Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κιάσμα

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κιάσμα

Ξεκινήστε ένα ταξίδι σύγχρονης τέχνης στο Kiasma – Iconic Art Haven του Ελσίνκι

Museum of Contemporary Art Kiasma

Εικονίδιο τοποθεσίας

Mannerheiminaukio 2, Χέλσινκι, Finland, 00100

Στην καρδιά του Ελσίνκι, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Kiasma στέκεται ως ένας σαγηνευτικός φάρος για τους λάτρεις της τέχνης και τα περίεργα μυαλά. Σχεδιασμένο από τον διάσημο Αμερικανό αρχιτέκτονα Steven Holl, το Kiasma είναι κάτι περισσότερο από ένα μουσείο – είναι ένας χώρος όπου η τέχνη ζωντανεύει και όλοι καλούνται να συμμετάσχουν στην εμπειρία.

Πέρα από τις γκαλερί του, το Kiasma στεγάζει το θέατρο Kiasma, μια βιβλιοθήκη, ένα εστιατόριο και ένα κατάστημα μουσείων. Οι ποικίλες προσφορές του μουσείου εκτείνονται σε εκθέσεις, παραστάσεις και εκδηλώσεις που καλύπτουν διάφορα γούστα και ηλικίες. Από το συναρπαστικό παιχνίδι χρωμάτων για νήπια έως τα ελκυστικά εργαστήρια τέχνης για ενήλικες, ο δημόσιος προγραμματισμός του Kiasma διασφαλίζει ότι η σύγχρονη τέχνη είναι προσβάσιμη σε όλους. Η δέσμευση του ιδρύματος στην εκπαίδευση αποδεικνύεται περαιτέρω από εργαστήρια τέχνης ενσωματωμένα σε σχολικά προγράμματα και ξεναγήσεις που ενισχύουν την εμπειρία εκτίμησης της τέχνης.

Κόμβος Πολιτιστικής Κληρονομιάς:

Ως ζωτικό συστατικό της Εθνικής Φινλανδικής Πινακοθήκης μαζί με το Μουσείο Τέχνης Ateneum και το Μουσείο Τέχνης Sinebrychoff, το Kiasma όχι μόνο παρουσιάζει τη σύγχρονη τέχνη αλλά τη συλλέγει και τη συντηρεί ενεργά. Οι συλλογές τέχνης του μουσείου, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Φινλανδικής Εθνικής Πινακοθήκης, συμβάλλουν σημαντικά στην πολιτιστική κληρονομιά της Φινλανδίας.

Δευτ.: Κλειστό

Τρ.:10: 00 - 18: 00

Τετ.: Κλειστό

Πέμ.:10: 00 - 20: 30

Παρ.:10: 00 - 20: 30

Σαβ.:10: 00 - 18: 00

Κυρ.:10: 00 - 17: 00

Τιμή Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κιάσμα

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία