Αισθησιακό Ερωτικό Μασάζ Τάντρα

Αισθησιακό Ερωτικό Μασάζ Τάντρα

Sensual Erotic Tantra Massage

Εικονίδιο τοποθεσίας

75 Farsons Hamrun, , Μάλτα

Περιγραφή ιδιοκτήτη: Αφεθείτε στην Καθαρή Απόλαυση στο Αισθησιακό Ερωτικό Μασάζ Τάντρα.

Ζήστε τον απόλυτο αισθησιασμό με τις υπηρεσίες μου Tantra Erotic Massage. Δοκιμάστε τα μαγικά μου χέρια και αφήστε με να σας πάω σε ένα ταξίδι έντονης απόλαυσης και χαλάρωσης. Παραδοθείτε στη δύναμη του αγγίγματος μου καθώς θα ξυπνήσω κάθε εκατοστό του σώματός σας, μπορείτε επίσης να με αγγίξετε κατά τη διάρκεια του μασάζ εάν το επιθυμείτε. Εξερευνήστε τις βαθύτερες επιθυμίες σας σε ένα ασφαλές, πολύ διακριτικό και φιλόξενο περιβάλλον. Κάντε κράτηση τώρα για μια αξέχαστη και ικανοποιητική εμπειρία. Εγγυημένη ικανοποίηση.
 
Η Υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες όταν είναι διαθέσιμη.
Ερωτικό μασάζ στο τραπέζι 1 ώρα 80€ ή 1 ώρα 30 λεπτά 100€.
 
Σώμα με σώμα γυμνό Ερωτικό Τάντρα 
Το μασάζ σώματος με σώμα είναι πιο έντονο πολύ ερωτικό πιο παθιασμένο, πολλή επαφή με το σώμα και βαθύτερες αισθήσεις σε όλη την εμπειρία αγγίγματος σώματος που ενσωματώνεται με την εμπειρία χαλαρωτικού μασάζ. Μασάζ 1 ώρα 80 € ή 1 ώρα 30 λεπτά 100 €.
 
Επίσης, μπορείτε να ζήσετε ένα ερωτικό μασάζ Tantra Bath μαζί μου, σε έναν διπλό χώρο μπάνιου με αρωματικό νερό γεμάτο αιθέρια έλαια Αρωματοθεραπείας και σπιτικά αρωματικά άλατα μπάνιου με χαλαρωτική μουσική και κεριά. Full γυμνό μασάζ σώματος στο νερό που είναι μια μοναδική εμπειρία 1ώρα 50€.
 
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και να συνδυάσετε ένα Erotic Bath γυμνό μασάζ και ένα Body to Body Massage για 120€ διάρκειας 2 ωρών με πακέτο έκπτωσης 10€.
 
Ευγενικές πληρωμές μόνο με μετρητά.
 
Για μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας, θα σας παρουσιάσω το πιο πρόσφατο τακτικό πιστοποιητικό υγειονομικών δοκιμών όταν το επισκεφτείτε κατόπιν αιτήματος.

Καθημερινή: 24 ώρες

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Αισθησιακό Ερωτικό Μασάζ Τάντρα
4.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 50 ψηφοφορίες

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.