Ανεμόμυλοι της Μυκόνου

Πώς να κλείσετε ταξί στη Μύκονο

Τα ταξί της Μυκόνου ήταν πιο σπάνια από έναν πολύτιμο λίθο. Οχι πια!

Παραδοσιακά δεν ήταν ποτέ εύκολο να βρεις ταξί στη Μύκονο. Αλλά τα τελευταία χρόνια με την άνοδο των εφαρμογών, είναι πλέον πιο εύκολο να κάνετε κράτηση ταξί - αν και εξακολουθούν να υπάρχουν προκλήσεις!

Το αστείο ήταν πάντα ότι η Μύκονος είχε μόνο έξι ταξί για να εξυπηρετήσει ολόκληρο το νησί - και όταν οι γκέι κατεβαίνουν για το Xlsior και την καλοκαιρινή σεζόν, έμοιαζε με σκηνή από μια πρόκληση Drag Race για να πάρετε ένα!

Ενώ το Uber δεν είναι διαθέσιμο ακόμη στη Μύκονο, μερικές τοπικές υπηρεσίες έχουν κάνει πρόσφατα πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία κράτησης. Πολλά πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο παρέχετε υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μέχρι τις μικρές ώρες του πρωινού, αλλά αν καταλήξατε στην πόλη κάνοντας παρέα στους αγαπημένους ανεμόμυλους της Μυκόνου (ξέρετε τι εννοούμε!), τότε η εύρεση ταξί πίσω στο ξενοδοχείο σας στο Elia Beach δεν είναι». t πάντα ευθεία!

Ανεμόμυλοι της Μυκόνου

 

Υπηρεσίες ταξί στη Μύκονο

 

Εάν τελικά καταλήξετε πίσω από τους ανεμόμυλους, θα συνιστούσαμε πάντα να κάνετε προκράτηση ενός ταξί όπου είναι δυνατόν. Η πόλη της Μυκόνου έχει τρομερή ησυχία τη νύχτα μόλις κλείσουν τα εστιατόρια και τα κλαμπ και αν δεν μένετε στην ίδια την πόλη - και θυμηθείτε τα περισσότερα καλύτερα ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους στη Μύκονο δεν βρίσκονται στο κέντρο της πόλης - τότε μπορεί να βρεθείτε ξεκολλημένος.

 

Αιγαίο Ταξί

 

Το Aegean Taxis ισχυρίζεται ότι μπορεί να κάνει κράτηση περισσότερων ταξί στην περιοχή και τα γειτονικά νησιά από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, επομένως αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν επισκέπτεστε άλλα νησιά στο ταξίδι σας. Κανονίζουν ταξί μέσα Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κέρκυρα, Πάρος και Αθήνα. Έχουν μια εφαρμογή για συσκευές Android και iPhone.

 

iMove Ταξί

 

Το iMove καλύπτει επίσης κάτι περισσότερο από τη Μύκονο. Μπορούν να παρέχουν ταξί στη Μύκονο, την Αθήνα και την Πάρο. Η εφαρμογή τους σάς παρέχει πρόσβαση σε πολλούς οδηγούς ταξί με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Ταξί στη Χώρα της Μυκόνου

 

Μερικές φορές μπορείτε επίσης να βρείτε ταξί που περιμένουν στο κέντρο της πόλης της Μυκόνου για να σας παραλάβουν ad hoc. Αυτός δεν είναι ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος τρόπος για να διασφαλίσετε το ασφαλές ταξίδι σας στο μέλλον, καθώς τείνουν να είναι λίγα και θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι άλλοι στην πόλη έχουν παρόμοια ιδέα. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι μερικές φορές περίμεναν αρκετές ώρες για ένα ταξί.

Εάν επιλέξετε να το διακινδυνεύσετε, το καλύτερο μέρος για να βρείτε ταξί στη Χώρα της Μυκόνου είναι στη στάση ταξί κοντά στο κτίριο Cosmote (χάρτη) ή υπάρχει μια δεύτερη στάση ταξί λίγο πιο νότια κοντά στο σταθμό των λεωφορείων (χάρτη).

Ελπίζουμε να διαβάζετε αυτό το άρθρο πριν από το ταξίδι σας στη Μύκονο, και όχι επειδή είστε εγκλωβισμένοι στην πόλη και ψάχνετε για ταξί και έτυχε στο Google πού να το βρείτε!

θαλάσσιο ταξί της Μυκόνου

 

Θαλάσσια ταξί στη Μύκονο

 

Αν ψάχνετε να κάνετε το γύρο του νησιού, τότε να πάρετε ένα θαλάσσιο ταξί στη Μύκονο είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα! Από Πλατύς Γιαλός, μπορείτε να πάρετε μια βάρκα για να φτάσετε στις νότιες παραλίες της Μυκόνου όπως Σούπερ Παράδεισος παραλία όπου θα βρείτε τη θρυλική JackieO's Beach Club, Παράγκα και Ελιά. Αυτά τα σκάφη εκτελούνται κάθε ώρα με την πρώτη αναχώρηση στις 10.20πμ έως τις 4.20μμ. Η τελευταία βάρκα επιστροφής από την Ελιά προς τον Πλατύ Γιαλό είναι στις 5.45μμ. Ο Πλατύς Γιαλός είναι το μόνο σημείο αναχώρησης στη Μύκονο με τσιμεντένια αποβάθρα. Στις άλλες παραλίες ή τοποθεσίες, χρησιμοποιείται μια πλωτή αποβάθρα ή πρέπει να περάσετε από το νερό για να επιβιβαστείτε στο θαλάσσιο ταξί.

Θα πληρώσετε 10 ευρώ για ένα ταξίδι με επιστροφή ή 20 ευρώ για ολοήμερο πάσο που σας επιτρέπει να παρακάμψετε παραλίες στη Μύκονο.

Μπορείτε επίσης να πάρετε μια βάρκα από Παραλία Ορνού, με αναχωρήσεις κάθε ώρα από τις 10.00πμ έως τις 4.00μμ. Εάν αισθάνεστε λίγο πιο τολμηροί, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε μια βάρκα από Μεταφορά στη Μύκονο και Ενοικίαση βάρκας Μύκονος με βάση την ανατολική πλευρά της παραλίας του Ορνού.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Μύκονο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μύκονο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μύκονος για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας