Είναι το Always Sunny Spa

Είναι το Always Sunny Spa

Το Always Sunny Spa προσφέρει υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για άνδρες, αλλά είναι επίσης φιλικές προς τους LGBTQIAPN+.

It's Always Sunny Spa

Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Μαίρης 57, Δουβλίνο, Ιρλανδία, D01C6X5

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Το It's Always Sunny Spa προσφέρει υπηρεσίες ειδικά προσανατολισμένες στους άνδρες, αλλά είμαστε φιλικοί προς τους LGBTQIAPN+. Είτε είστε στρέιτ, γκέι, bisexual ή περίεργοι, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο SPA μας. Οι μασέρ μας είναι άριστα καταρτισμένοι, πολύ επαγγελματίες και θέλουν να πεθάνουν.

Μια επιλογή από μασέρ συμπεριλαμβανομένου του Lorenzo, ο οποίος είναι Ιταλός, 180 cm, 70 kg, και εξαιρετικά fit. Η ζεστή προσωπικότητά του ενισχύεται από το πόσο επαγγελματίας και ευγενικός είναι σε κάθε συνεδρία. Ο Γκάμπριελ είναι Βραζιλιάνος, 176 εκ., 75 κιλά. Το τονωμένο σώμα του είναι το τέλειο συμπλήρωμα για την πολύ αφρώδη προσωπικότητά του. Η Barbarah είναι μια κυρία, η οποία εντάχθηκε στην ομάδα μας για να προσφέρει μια πιο περιπετειώδη εμπειρία σε όσους είναι περίεργοι και αναζητούν κάτι ξεχωριστό. Είναι ανοιχτόμυαλη και περιπετειώδης στην προσωπικότητά της.

Οι εγκαταστάσεις ντους είναι διαθέσιμες σε όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από την επιλογή πριν από το μασάζ σας και επίσης διαθέσιμες μετά το μασάζ σας. Κάθε δωμάτιο έχει προσαρμοστεί προσεκτικά για να παρέχει ιδιωτικότητα και μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να χαλαρώσετε πλήρως για το μασάζ σας. Οι μόνιμοι πελάτες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι! Οι θεραπείες περιλαμβάνουν μασάζ σώματος σε σώμα, μασάζ Nurur, αισθησιακό μασάζ και πολλά άλλα.

Η υπηρεσία και οι τιμές μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο spa, TravelGay Οι χρήστες λαμβάνουν έκπτωση 10% χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAYTRAVEL10% κατά την κράτηση.

 

 

Δευτ.:10: 00 - 21: 00

Τρ.:10: 00 - 21: 00

Τετ.:10: 00 - 21: 00

Πέμ.:10: 00 - 21: 00

Παρ.:10: 00 - 21: 00

Σαβ.:10: 00 - 21: 00

Κυρ.:10: 00 - 21: 00

Πλησιέστερος σταθμός: 3 λεπτά μακριά

Χαρακτηριστικά:
Massage
Ιδιωτικές εγκαταστάσεις ντους
Μόνο ενήλικες
Τιμή Είναι το Always Sunny Spa
4.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 38 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
M
Murphy Se

8-Οκτ-2023

Ωραία έκπληξη

Αυτό το είδος μασάζ δεν ήταν ποτέ πραγματικά το πράγμα μου, αλλά όταν γνώρισα τη Barbara, η οπτική μου άλλαξε εντελώς. Είναι μια απόλυτη θεά. Ανυπομονώ για την επόμενη συνεδρία!
O
O'Donnell N

3-Οκτ-2023

Φανταστικά vibes και φιλικό προσωπικό!

Επισκέφτηκα πρόσφατα αυτό το σπα στο Δουβλίνο και ενθουσιάστηκα από τη φιλική ατμόσφαιρα και την καλή ατμόσφαιρα. Ο Lorenzo και ο Gabriel παρείχαν πραγματικά εκπληκτική εξυπηρέτηση. Δεν μπορώ να προτείνω αυτό το μέρος αρκετά και σίγουρα θα επιστρέψω για περισσότερα. Πρέπει να επισκεφθείτε!
L
Liam O

30-Σεπ-2023

Πολύ καλή εξυπηρέτηση!

Πολύ ευγενικό προσωπικό και υπέροχο μασάζ.
D
Dean I

29-Aug-2023

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Gabriel!

Η λήψη ενός μασάζ από τον Gabriel ήταν απλά καταπληκτική! Από τη στιγμή που μπήκα στον χώρο μέχρι τη στιγμή που έφυγα, μου φέρθηκαν με απόλυτο σεβασμό και φροντίδα. Ο Γκάμπριελ είναι υπέροχος επαγγελματίας, η τεχνική του άψογη και το άγγιγμα του είναι απλά μαγικό! Πέρα από επιδέξιος μασέρ, ο Γκάμπριελ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, με μεταδοτική ενέργεια και γοητευτικό χαμόγελο. Με έκανε να νιώθω εντελώς άνετα και ξεκούραστα καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. ‍♂️ Και πρέπει να αναφέρω τον χώρο που εργάζεται! Είναι απλώς το καλύτερο σημείο στην Ιρλανδία για την LGBTQ+ κοινότητα. Η ατμόσφαιρα είναι φιλόξενη και περιεκτική, με ενέργεια που αποπνέει αγάπη και αποδοχή. Σίγουρα ένας χώρος που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. ️‍Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Gabriel και το μέρος του σε όποιον αναζητά μια μεταμορφωτική και αναζωογονητική εμπειρία. Αν ψάχνετε για ένα απίστευτο μασάζ, εξαιρετική εξυπηρέτηση και ένα μέρος όπου αισθάνεστε πραγματικά αγκαλιά, μην ψάχνετε άλλο! Ο Gabriel είναι η σωστή επιλογή! Ευχαριστώ πολύ, Γκάμπριελ, που έκανες την εμπειρία μου τόσο ξεχωριστή. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να απολαύσω ξανά αυτή τη μοναδική στιγμή φροντίδας και ευεξίας.
P
Pablo Henrique

29-Aug-2023

Υπέροχο μασάζ από τον Γαβριήλ

Είχα την ευκαιρία να λάβω ένα εξαιρετικό μασάζ από τον καταπληκτικό μασέρ Gabriel! ‍♂️ Η δεξιοτεχνία και η εξειδίκευσή του στην τέχνη της θεραπείας μασάζ είναι πραγματικά αξιοσημείωτες. Η συνεδρία ήταν απίστευτα χαλαρωτική και θεραπευτική, παρέχοντας τεράστια ανακούφιση τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό μου. Ο Γκάμπριελ έδειξε μοναδική ευαισθησία, προσαρμόζοντας την πίεση και τις κινήσεις ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες μου. Επιπλέον, η ενσυναίσθηση και η φιλόξενη φύση του δημιούργησαν ένα γαλήνιο και άνετο περιβάλλον, επιτρέποντάς μου να χαλαρώσω πλήρως από τα άγχη της ημέρας. Ένιωσα εντελώς άνετα σε όλη τη διαδικασία, κάτι που πρόσθεσε μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμπειρία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Gabriel σε όποιον αναζητά ένα μασάζ με επαγγελματισμό, δεξιοτεχνία και γνήσια ζεστασιά. Η αφοσίωσή του στην ευημερία του πελάτη είναι εμφανής με κάθε λεπτομέρεια. Αναμφίβολα, ήταν ένα από τα καλύτερα μασάζ που έχω βιώσει ποτέ, και ανυπομονώ να προγραμματίσω την επόμενη συνεδρία μου μαζί του. Ευχαριστώ, Gabriel, για την παροχή μιας τόσο θετικής και εμπλουτιστικής εμπειρίας! #GayMassage

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία