Ανδρική σάουνα Hans

Ανδρική σάουνα Hans

Hans Men's Sauna

Εικονίδιο τοποθεσίας

2/F, 120 XiNing S Rd, Περιοχή Wanhua, Ταϊπέι, Ταϊβάν, 108

Αν και δεν είναι τόσο επεκτατική όσο ορισμένες νεότερες εγκαταστάσεις, η Hans Men's Sauna προσφέρει έναν φιλόξενο χώρο με καλοδιατηρημένες εγκαταστάσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις ανέσεις μιας στεγνής σάουνας, χαμάμ, σαλόνι με τηλεόραση, ντους, σταθμό βίντεο, σκοτεινό δωμάτιο, καμπίνες και έναν βολικό χώρο για σνακ. Για πρόσθετη ασφάλεια, τα ντουλάπια είναι εξοπλισμένα με δυνατότητα διπλής κλειδαριάς.

Η σάουνα εξυπηρετεί ένα πιο ώριμο, ντόπιο πελατολόγιο, και λειτουργεί ως ένα πολυσύχναστο «στέκι», ιδιαίτερα τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα. Η Hans Men's Sauna εξασφαλίζει προσβασιμότητα παραμένοντας ανοιχτή 24 ώρες, παρέχοντας έναν αξιόπιστο και άνετο χώρο για χαλάρωση και κοινωνικές συναναστροφές.

Δευτ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Τετ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Πέμ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Παρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Σαβ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Κυρ.:Ανοίξτε τις ώρες 24

Χαρακτηριστικά:
Σκοτεινό δωμάτιο
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Ανδρική σάουνα Hans
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 55 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

D
David

14-Mar-2023

Μάρτιος 2023 καθαρός, διασκεδαστικός 8ος όροφος

Στον 8ο όροφο, οπότε ίσως μετακόμισε από άλλες κριτικές. Πρόσβαση με ανελκυστήρα εντός καταστημάτων λιανικής στον 8ο όροφο. Ωραίο φιλικό προσωπικό. Είμαι μεγαλύτερος Αμερικανός και το βρήκα πολύ καθαρό. Ο νέος στόχος υποψιάζεται ότι έχει αναβαθμιστεί στον υψηλότερο όροφο από άλλες θέσεις. Ωραίος χώρος ντους. Ο χώρος της σάουνας είναι ωραίος και μεγάλος με δύο επίπεδα. Το ατμόλουτρο είναι ένας σκοτεινός λαβύρινθος. Πολλά ιδιωτικά δωμάτια και λαβύρινθος και διάδρομοι για πλοήγηση. Μικρή περιοχή προβολής πορνό. Μεγάλη περιοχή προβολής τηλεόρασης. Εξωτερικό μπαλκόνι για καπνιστές. $400NT. Δωρεάν στροφή εάν εντός 3 ωρών.
R
Renney

8-Ιαν-2020

ΟΧΙ άσχημα

Το μέρος έχει εξαντληθεί, ναι. Αλλά υπάρχει ένας καλός συνδυασμός πλήθους. Παλιοί και νέοι, διαφορετικά μεγέθη. Αρκετά φθηνό επίσης. Οι εγκαταστάσεις είναι εντάξει. Εκτός από το ότι υπάρχει ένα creepo στο χαμάμ. Urrghh. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που κοιμούνται σε μερικά από τα δωμάτια, γεγονός που καθιστά λιγότερο βολικό να το ανεβείτε. Αλλά διαφορετικά δεν είναι πολύ κακό για την τιμή που πληρώνετε.
A
Anthony

20-Nov-2019

Έξοχα

Αυτή είναι η 2η φορά που επισκέπτομαι την Ταϊπέι για επαγγελματικούς λόγους από την Ευρώπη. Έμενα σε ένα κοντινό ξενοδοχείο και έτσι είναι εύκολο για μένα να περπατήσω σε αυτό το μέρος. Δεν είναι φανταχτερό, αλλά δεν το κάνουμε. Υπάρχει ένα μείγμα όλων των ηλικιών και σωματικών τύπων. Έλαβα ένα πολύ ζεστό TOP καλωσόρισμα από μερικούς πολύ καλούς ντόπιους στον 2ο όροφο. Επισκέφθηκα αυτό το μέρος 3 φορές κατά τη διάρκεια της παραμονής μου 1 εβδομάδας και διασκέδασα πολύ και ένιωσα λυπημένος να φύγω. Ένα πράγμα ήταν περίεργο. Υπήρχε μια γυναίκα στη ρεσεψιόν.
J
Jimmy

20-Σεπ-2019

Ασιατικό Δερμάτινο Stud

Η δυσοσμία ήταν αφόρητη και δεν μπήκε στον κόπο για επιστροφή χρημάτων αφού μύριζε τόσο άσχημα. Πρέπει να μάθουν πώς να καθαρίζουν όπως οι Ιάπωνες και αναρωτήθηκα πώς ανέχεται κανείς τη δυσωδία έτσι. Ίσως το έχουν συνηθίσει τελείως και δεν τους ενοχλεί καν.
S
Simon

6-Σεπ-2019

Έκπληξη

2η φορά στην Ταϊβάν αλλά πρώτη φορά που είμαι εδώ. 1. Φέρτε τις δικές σας παντόφλες καθώς δεν παρέχουν. Οι παντόφλες επιτρέπονται μόνο εκτός του χώρου κολύμβησης. 2. Το μέρος είναι μικρό αλλά επαρκές σε ορισμένα μέρη 3. Πράγματι, αυτή είναι μια φωλιά ανδρών άνω των 30 ετών και άνω. Είναι πολύ σπάνιο να δεις τύπους σαν την ηλικία μου 4. Ο τύπος στο ταμείο είναι φιλικός 5. Το ατμόλουτρο είναι σκοτεινό σαν πολύ σκοτεινό 6. Η σάουνα είναι μέτρια 7. Το υδρομασάζ είναι καλό 8. Το ντους είναι εντάξει 9. Το σκοτεινό δωμάτιο είναι δύσκολο πλοηγηθείτε ειδικά σε πρώτους χρονοδιακόπτες όπως εγώ. Ορισμένα δωμάτια είναι κατειλημμένα επειδή μερικά κοιμόντουσαν 10. Ο χώρος αναμονής είναι εντάξει και το σαλόνι
A
Anthony

28-Aug-2019

Μεγάλη έκπληξη

Έμενα σε ένα ξενοδοχείο κοντά, έτσι βρήκα αυτή τη σάουνα αρκετά εύκολα. Δεν περίμενα πολλά, αλλά ω αγόρι, πήρα περισσότερα από τη φαντασία μου στα πιο τρελά μου όνειρα. Το μέρος δεν είναι φανταχτερό, αλλά δράση παντού - στη στεγνή σάουνα, στο ατμόλουτρο, στον σκοτεινό λαβύρινθο όπου ήμουν ομάδα και στο ιδιωτικό δωμάτιο όπου ένας νεαρός ντόπιος τα δεχόταν όλα. Όταν έφυγα περίπου 4 ώρες αργότερα ήμουν εξουθενωμένος.
L
Leo

19-Aug-2019

Μόνο για παχουλές και ηλικιωμένους

Έχω διαβάσει όλες τις κριτικές σχετικά με τις σάουνες στην Ταϊπέι, επομένως ήξερα ότι ο Hans δεν είναι το κατάλληλο μέρος για μένα. Ήταν εκεί ένα Σάββατο βράδυ τον Ιούλιο. Δεδομένου ότι ήμουν στην περιοχή Ximending, ήθελα να το ελέγξω με δισταγμό. Ναι, είχε αρκετά κόσμο, ωστόσο απογοητεύτηκα εντελώς καθώς η πλειοψηφία (95%) είναι ηλικιωμένοι (τουλάχιστον μέσης ηλικίας) και παχουλές άντρες. Σπάνια θα έβλεπες κανένα νέο, όμορφο και σε φόρμα σώμα, σχεδόν κανένα. Καθώς είχα επισκεφτεί το Soi 13 το προηγούμενο βράδυ (που ήταν ο παράδεισος), ο Hans ήταν μια απόλυτη απογοήτευση. Αν αγαπάτε ηλικιωμένους/ώριμους/παχουλούς/αρκούδες, αυτό είναι το μέρος για εσάς. Διαφορετικά, ψάξτε αλλού. Έμεινα για λιγότερο από μία ώρα και κατευθύνθηκα (ξανά) στο Soi 13. Οι εγκαταστάσεις φαίνεται να είναι μάλλον παλιές. Μπορεί να μην είναι εξαντλημένα, αλλά φαίνονται/αισθάνονται βρώμικα, επομένως ήμουν μάλλον επιφυλακτικός. Υπάρχει ένας μικρός χώρος στην ταράτσα και ένας άντρας φυσούσε τον κόκορα ενός άλλου χοντρού, τίποτα συναρπαστικό. Υπάρχει ένα θέατρο, και αυτό είναι ίσως το καλύτερο δωμάτιο κατά τη γνώμη μου. Μπορείτε να ξαπλώσετε, να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε ή απλώς να παρακολουθήσετε ταινία. Τα σκοτεινά δωμάτια είναι πολύ σκοτεινά - δεν μπορείτε να δείτε τίποτα απολύτως. Είναι τόσο σκοτεινό που νιώθεις μάλλον απόκοσμο και ενοχλητικό καθώς δεν έχεις ιδέα ποιος είναι τριγύρω. Συνολικά, δεν θα πήγαινα ξανά εκεί.
T
Tony

21-Apr-2019

Τι υπέροχο εύρημα

Βρήκα αυτό το μέρος τυχαία. Περπατούσα στο XIMENDING και το συνάντησα. Ήμουν νευρικός στην αρχή, γιατί είμαι στα μέσα της δεκαετίας του '50, Καυκάσιος, αδύνατος, με μέτρια εμφάνιση. Πήγα για πρώτη φορά την Πέμπτη το απόγευμα περίπου στις 5 το απόγευμα. Ουάου, αυτό το μέρος ήταν γεμάτο και κάθε τύπος σχήματος σώματος, ηλικίας και εθνικότητας ήταν εδώ. Οι άνθρωποι στη ρεσεψιόν μιλούσαν αγγλικά και ήταν πολύ φιλικοί. Οι εγκαταστάσεις δεν ήταν πρώτης κατηγορίας, αλλά σίγουρα είμαστε εντάξει για μένα. Θα ήθελα επίσης να δω πιο αμυδρό φωτισμό τριγύρω, όχι για ποιον αγγίζω, αλλά για ασφάλεια. Μετά επέστρεψα το απόγευμα του Σαββάτου και αν νόμιζα ότι η Πέμπτη ήταν γεμάτη, τότε το Σάββατο ήταν απίστευτα γεμάτο. Το αγάπησα!! Στα 350 TWD για να μπείτε, (είτε είστε λευκοί είτε Ασιάτες) - σημειώστε τη σάουνα Soi 13 - αξίζει πραγματικά τον κόπο.
M
Mark

15-Apr-2019

αξίζει να το επισκεφτείτε

Πήγα στη σάουνα τη Δευτέρα το απόγευμα γύρω στις 6 το απόγευμα. Η σάουνα ήταν απασχολημένη με πολλούς ντόπιους τύπους μεταξύ 25-60. Είμαι 47 χρονών wWstern άντρας χωρίς φυλετικές προτιμήσεις. Έτσι πήρα την τύχη μου με ντόπιους και δυτικούς τύπους στο χαμάμ, στη σάουνα ξηρής σάουνας και στο σκοτεινό δωμάτιο. Τα καλά πράγματα στη Hans Men's Sauna είναι οι δωρεάν πετσέτες για στέγνωμα, πολλές δωρεάν αίθουσες παιχνιδιού για ιδιωτική διασκέδαση, η κεντρική τοποθεσία κοντά στο σταθμό Ximen, η χαμηλή τιμή εισόδου και η φιλική ατμόσφαιρα από όλους τους επισκέπτες. Δίνω μερικούς αρνητικούς βαθμούς για το 100% σκοτάδι στο χαμάμ και το χαμηλότερο επίπεδο του εξοπλισμού του κτιρίου και της σάουνας σε σύγκριση με άλλες σάουνες. Στο τέλος, αξίζει να το επισκεφτείτε και να απολαύσετε τη διασκέδαση της γκέι σάουνας της Ταϊπέι.
B
Brett

31-Mar-2019

Διασκέδαση νωρίς το βράδυ του Σαββάτου

Πέρασα υπέροχα εδώ ως 56 ετών. Μην σας πτοεί η άθλια εμφάνισή του. Ήταν γεμάτο από ένα μεγάλο εύρος ηλικιών ανδρών. Χαμηλή στάση έτοιμος να παίξει άντρες. Θα συνιστούσα να φέρετε τις δικές σας σαγιονάρες για να περπατήσετε μέσα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ταϊπέι.
J
Jake

1-Ιαν-2019

Εεεε

Ούτε 10 λεπτά ήμασταν έξω από αυτό το μέρος.. Πολύ παλιά όσο το πλήθος εκεί μέσα..
B
Bill

8-Apr-2018

Working Mans spa ....

Στην τελευταία μου επίσκεψη στην Ταϊπέι, έλεγξα δύο από τα πιο σύγχρονα σπα της πόλης. Το πρόβλημα ήταν ότι είχαν γεμίσει με κοτόπουλα. Δηλαδή, ηλικιακή ομάδα 18 - 28 ετών και όλοι έχουν τον ίδιο αδύνατο σωματότυπο. Αναρωτήθηκα πού θα μπορούσε να πάει ο μέσος εργαζόμενος που βλέπω στο δρόμο. Οι τύποι του jack hammer, οι οικοδόμοι κλπ. Μετά διάβασα για τον HANS και βρήκα ολόσωμους άνδρες και αυτούς που τους κυνηγούν σε ένα πολυσύχναστο κτίριο το Σαββατοκύριακο. Είμαι ένα λευκό αγόρι 230 κιλών και έκανα δύο φίλους εκείνο το βράδυ και μιλάμε τους τελευταίους 7 μήνες. Απόλαυσα τη διαμονή μου στο HANS και ένα μικρότερο σπα που ονομάζεται IO.
R
Rv

16-Ιαν-2018

Πολύ εξαντλημένες εγκαταστάσεις

Η πρώτη μου επίσκεψη στο σπα. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ εξαντλημένες. Κυρίως υπερώριμοι άνθρωποι. Δεν αξίζει να πάτε αν είστε στα 20-30 σας
M
Mc

11-Δεκ-2017

Είναι καλό

Το πλήθος είναι πραγματικά ανάμεικτο, βρήκα πολλά νεότερα παιδιά στις 5 ή 6 επισκέψεις μου. Γεια σας, είστε πραγματικά ντροπαλοί, επομένως θα βρείτε δράση μόνο στο σκοτεινό δωμάτιο ή σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο. Το μέρος είναι πολύ καθαρό και λιτό και πολύ φθηνότερο από άλλα παρόμοια μέρη.
w
wqeq

15-Nov-2017

Καλό για ώριμα παιδιά

Διασκέδασα πολύ με καυτούς ώριμους τύπους κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου. Αυτό που δεν μου αρέσει ήταν ότι υπάρχουν πολλοί τύποι στα δωμάτια, απλώς για να κοιμηθούν τις ώρες αιχμής. Ο σύντροφός μου και εγώ ψάχναμε απεγνωσμένα για ένα δωμάτιο, αλλά σχεδόν όλα είναι κατειλημμένα.
S
Stan

12-Nov-2017

Τι έκπληξη.

Τον Μάρτιο του 2017 ήμουν εκεί την Κυριακή το βράδυ και βρήκα ότι ήταν πολύ απασχολημένο. Δεδομένου ότι ήταν η πρώτη μου φορά εκεί, το βρήκα ενδιαφέρον. Είμαι από τις ΗΠΑ και δεν μιλάω κινέζικα, αλλά νιώθω σαν στο σπίτι μου. Το σκοτεινό δωμάτιο ήταν κατάμεστο και κατάμαυρο. Πέρασε υπέροχα. Επέστρεψα την Τρίτη και ενώ είχε λιγότερο κόσμο, πέρασα εξίσου υπέροχα. Αυτή τη φορά εξερευνώ το σκοτεινό δωμάτιο με το φως αναμμένο. Αποδεικνύεται ότι υπήρχε μια επάνω κουκέτα που μου έλειψε νωρίτερα. Ανυπομονώ για την επόμενη επίσκεψή μου. Είμαι ένας 58χρονος που χρειάζεται ακόμα να χάσει 10 κιλά, αλλά βρήκα πολλή δράση.
J
Jim

29-Οκτ-2017

Ευχάριστα έκπληκτος

Αν και δεν είναι η πιο μοντέρνα σάουνα, έχει καλά κόκαλα και όλα τα σωστά πράγματα για μια καλή στιγμή. Έπεσα πάνω στον Hans post Pride Day, περίπου στις 11 μ.μ., και το μέρος ήταν γεμάτο. Το check-in ήταν εύκολο και λογικό χωρίς να το θεωρώ ότι είμαι ένας μεγαλύτερος λευκός άντρας με κοιλιά. Αφού με έδειξαν στο ντουλάπι μου, έκανα κάποια εξερεύνηση και βρήκα ένα καλά εξοπλισμένο ντους με άφθονο ζεστό νερό. Δεν έφτασα πολύ μακριά γιατί μόλις περιπλανήθηκα σε ένα από τα σκοτεινά δωμάτια, αρραβωνιάστηκα αμέσως με μερικές γλυκιές, μια από τις οποίες με οδήγησε σε μια καμπίνα όπου απόλαυσα για λίγο τη συντροφιά του. Ποτέ δεν κατάφερα να πάω στο ατμόλουτρο ή στο υδρομασάζ, αλλά δεν πειράζει, θα επιστρέψω για άλλη μια δοκιμή.
J
Jess

10-Σεπ-2017

Καλύτερη εμπειρία στην Ταϊπέι!

Επισκέφτηκα τη Hans Men's Sauna την 1η Σεπτεμβρίου. Πέρασα υπέροχα με 3 παιδιά σε μια ώρα! Κατά καιρούς δοκιμάζω τις άλλες σάουνες στην Ταϊπέι, αλλά ο Han είναι ο καλύτερος. Φιλικό, καθαρό, σε μέτρια τιμή και φιλόξενο στους ξένους. Οι θαμώνες είναι ως επί το πλείστον Ασιάτες, αλλά διαφορετικοί σε ηλικία, μέγεθος και ενδιαφέρον. Αυτή ήταν η 10η επίσκεψή μου από τον Ιανουάριο. Πάντα περνάω υπέροχα. Έχω διαβάσει τις λιγότερο θετικές κριτικές και αναρωτιέμαι αν όντως πήγαν στο Han. Υπάρχουν πιο εντυπωσιακές εγκαταστάσεις στην Ταϊπέι, αλλά πηγαίνω για την εμπειρία. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις θετικές κριτικές.
O
Older

20-Μαΐου-2017

Επιστροφή στον Χανς

Επιστρέψαμε σε αυτή τη σάουνα μετά από λίγο καιρό, πολλοί ηλικιωμένοι και χοντροί άντρες, αλλά κάποιοι είναι εντάξει, και μερικοί νέοι που θέλουν να αποκτήσουν μια ώριμη μπλούζα. Αν ψάχνετε πραγματικά για δράση, πηγαίνετε στον Hans. Το σκοτεινό δωμάτιο μυρίζει απαίσια μετά από πάρα πολλή δράση, ήταν ήδη 10 μ.μ. ... αλλά θα επιστρέψω. Αν πάω σε gay σάουνα είναι για να διασκεδάσω...πολύ φιλικό με τους ξένους και καλή τιμή.
B
Bakla ako

14-Μαΐου-2017

Πολύ απογοητευμένος!

Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, στην πραγματικότητα βρίσκομαι ακόμα κοντά τους ενώ γράφω αυτό το σχόλιο, η πιο βρώμικη η παλαιότερη σάουνα που βιώνω σε ολόκληρη τη γκέι ζωή μου, σίγουρα δεν θα συνιστούσα αυτό το μέρος.
F
Felix

10-Μαΐου-2017

Το απόλαυσα !

Πήγα το βράδυ της Τρίτης γύρω στις 8 το βράδυ. Δεν είχε κόσμο αλλά τουλάχιστον πάνω από 20. Κάποιοι έφυγαν κάποιοι ερχόμενοι. Είναι ένα ώριμο, παχουλό, τυποποιημένο μέρος. Είμαι σκουρόχρωμη και ήμουν πολύ τυχερή. Μου αρέσει πολύ το μέρος, ειδικά το σκοτεινό δωμάτιο. Αν ψάχνετε για fit, όμορφο νεαρό τύπο θα απογοητευτείτε.
l
luis

23-Apr-2017

καταπληκτική σάουνα σε πολύ φθηνή τιμή

Ήμουν εκεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 22 Απριλίου στις 2 π.μ. έως τις 6 π.μ. Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος, και πολλά καυτά παιδιά, χάρηκα και χαλάρωσα σε φθηνή τιμή. Σίγουρα θα επιστρέψω.
K
Kevin

18-Apr-2017

Βρώμικο και δύσοσμο,

Κεντρική τοποθεσία, γεμάτη παχουλούς ηλικιωμένους, δεν είναι ένα ευχάριστο μέρος για να επισκεφθείτε.
C
Carl

5-Apr-2017

Μεγάλη τιμή & Πάντα καλές στιγμές

Αυτή είναι η προτιμώμενη σάουνα της Ταϊπέι. Είναι μια σάουνα χωρίς περιποιήσεις και περιλαμβάνει όλους τους τύπους ανδρών. Ο "υγρός" χώρος διαθέτει 9 ντους, μεγάλο υδρομασάζ, σκοτεινό ατμόλουτρο και σκοτεινή ξηρή σάουνα. Υπάρχουν δύο καθιστικά και ένα δωμάτιο ανάπαυσης με πολύ άνετες ξαπλώστρες. Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο σκοτεινοί λαβύρινθοι και μερικές δεκάδες μικρά ιδιωτικά δωμάτια. Υπάρχει υπαίθριος χώρος καπνιστών στην ταράτσα. Μπορείτε επίσης να φύγετε και να επιστρέψετε, απλώς ελέγξτε έξω από τη ρεσεψιόν. Είναι πάντα φιλικοί και η ρεσεψιόν μιλάει αρκετά αγγλικά για να σας βοηθήσει. Είμαι μια λευκή αρκούδα και πάντα με καλωσορίζουν και με καταδιώκουν εδώ. Οι εντελώς σκοτεινές περιοχές χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να συνηθίσουν. Μπορεί να είναι συντριπτικό στην αρχή, αλλά όταν νιώθεις άνετα, είναι πολύ διασκεδαστικό. Επίσης, αν η δυνατή μουσική είναι αντιπαθητική για εσάς, θα λατρέψετε τον Hans. Παίζουν μουσική μόνο στο χώρο του ντους. Οι άλλες τοποθεσίες είναι πολύ ήσυχες και έχω διανυκτερεύσει πολλές φορές. Κουβέρτες παρέχονται στον αποθηκευτικό χώρο κοντά στα μπάνια του 2ου ορόφου. Φροντίζω να το επισκέπτομαι κάθε φορά που έρχομαι στην πόλη.
L
Lorenzo

3-Nov-2016

Η πραγματική συμφωνία στην Ταϊπέι

Ήμουν εκεί στις 10/30/16 και στις 10/28/16, και οι δύο φορές ήταν απολύτως φανταστικές. Η είσοδος ήταν μόνο 400 NT. 99% Ασιάτες, αλλά όλων των ηλικιών και των τύπων, κυρίως 30-50. Καμία αντιξένη στάση ή «χαριτωμένα» παιδιά που θέλουν απλώς να τους βλέπουν και να μην τους αγγίζουν. Ήθελαν να τους αγγίξουν. Ήταν κατάμεστο το βράδυ της Κυριακής γύρω στις 9-11 το βράδυ και ο κόσμος ήταν πολύ δραστήριος. Το σκοτεινό χαμάμ ήταν ιδιαίτερα δραστήριο, αλλά και τα ιδιωτικά δωμάτια ήταν επίσης απασχολημένα. Είμαι ένας μεσήλικας Αμερικάνος μαύρος και χτυπήθηκα και έπαιξα με αρκετούς καυτούς τύπους και μερικούς που ήταν πολύ γλυκοί και μιλούσαν αγγλικά. Οι εγκαταστάσεις είναι λίγο παλιότερες, αλλά το αναπληρώνει με μέρη για παιχνίδι. Θα επιστρέψω.
E
Ed

31-Οκτ-2016

Αρκούδα πλήθος

Μου φαίνεται ότι μετά το Office Sauna που έκλεισε νωρίτερα φέτος, οι αρκούδες έχουν μετακομίσει εδώ. Το απόγευμα του Σαββατοκύριακου θα είναι πάντα γεμάτο.
t
teru

13-Οκτ-2016

φιλικό προσωπικό

Ήμουν εκεί την περασμένη εβδομάδα, πέρασα καλά. Το μέρος είναι καθαρό και το προσωπικό φιλικό. Πλήρωσα NTD 350 αλλά στις 11 το βράδυ σταμάτησαν το χαμάμ για να καθαρίσουν όλα ...αλλά φαίνεται ότι δεν θα λειτουργήσει μέχρι την επόμενη μέρα!...τι κρίμα. Όχι πολλά παιδιά το βράδυ της Πέμπτης, αλλά ήμουν τυχερός που γνώρισα δύο ωραία παιδιά.
B
Ben

27-Ιουν-2016

Αν σας αρέσουν τα τοπικά 30-50

Οι εγκαταστάσεις της σάουνας Hans είναι λίγο παλιές σε σύγκριση με άλλες σάουνες στην Ταϊπέι. Αλλά έχει μεγάλη αίθουσα κινηματογράφου με άνετη μακριά καρέκλα, καραόκε και αίθουσες ανάπαυσης. Εκεί μπορεί να μην βρείτε όμορφο νεαρό άνδρα.. αλλά μπορείτε να συναντήσετε μερικούς ευγενικούς ντόπιους τύπους στα 40-50. Αυτή η σάουνα μοιάζει με χώρους ανάπαυσης για ντόπιους 40-50. Κάποιοι από αυτούς μοιάζουν σαν να μην τους ενδιέφερε καν να διασκεδάσουν. Αυτή η ατμόσφαιρα ήταν επίσης εντάξει....!! Είδος ειρηνικής διάθεσης..; Αλλά τη νύχτα στο σκοτεινό δωμάτιο κάτι συμβαίνει όπως περίμενες. Το προσωπικό ήταν επίσης ευγενικό.
M
Moon

14-Οκτ-2015

Καλή επίσκεψη

Πήγε εκεί στις 10/13/2015 στις 7 το πρωί. Το μέρος είναι λίγο ακατάστατο, ίσως λόγω της διασκέδασης όλη τη νύχτα, χαχα.. Αλλά έκανα τρία άτομα εκεί και πολλά άλλα.. Κυρίως αρκούδες ήταν εκεί, αλλά παρόλα αυτά ωραία. Θα επιστρεψω.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.