Επίσκεψη στη Σεβίλλη

Επίσκεψη στη Σεβίλλη

Αν ταξιδεύετε στη νότια περιοχή της Ισπανίας, τότε η Σεβίλλη θα πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στο δρομολόγιό σας.

Η πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας και η 4η μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, Σεβίλλη (ή "Σεβίλλη") είναι μια όμορφη ιστορική πόλη με αρκετή κουλτούρα και γκέι σκηνή για να σας κρατήσει απασχολημένους για αρκετές ημέρες.

Τα αξιοθέατα

Υπάρχουν πολλές αξιοσημείωτες παλιές εκκλησίες, μουσεία και ορόσημα, αλλά τα κυριότερα σημεία είναι το Alcázar, το Archivo General de Indias και ο εκπληκτικός καθεδρικός ναός της Σεβίλλης, που είναι όλα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO

Καθεδρικός ναός της ΣεβίλληΤο Alcázar είναι το παλαιότερο βασιλικό παλάτι που χρησιμοποιείται ακόμη στην Ευρώπη. Το Archivo General de Indias (Γενικό Αρχείο Ινδιών), που στεγάζεται σε ένα αρχαίο κτήριο που χρονολογείται από αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν, περιέχει πολύτιμα έγγραφα που προβάλλουν την ιστορία της Ισπανικής Αυτοκρατορίας.

Ο καθεδρικός ναός της Σεβίλλης, η μεγαλύτερη γοτθική εκκλησία στον κόσμο, βρίσκεται στην καρδιά της Παλιάς Πόλης. Αυτή η γοητευτική γειτονιά με στενούς πεζόδρομους είναι γεμάτη από εξαιρετικά εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα. Και αν μείνετε σε ένα ξενοδοχείο κοντά σε Santa Cruz τότε όλα αυτά τα αξιοθέατα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Η σκηνή

Μεγάλο μέρος της γκέι σκηνής στη Σεβίλλη βρίσκεται κοντά στο The Alameda de Hércules (ή απλά «La Alameda»). Αυτή η περιοχή φιλοξενεί πολλά μπαρ και δημοφιλή γκέι στέκια, τα περισσότερα από τα οποία είναι μικτά. Το «El Bosque Animado» (Calle Arias Montano 5) έχει μια ωραία εξωτερική βεράντα και συχνάζει ένα πλήθος γκέι.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε κρουαζιέρα, ρίξτε μια ματιά Μπαρ MEN TO MEN (Calle de Trajano 38) έχει μια κρουαζιέρα περιοχή ή κατευθυνθείτε προς gay Sauna Nordik (Calle Resolana 38) που απέχει περίπου 10 λεπτά από τη La Alameda. Τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποιούνται περισσότερες κρουαζιέρες σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά στην περιοχή γύρω από το πάρκο κατά μήκος της La Alameda.

ΧΡΥΣΗ Σεβίλλη

Για κλαμπ, υπάρχει το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης GOLD (Avenida Torneo 43), την Παρασκευή και το Σάββατο, και το Itaca (Calle Amor de Dios 31), ένα γκέι ντίσκο μπαρ με κρουαζιέρα.

Η γκέι νυχτερινή ζωή της Σεβίλλης είναι η καλύτερη το Σαββατοκύριακο. Οπότε, προγραμματίστε το ταξίδι σας ανάλογα εάν το πάρτι είναι στην ατζέντα σας. Υπάρχει μια τεράστια Ανοιξιάτικη Έκθεση (Feria de Abril) γύρω στον Απρίλιο-Μάιο. Ή μπορείτε να περιμένετε μέχρι τα τέλη Ιουνίου για να συμμετάσχετε στο δημοφιλές Seville Gay Pride (Orgullo del Sur), ή τον Οκτώβριο-Νοέμβριο για το διεθνές σαββατοκύριακο με αρκούδες GuadalkiBear και το ετήσιο φεστιβάλ gay & λεσβιών ταινιών.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Σεβίλλη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Σεβίλλη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σεβίλλη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας