Ευχαρίστηση

Οι καλύτερες γκέι σάουνες στην Ευρώπη

Ψάχνετε για αταξία στον Παλιό Κόσμο;

Η Ευρώπη είναι όπου θα βρείτε τις καλύτερες γκέι σάουνες. Η Αμερική οδήγησε το δρόμο με το σκηνή λουτρών στη δεκαετία του 1970, αλλά τα αμερικανικά λουτρά μειώθηκαν και ποτέ δεν ανέκαμψαν πλήρως την επόμενη δεκαετία.

Τώρα που οι περισσότερες συνδέσεις οργανώνονται μέσω εφαρμογών, οι γκέι σάουνες μπορούν να δυσκολευτούν να προσελκύσουν ανθρώπους. Γιατί να πάρετε τον κόπο να πάτε στη σάουνα όταν μπορείτε να τα κανονίσετε όλα στο τηλέφωνό σας; Λοιπόν, πολλά πιθανά ψηφιακά hookups δεν ξεπερνούν ποτέ το στάδιο του sexting. Όχι πολλοί άνθρωποι φαίνεται να είναι σε θέση να «συγκαταλέγονται». Και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να συνδεθείτε με κάποιον που δεν συσχετίζεται με τις φωτογραφίες που σας έστειλαν και με αυτά που ισχυρίστηκαν ότι ήταν.

Αν συναντήσετε κάποιον στη σάουνα, τον βλέπετε σάρκα και έχετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε αμέσως, για να το πείτε. Σε ορισμένες μεγάλες πόλεις, οι γκέι σάουνες λειτουργούν λόγω της απόλυτης κρίσιμης μάζας. Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι προσελκύονται στις πόλεις οφείλεται στο γεγονός ότι μπορείτε να βρείτε πιο προοπτικές, θα πούμε, ρομαντικές δυνατότητες; Στις μεγαλύτερες και πιο πολυσύχναστες σάουνες της Ευρώπης, μπορείτε να βρείτε πολλές στο διάστημα ενός βράδυ. Τι καλό κάθεται μόνος σας στο δωμάτιό σας;

Σάουνα κουτί Sweatbox

 

Der Boiler - Βερολίνο

 

Το Βερολίνο και το Λονδίνο είναι ασυναγώνιστοι προορισμοί για τους γκέι ταξιδιώτες. Το τεράστιο μέγεθος αυτών των πόλεων ανοίγει κάθε είδους δυνατότητες. Μπορεί το Λονδίνο να έχει μια μεγαλύτερη γκέι σκηνή με αριθμητική έννοια - πιο ενεργοί χρήστες του Grindr - αλλά το Βερολίνο είναι η πιο παράξενη πόλη. Φυσικά, η μεγαλύτερη γκέι σάουνα αξίζει μια επίσκεψη. Σε τρεις ορόφους, μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα μέσα από το χαμάμ, τη φινλανδική σάουνα και να δοκιμάσετε την τύχη σας στο σκοτεινό δωμάτιο. Είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες και καλύτερες γκέι σάουνες στην Ευρώπη. Συχνά είναι πολύ απασχολημένο τις Κυριακές. Το Der Boiler δεν είναι κεντρικό, αλλά αξίζει το λεωφορείο ή το ταξί αν ψάχνετε για κάποια δράση.

 

Sauna Nieuwezijds - Άμστερνταμ

 

Μια δημοφιλής γκέι σάουνα στην καρδιά του Άμστερνταμ, το Sauna Nieuwezijds είναι μοντέρνο και καλά συντηρημένο. Είναι αρκετά συμπαγές, αλλά οι εγκαταστάσεις είναι καλές και είναι συχνά απασχολημένες. Το Sauna Nieuwezijds είναι η μόνη γκέι σάουνα στο Άμστερνταμ. Όπως συμβαίνει με όλες τις γκέι σάουνες, εξαρτάται από την ώρα που θα πάτε και την τύχη της κλήρωσης. Αυτό είναι όλο μέρος της διασκέδασης. Τίποτα δεν είναι εγγυημένο όταν μπαίνετε. Μπορείτε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα σύνδεση ή δύο. Και πάλι, δεν μπορείτε. Το Άμστερνταμ είναι μια πολύ διεθνής πόλη, ώστε να μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από παιδιά εδώ.

 

IDM Σάουνα - Παρίσι

 

Καλώς ήρθατε στο gay Παρίσι, μια πόλη που εδώ και καιρό συνδέεται με την ευχαρίστηση και την παρακμή. Στην πρώην μποέμ συνοικία της Μονμάρτρης θα βρείτε την IDM - πιθανώς την πιο πολυσύχναστη γκέι σάουνα του Παρισιού. Σε τέσσερις ορόφους θα βρείτε άφθονη δράση. Αυτή η σάουνα ανοίγει από τις 12 μ.μ. έως τη 1 π.μ., ώστε να μην μπορείτε να κάνετε μια νύχτα. Έχει μεγαλύτερη κίνηση τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις καθημερινές μετά τη δουλειά. Μπορείτε εύκολα να περπατήσετε μέχρι το IDM Sauna από το σταθμό Gare du Nord.

 

Macho Sauna - Βρυξέλλες

 

Οι Βρυξέλλες είναι αρκετά υποτιμημένες ως γκέι προορισμός. Η πρωτεύουσα του Βελγίου είναι σαν ένα μίνι Παρίσι και είναι μια υπέροχη πόλη για εξερεύνηση. Θα βρείτε μια εξαιρετική γκέι σκηνή. Η πιο δημοφιλής γκέι σάουνα στις Βρυξέλλες ονομάζεται Macho Sauna. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Όπως με τις περισσότερες γκέι σάουνες, είναι πιο πολυσύχναστο τα σαββατοκύριακα όταν τα κλαμπ κλείνουν και συχνά τις Κυριακές. Είναι εγγυημένο από το να είστε απασχολημένοι όταν το Η αρένα λαμβάνει χώρα πάρτι και οι βασίλισσες είναι στην πόλη.

 

Sauna Paraiso - Μαδρίτη

 

Μία από τις μεγαλύτερες και μακρύτερες γκέι σάουνες στη Μαδρίτη. Θα βρείτε μια από τις καλύτερες σκηνές gay στην Ευρώπη στη Μαδρίτη. Η νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων είναι υπέροχη και η πόλη κατακλύζεται από τουρίστες. Έρχεται ξανά σε κρίσιμη μάζα. Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά στη Μαδρίτη με ένα πράγμα στο μυαλό. Μπορείτε να βρεθείτε σε πολύ αξέχαστες εμπλοκές εδώ, ειδικά τα σαββατοκύριακα. Μερικές νύχτες του Σαββάτου θα αυξηθούν θετικά με την τεστοστερόνη. Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη εάν ψάχνετε αναταραχές στη Μαδρίτη

Sweatbox - Λονδίνο

 

Στην καρδιά του Λονδίνου, το Sweatbox Sauna είναι εύκολα προσβάσιμο και είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα. Μπορείτε να εμφανιστείτε σε ένα δροσερό απόγευμα της Κυριακής ή αφού έχετε κλαμπ μια Παρασκευή βράδυ. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι στο Λονδίνο, το Sweatbox μπορεί να είναι πολύ απασχολημένο. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Pride θα συσκευαστεί. Το Sweatbox διαθέτει επίσης γυμναστήριο, οπότε είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να διασκεδάσετε μετά από μια προπόνηση. Εγγυημένη δράση τα σαββατοκύριακα, ειδικά καθώς τα κλαμπ και τα μπαρ κλείνουν.

 

Pleasuredrome - Λονδίνο

 

Μένοντας στο όμορφο Λονδίνο, θα βρείτε το Pleasuredrome κάτω από τις καμάρες κοντά στο σταθμό Waterloo. Τόσο το Sweatbox όσο και το Pleasuredrome αποτελούν τις πιο δημοφιλείς σάουνες του Λονδίνου. Εξαρτάται σε ποιον βρίσκεστε πιο κοντά - το Λονδίνο είναι μια τεράστια πόλη. Το Pleasuredrome είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα και προσελκύει περίπου 15,000 παιδιά κάθε μήνα. Έχει επίσης τη διάκριση ότι είναι ο μόνος χώρος για γκέι στο Ηνωμένο Βασίλειο με 24ωρο μπαρ. Μπορεί να είναι ένα μικρό μπαρ, αλλά είναι ένα καλό μέρος για να πάρετε μια πίντα όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από όλη την κρουαζιέρα.

 

 

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Άμστερνταμ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Άμστερνταμ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Άμστερνταμ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας