Οι κορυφαίες 5 ταξιδιωτικές συμβουλές Gay Mykonos

Οι κορυφαίες 5 ταξιδιωτικές συμβουλές Gay Mykonos

Η Μύκονος είναι ένας από τους κορυφαίους γκέι προορισμούς στην Ευρώπη. Προσφέρει εγγυημένο καλοκαιρινό ήλιο, μερικές υπέροχες παραλίες και άγρια ​​νυχτερινή ζωή.

Υπάρχουν ακόμη και μερικά καλά αρχαιολογικά αξιοθέατα για όσους θέλουν να προσθέσουν κάποια κουλτούρα στις διακοπές τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει δανείσει το όνομά του σε τόσα πολλά gay μπαρ και σάουνες σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθούν οι πέντε κορυφαίες ταξιδιωτικές συμβουλές για gay για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις γκέι διακοπές σας στη Μύκονο.

1 - Παραλία

Αν θέλετε ήλιο και άμμο, Παραλία Ελιά θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα επιλογή σας. Είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού με καθαρά, ασφαλή νερά.

Το τμήμα στα δεξιά είναι γυμνό και προοδευτικά πιο γκέι. Αν συνεχίσετε να περπατάτε, οι επόμενοι όρμοι είναι αποκλειστικά ομοφυλόφιλοι με κάποιες σοβαρές κρουαζιέρες ανάμεσα στα βράχια.

Μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε Σούπερ Παράδεισος. Ήταν η κύρια γκέι παραλία του νησιού, αλλά τώρα είναι ανάμεικτη και ένα μεγάλο κάμπινγκ έχει αναλάβει. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο τμήμα γκέι στη δεξιά πλευρά και το πάρτι στο beach bar ξεκινά γύρω από το ηλιοβασίλεμα κάθε μέρα.

2 - Πολιτισμός

Μύκονος-ανεμόμυλοιΗ βόλτα στην όμορφη πόλη της Μυκόνου και η θέα στη Μικρή Βενετία από τους ανεμόμυλους είναι ένα απαράδεκτο σημείο. Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη κουλτούρα στις διακοπές σας, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Μυκόνου (Τρί-Κυρ 09: 30-15: 00, € 2) έχει ενδιαφέροντα ευρήματα από κοντινά νησιά, συμπεριλαμβανομένου του κορμού του Ηρακλή.

Ωστόσο, τίποτα δεν ξεπερνάει μια εκδρομή μισής ημέρας στον χώρο της κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ της Δήλου, ένα νησί 3.5 ​​χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μυκόνου. Αυτή είναι η γενέτειρα του Απόλλωνα, του θεού που ορίζει την ανδρική ομορφιά στη δυτική τέχνη.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, τα πλοία αναχωρούν για τη Δήλο από τα αριστερά του λιμανιού της Μυκόνου από την Τρί-Κυ στις 09:00, 10:00 και 11:00 επιστρέφοντας στις 14:00, 15:00 και 16:00. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια από ένα περίπτερο στο μπροστινό μέρος (επιστροφή 17 €).

3 - Φαγητό

Η πόλη της Μυκόνου έχει μια εξαιρετική επιλογή από εστιατόρια για να διαλέξετε, αλλά δοκιμάστε το Νίκο τουλάχιστον μία φορά (Αγίας Μονής, μεσημέρι-αργά). Παλιότερα ο Νίκος ήταν το κύριο «gay» εστιατόριο και το μέρος όπου μπορούσες να συναντήσεις τον διάσημο πελεκάνο του νησιού, τον Πέτρο. Οι πελεκάνοι έρχονται και φεύγουν, τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων έχουν βελτιωθεί πολύ, αλλά ο Νίκος είναι ακόμα εκεί και προσφέρει ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα στους γκέι τουρίστες με τη σπιτική του μαγειρική.

4 - Πιείτε

Πάρτε λίγο ύπνο πριν πάτε στα γκέι μπαρ όπως Λόλα (Πιταράκη & Μητροπόλεως; 19:00– αργά).

Τα δύο μεγαλύτερα γκέι μπαρ / κλαμπ βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο από το Old Port και δεν ξεκινούν μετά τα μεσάνυχτα: Βαβυλών με τα διεθνή Djs και Τζάκι Ο' με τις βασίλισσες drag.

εκκλησία της Παραπορτιανής5 - Κρουαζιέρα

Εάν οποιαδήποτε στιγμή αισθάνεστε καυλιάρης, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δύο κύριες κρουαζιέρες. Οι δημόσιες τουαλέτες απέναντι από το Glam δίπλα στο Δημαρχείο δεν είχαν ηλεκτρικά φώτα για αρκετές δεκαετίες, για έναν καλό λόγο. Η αστυνομία και οι αρχές γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει, αλλά τους αφήνουν να λειτουργήσουν ως ανεπίσημος σκοτεινός θάλαμος.

Αν περπατήσετε πιο ψηλά, πέρα ​​από τη Βαβυλώνα, θα βρείτε την εκκλησία της Παραπορτιανής. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά θρησκευτικά μνημεία στην Ελλάδα, που χρονολογείται από το 1400, αλλά μετά τις 03:00 οι παλιές πόρτες που φιλοξενούσαν μοναχούς χρησιμεύουν ως γκέι κρουαζιέρας. Η στενή βοτσαλωτή παραλία πίσω από την Παραπορτιανή είναι επίσης γεμάτη με παιδιά που αναζητούν έναν σύντροφο για τη νύχτα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Μύκονο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μύκονο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μύκονος για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας