά νησιά για εξερεύνηση με μακρυά ουρά και αμμώδεις παραλίες που είναι πολύ λιγότερο ανεπτυγμένες από το κοντινό Πουκέτ. Δεν έχει πραγματικά γκέι σκηνή, επομένως είναι καλύτερο για ζευγάρια ή ομάδες που μπορούν να κάνουν τη διασκέδαση τους. Πώς να πάτε εκεί? Πετάξτε προς το αεροδρόμιο Κράμπι. Περισσότερα για το Krabi εδώ.

Krabi Ταϊλάνδη

Koh Samet

Το Koh Samet είναι ένα πανέμορφο μικρό νησί με υπέροχες παραλίες με λευκή άμμο, μόλις λίγες ώρες με το αυτοκίνητο από την Μπανγκόκ. Ιδανικό για όσους θέλουν μια υπέροχη παραλία, κρυστάλλινα νερά και χαλαρή νυχτερινή ζωή. Το Koh Samet έχει ακόμη και ένα πολύ δημοφιλές μπαρ και παραλία. Πώς να πάτε εκεί? Ταξί ή λεωφορείο από την Μπανγκόκ. Περισσότερα για τον gay Koh Samet, εδώ.

Πατάγια

Η Πατάγια είναι μια μεγάλη παράκτια πόλη με μεγάλες αμμώδεις παραλίες και μια εντυπωσιακή νυχτερινή ζωή gay που τείνει να προσελκύει 40+ άτομα με χρήματα για να ξοδέψουν. Η μεγάλη αμμώδης παραλία παίζει το δεύτερο βιολί της νυχτερινής ζωής - είτε θα την αγαπήσετε είτε θα την μισείτε. Πώς να πάτε εκεί? Ταξί ή λεωφορείο από την Μπανγκόκ. Περισσότερα για τον gay Pattaya, εδώ.

Δύο παραλίες;

Αυτοί οι εξαιρετικοί συνδυασμοί δύο κέντρων έχουν απευθείας συνδέσεις πτήσεων / πλοίων. Μια καλή επιλογή εάν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο ή επιλέξετε να παραλείψετε μια επίσκεψη στο Βορρά.

Πουκέτ & Σαμούι (πτήση)

Σαμούι και Κράμπι (μύγα)

Πουκέτ & Κράμπι (σύνδεση με πλοίο)

Pattaya & Koh Samet (ταξί)

Επιστροφή στην Μπανγκόκ

Οι πρώτες σας μέρες στην Μπανγκόκ θα σας δώσουν την όρεξη για περισσότερο χρόνο στην πόλη. Στόχος να επιστρέψετε στην Μπανγκόκ αργά το Σάββατο απόγευμα. Πάρτι το Σάββατο βράδυ, αργά το πρωί της Κυριακής, ακολουθούμενο από ένα ταξίδι στα καταστήματα για να κυνηγήσεις για μια τελευταία στιγμή ευκαιρίας. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, ένα τελευταίο ταξίδι στη Βαβυλώνα περίπου στις 4:XNUMX πριν ξεκινήσετε το αεροδρόμιο για την πτήση σας.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αρκετές αεροπορικές εταιρείες εξυπηρετούν πτήσεις εσωτερικού στην Ταϊλάνδη - AirAsia, Thai Airways, Nok Air, Thai Lion Air, Orient Thai. Με εξαίρεση την Thai Airways (η οποία αναχωρεί από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi), όλες οι άλλες πτήσεις εσωτερικού εξυπηρετούν το Διεθνές Αεροδρόμιο Don Mueang. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων κατά την περίοδο αιχμής, ειδικά αν θέλετε τις πιο βολικές ώρες πτήσεων.

Πότε να έρθετε

Μόλις Μπανγκόκ; Οποτεδήποτε.

Η παραλία? Νοέμβριος έως Απρίλιος με τον Ιανουάριο έως τις αρχές Απριλίου να είναι η περίοδος αιχμής.

Κόμμα? Μπανγκόκ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή Ταϊλανδέζικη Πρωτοχρονιά (SongKran) - μέσα Απριλίου.

τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 2017

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας