Εργαστήριο-ρητορική @ Berghain

Εργαστήριο-ρητορική @ Berghain

Διάσημο gay κρουαζιερόπλοιο για άντρες.

Lab-oratory @ Berghain

Εικονίδιο τοποθεσίας

Am Wriezener Bahnhof, Berlin, Germany, 10243

'Οτιδήποτε πάει' σε αυτό το διάσημο κλαμπ κρουαζιέρας στο υπόγειο ενός παλιού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ανατολικού Βερολίνου (που στεγάζει επίσης το δημοφιλές κλαμπ χορού Berghain και Panorama Bar). Οι άντρες παίζουν σκληρά. Το εργαστήριο ρητορικής είναι ίσως το πιο διάσημο και διαβόητο gay κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

Το βιομηχανικό σκηνικό δίνει στο «The Lab» την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κρουαζιέρα και παιχνίδι με κλουβιά, slings, glory holes, σκοτεινά δωμάτια, κόγχες, ιδιωτικές καμπίνες. Παρέχονται ντους και νιπτήρες, μαζί με χαρτοπετσέτες, δωρεάν προφυλακτικά και λιπαντικό.

Αλλαγή στο ντύσιμο σας κατά την άφιξη (δέρμα, αθλητικά ρούχα, κορδόνι, καουτσούκ κ.λπ.). Θα σας δοθεί μια τσάντα για τα άλλα αντικείμενα σας. Ελέγξτε την τσάντα σας και θα αναγράφεται ένας αριθμός στον ώμο σας. Αυτός ο αριθμός χρησιμοποιείται για τη χρέωση ποτών στο μπαρ.

Ορισμένες θεματικές βραδιές έχουν ενδυματολογικούς κώδικες. Happy hour τα βράδια της Παρασκευής. Ελέγξτε τον ιστότοπο για επερχόμενες εκδηλώσεις - συνήθως έχουν εξαντληθεί, γι' αυτό προγραμματίστε εκ των προτέρων.

Καθημερινή: Πέμ 21:00 - 11:00

Σαββατοκύριακο: 22:00 - 12:00 16:00 - 18:00

Πλησιέστερος σταθμός: U: Warschauer Straße; S: Ostbahnhof; Λεωφορείο 240: Franz-Mehring-Platz

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Λαβύρινθος
Μουσική
Τιμή Εργαστήριο-ρητορική @ Berghain
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 285 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

F
Fred Eric

1-Apr-2024

Οργάνωση désastreuse

Ήρθε ειδικά για το Snax του Βελγίου Έφτασε στη 1:30 π.μ. Υπήρχε μια ουρά για τουλάχιστον 4 ώρες πριν ελπίζουμε να φτάσουμε στην είσοδο. Συν την αλλαγή ώρας αυτό το Σαββατοκύριακο. Με λίγα λόγια, μην είστε στο κλαμπ πριν τις 6:30 το πρωί! Εν ολίγοις, παντελής έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, οι άνθρωποι δεν έκαναν τόσες ουρές για να φτάσουν κάπου!

K
Karim Walker

26-Aug-2023

Το λάτρεψα!

Εάν βρίσκεστε στο Βερολίνο, μην φύγετε για το σπίτι χωρίς να ελέγξετε αυτό το μέρος. Είχα προγραμματίσει να πάω Πέμπτη βράδυ, αλλά άλλαξα γνώμη. Πήγα την Παρασκευή το βράδυ (το πρωί του Σαββάτου) και χαίρομαι που το έκανα. Slings, glory holes, ανώνυμο σεξ με τροφοδοσία τεστοστερόνης. Ωστόσο, πάρα πολλοί τύποι κάπνιζαν (αυτό μου σκοτώνει τη διάθεση), και το 2023, πώς έχετε ένα μπαρ μόνο με μετρητά και όχι ΑΤΜ (που γνωρίζω); Εκτός από αυτό, να είστε ασφαλείς και να διασκεδάσετε

T
Tyro

9-Mar-2023

Η atlete/ Κυριακή

Θα πάω αυτήν την Κυριακή για το atlete night. Ξέρεις αν είναι δυνατόν να μείνεις γυμνός μόνο με αθλητικά παπούτσια;
W
Wanda

10-Ιουλ-2021

Καταπληκτική εμπειρία

Πήγα να επισκεφτώ το εργαστήριο πριν από την καραντίνα. Ήταν η πιο κρύα νύχτα του χειμώνα του 2020. Είχα μόνο λίγες μέρες στο Βερολίνο, οπότε αποφάσισα να ρισκάρω την Πέμπτη το βράδυ του "Naked party". Ακόμα και με το κρύο, ο χώρος γέμισε. Τουλάχιστον 200 άτομα και άνθρωποι ακόμα μπαίνουν μέσα. Υπήρχαν πτώματα κάθε τύπου. Αν και είχα πολύ λίγο χρόνο για να απολαύσω το πάρτι - περνώ μόνο περίπου 1 ώρα μέσα - πέρασα καταπληκτικά. Κορυφαία εμπειρία. Σίγουρα αξίζει να το γνωρίζεις.
P
Paul

27-Ιουλ-2020

το καλύτερο σεξ κλαμπ ποτέ

Είμαι μεγάλος θαυμαστής των κλαμπ κρουαζιέρας στη Γερμανία και το Lab Oratory είναι, για μένα, ο καλύτερος χώρος στη χώρα. Ήμουν εκεί στις αρχές Φεβρουαρίου 2021 και πήγα δύο φορές (Πέμπτη και Παρασκευή) και πέρασα καλύτερα. Έφτασα 15 λεπτά πριν από την ώρα εισόδου, και την Πέμπτη ο χρόνος αναμονής ήταν περίπου 20 λεπτά και τουλάχιστον 300 παιδιά μέσα. Την Παρασκευή η ουρά ήταν πολύ μεγαλύτερη και έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον 40 λεπτά πριν μπω, και είχε κρύο έξω. Αξίζει εντελώς την αναμονή. Η μέτρησή μου είναι ότι υπήρχαν τουλάχιστον 800 παιδιά μέσα, γεμίζοντας πολλές περιοχές με διαφορετικά θέματα και δράση παντού. Την Παρασκευή έχουν επίσης μια πίστα χορού, η οποία ήταν απολύτως κατάμεστη. Κατά την επίσκεψή μου την Παρασκευή ήταν δύσκολο να πάρω ένα ποτό και να πληρώσω τον λογαριασμό μου (1:30 π.μ.). Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά. Μια εμπειρία που κάθε γκέι πρέπει να βιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του.
P
Paul

24-Ιαν-2020

Ίσως το καλύτερο

Βλέπω ότι οι άνθρωποι έχουν πολλά προβλήματα με τον θυρωρό. Να είστε φιλικοί, ανοιχτοί και να γελάτε! Δεν μιλάω γερμανικά, έχω χαθεί στους δρόμους (η τοποθεσία δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί) και μέχρι να έφτασα είχα κουραστεί τόσο πολύ να περπατάω. Ο άντρας της πόρτας άνοιξε, με ρώτησε κάτι στα γερμανικά, χαμογέλασα, του είπα ότι κατάλαβα μόνο μια λέξη και γέλασε. Κάναμε και οι δύο, μερικά αστεία και ήμουν μέσα. Επομένως, να είστε ψύχραιμοι, ανοιχτοί και ευθυμία - στο τέλος θα πάτε σε ένα πάρτι, όχι σε μια επαγγελματική συνάντηση. Το μέρος είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ζεστό, χαλαρό, τέλειο! Δοκιμάστε πρώτα να δείτε το πρόγραμμα των πάρτι και φροντίστε να σας ζητηθεί ο ενδυματολογικός κώδικας. Είναι πολύ αυστηροί γι' αυτό και αυτό είναι εντάξει για όλη την ατμόσφαιρα. Το προσωπικό είναι πολύ ωραίο, αν και μερικοί από αυτούς δεν μιλούν αγγλικά είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Πηγαίνετε λοιπόν εκεί, διασκεδάστε πολύ, αλλά να είστε ανοιχτοί και χαλαροί για τα πάντα.
M
Massimo

29-Δεκ-2019

Εντοπίστε την κορυφή πολύ ισχυρή

Πήγαμε ένα τοπικό απόγευμα Κυριακής όλα με σβηστά φώτα ή σχεδόν. Τόσοι πολλοί άνθρωποι όλων των τύπων κάνουν σεξ κατά βούληση. Καλός καθαρισμός για τον τύπο δωματίου πάντα διαθέσιμο χαρτί, λιπαντικό και προφυλακτικό. Τοπικό που δεν πρέπει να χάσετε.
M
Matthew

22-Δεκ-2019

Μια φαντασία γίνεται πραγματικότητα

Όπως μπορείτε να δείτε από τις κριτικές, αυτό είναι ένα μέρος που πρέπει να πάτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Μερικές συμβουλές: ο ιστότοπος έχει χρόνους - αυτές είναι οι ώρες ΕΙΣΟΔΟΥ και μετά κλείνει η πόρτα. Πηγαίνετε νωρίς και μην αργείτε μοντέρνα. Μην ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι θα φέρετε / φορέσετε το βράδυ εκτός αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα στον ιστότοπο - τα είδαμε όλα. Θα γίνεις καλά. Πληθώρα χαρτοπετσετών και άλλων «απαραίτητων» προμηθειών διαθέσιμα σε όλους τους χώρους. Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον μανδύα κατά τη διάρκεια της νύχτας με 0.50€ σε περίπτωση που θέλετε να έχετε πρόσβαση σε οτιδήποτε φέρατε (π.χ. μια πετσέτα για να φρεσκάρετε).
J
J

11-Οκτ-2019

καλλιτέχνης

Το καλύτερο μέρος στον κόσμο. Βάζει ντροπή όλα τα κλαμπ στις ΗΠΑ μαζί, άφθονο Lube και άνθρωπος για να παίξουν με... VIVA Berlin, Χρειαζόμαστε περισσότερα μέρη σαν αυτό στον κόσμο.
A
Alex

21-Σεπ-2019

Ένα αξιοσημείωτο μέρος

Δεν έχω πάει πουθενά σαν το Εργαστήριο. Την Πέμπτη, (γυμνό βράδυ) ήταν μια ολοκληρωμένη κρεαταγορά, με άφθονη δράση παντού. Ηταν φανταστικο! Το Σάββατο, υπήρχε μια τρελή ουρά για να μπεις μέσα, και άφθονο eye candy, αλλά όχι τόσο μεγάλη δράση. Ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε! Θα μπορούσαν να εξηγήσουν καλύτερα τη διαδικασία πληρωμής για ποτά - είναι δύσκολο να φύγεις όταν αποφασίσεις να πας σπίτι!
B
Bryan

7-Nov-2019

Το καλύτερο μέρος στο Βερολίνο

Συμφωνώ Alex, πολύ δύσκολο να επιστρέψω στο σπίτι μετά από μια εβδομάδα στο Βερολίνο. Το Lab πρέπει να είναι το καλύτερο σεξ κλαμπ στο οποίο έχω πάει ποτέ.. ειδικά γυμνό βράδυ την Πέμπτη.
B
Bryan

19-Σεπ-2019

Γυμνή βραδιά Πέμπτη

Το Lab είναι ο μεγάλος μπαμπάς όλων των κλαμπ κρουαζιέρας. Το γυμνό πάρτι (εβδομάδα Folsom) ήταν καταπληκτικό με πάνω από 1000+ παιδιά. Καταπληκτική διάταξη με διάφορους χώρους παιχνιδιού. Παιδιά κάθε ηλικίας και σωματότυπου... υπάρχει κάποιος για όλους σε αυτό το πάρτι. Σίγουρα θα επιστρέψει. Το προσωπικό και ο θυρωρός είναι μια φιλική ομάδα ανθρώπων.
s
solo traveler

29-Ιουν-2019

ανακατέψτε το συναίσθημα

εντάξει, εδώ είναι η 1η φορά μου σε αυτό το μέρος την Παρασκευή το βράδυ. -τοποθεσία: αν ακολουθήσετε το google map, θα σας οδηγήσει σε μια τεράστια πινακίδα του μετρό, (όχι σταθμό του μετρό) μην μπείτε σε αυτήν την περιοχή, χρησιμοποιήστε το δρομάκι δίπλα του στα αριστερά , συνεχίστε να περπατάτε ευθεία και στο τέλος της διαδρομής τρόπος είναι ένα παλιό κτίριο. στρίψτε αριστερά. -άνθρωπος πόρτας: δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Στην πραγματικότητα, δείχνει μάλλον με καλή διάθεση. ένας φίλος είπε ότι άλλαξαν τον αγενή άνθρωπο της πόρτας εδώ και πολύ καιρό, δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό. Για μένα, αυτό το μέρος είναι λίγο υπερβολικό. πολλά καυτά παιδιά, ναι. Αλλά αυτό το κάνει χειρότερο. είναι σαν να είσαι ερεθισμένος για κρουαζιέρα όλη την ώρα, ασταμάτητα. έως τη 1.30 π.μ. (έρχομαι στις 22.30). Για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ μια σάουνα όπου μια μέρα μπορεί να είναι μόνο 1-2 ζεστοί άνθρωποι που μου αρέσουν, τότε μπορείτε να διατηρήσετε την εστίασή σας σε αυτά τα 2 και να προσπαθήσετε να τα αποκτήσετε. Αλλά εδώ είναι λίγο υπερβολικό, πραγματικά. Ο κόσμος διασκεδάζει παντού. Κάποια στιγμή δεν τους πειράζει αν γίνετε μέλος. Κάποια περίπτωση σου σπρώχνουν το χέρι μακριά. Άρα δεν είναι ότι όλοι θα τους πάνε όλους εκεί. Υπάρχει και ένας επιλεκτικός τύπος. Αλλά συνολικά, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι φιλικοί. Το μέρος δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαντάζομαι, είναι μεγάλο αλλά όχι τόσο μεγάλο. το πάτωμα γίνεται κάπως βρώμικο όταν νυχτώνει, αλλά δεν είναι τόσο απαράδεκτο. Το προσωπικό του μπαρ είναι εξαιρετικά φιλικό Όταν φεύγετε, πάρτε πρώτα το πανί σας, ντυθείτε και μετά επιστρέψτε στο μπαρ για να πληρώσετε τον λογαριασμό. φέρε τον λογαριασμό στην πόρτα άντρα να βγει.
C
CFUS

13-Ιουν-2019

Τίποτα άλλο σαν αυτό

Πήγε για πρώτη φορά Παρασκευή. Ήταν 2 για 1 χορευτική βραδιά. Χωρίς ενδυματολογικό κώδικα. Υπήρχε μια ουρά στην πόρτα αλλά δεν είδα τον αγενή έλεγχο από τους θυρωρούς που αναφέρονται σε κάποιες άλλες αναρτήσεις. Μπαίνοντας, μου έδωσαν μια τσάντα για τα υπάρχοντά μου και πήρα ένα βραχιολάκι με έναν αριθμό. Αυτός ο αριθμός χρησιμοποιείται στο μπαρ και κατά την έξοδο για να ανακτήσετε τα υπάρχοντά σας. Έφτασα λίγο πριν τα μεσάνυχτα και το κλαμπ ήταν γεμάτο με εκατοντάδες άντρες. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι ήταν μεταξύ των είκοσι και των σαράντα και αρκετοί ήταν στα 50 τους και άνω. Οι περισσότεροι σε αξιοπρεπή φόρμα. Μερικοί ήταν γυμνοί πολλοί ήταν τουλάχιστον χωρίς πουκάμισο και πολλοί με ιμάντες jock. Λίγα με full street ρούχα. Διάβασα όλες τις κριτικές και σκέφτηκα ότι είχα μια αίσθηση του τι θα ήταν η σκηνή. Αγόρι έκανα λάθος. Είναι δύσκολο να περιγράψεις με λόγια την κλίμακα της δραστηριότητας που συμβαίνει σε αυτό το μέρος και τον αριθμό των καυτών ανδρών. Ο σύλλογος ήταν πολύ μεγαλύτερος από όσο μπορούσα να φανταστώ. Ήταν ένας υπόσκαφος χώρος αποθήκης με κάθε είδους γωνίες και σκοτεινά δωμάτια, χώρους στον επάνω όροφο, σφεντόνες, άδεια βαγόνια κ.λπ. κάθε είδους δράση γίνονταν σε κάθε γωνιά του χώρου και έξω στο αίθριο. Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν αυτό στον κόσμο. Όχι σε αυτή την κλίμακα. Είναι αλήθεια αυτό που είπαν οι άλλοι. Αυτό το μέρος δεν είναι για όλους. Εάν είστε ντροπαλοί ή έχετε οποιεσδήποτε κουβέντες σχετικά με την ακατέργαστη, ανεμπόδιστη διασκέδαση φετίχ που συμβαίνει παντού, αυτό δεν είναι για εσάς. Εάν δεν σας αρέσει να σας αρπάζουν οι τύποι καθώς περνάτε, πηγαίνετε αλλού. Είναι ιδρωμένο. Γίνεται ακατάστατο. Θα υπάρχουν προφυλακτικά και πολλά λιπαντικά και άλλα υγρά σε όλο το πάτωμα. Θα δείτε άντρες να πλένουν τις κόκορες και τα γαϊδούρια τους στους νεροχύτες του μπάνιου μετά το σεξ. Δεν είναι για τους αδύναμους. Εάν είστε εντάξει με όλα αυτά, το μέρος είναι φοβερό και θα πρέπει να πάτε να το ζήσετε μόνοι σας. Χωρίς αμφιβολία θα επιστρέψω κατά την επόμενη επίσκεψή μου στο Βερολίνο. Ήταν η καλύτερη εμπειρία κλαμπ φετίχ της ζωής μου. Τελεία.
m
moscardini

14-Apr-2019

Hsrd και bb σεξ

Τοποθεσία: Έξω από το κέντρο της πόλης, αλλά εύκολα προσβάσιμο με το μετρό. Στο σταθμό Ostbahnhof, βγείτε από την πίσω πλευρά και συνεχίστε δεξιά στα υπόστεγα της βιομηχανικής περιοχής. Τύπος πελάτη: Από 25 έως 55 ετών, σχεδόν όλοι με αθλητική σωματική διάπλαση (και μερικοί μυϊκοί άνδρες). Τα γυμνά βράδια (ο χώρος της ντίσκο παραμένει κλειστή) συχνάζουν όσοι αναζητούν μόνο σκληρή διασκέδαση, ενώ οι βραδιές ντίσκο (οι άνθρωποι φοράνε σώβρακα και κάλτσες) προσελκύουν επίσης όσους αγαπούν τη μουσική House. Οι αρκούδες και οι μυϊκές αρκούδες και οι πολύ σπορ μπαμπάδες είναι πολύ ευπρόσδεκτοι. Οι αποτριχωμένοι και θηλυκοί άντρες δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Δομή: Μεγάλοι χώροι, πάντα γεμάτοι. Γδύνεσαι στην είσοδο (κάνει κρύο τον χειμώνα) και βάζεις τα ρούχα σου σε πλαστικές σακούλες. Το εσωτερικό χωρίζεται σε πολύ μεγάλα δωμάτια. ντίσκο, δωμάτιο με στρώματα, δωμάτιο με καναπέδες, δωμάτιο με σφεντόνα και ούτω καθεξής. Δράση παντού. Καθαρισμός: Ανύπαρκτος. Μετά από μισή ώρα περπατάς με προφυλακτικά και χαρτί υγείας. Τιμές: Ανάλογες με αυτό που προσφέρουν. Συμβουλές για πελάτες: Δεν είναι μέρος για όλους. Δεν πειράζει αν είσαι ανεμπόδιστος και επιδεικτικός γιατί όλα γίνονται δημόσια. Εάν δεν αγαπάτε το πλήθος, δεν είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. κινείσαι ανάμεσα σε ιδρωμένα γυμνά σώματα. Οι διαχειριστές σάς επιτρέπουν να μπείτε από τις 22.00 έως τις 24.00, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε ακόμη και περισσότερο από μία ώρα ουρά. Μετά τις 24.00, θεωρητικά, δεν μπορούσες πλέον να μπεις, αλλά, για το γυμνό βράδυ, μας άφησαν να μπούμε πολύ περισσότερο από τον επιτρεπόμενο χρόνο (αφού μας παρατήρησαν από την κορυφή ως τα νύχια και μας ενέκριναν). Δεν υπάρχει πραγματικός ενδυματολογικός κώδικας για επιλογή στην είσοδο, αλλά η γκέι μόδα δεν είναι ευπρόσδεκτη. Απλώς πρέπει να είστε άντρες (ή, τουλάχιστον, να μοιάζετε). Εάν πραγματικά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τη γκέι στολή σας και να ντύνεστε σαν άντρες, αποφύγετε να γράφετε φτηνές κριτικές όταν δεν σας αφήνουν να μπείτε. Τα προφυλακτικά είναι διαθέσιμα δωρεάν, αν και σχεδόν κανείς δεν τα χρησιμοποιεί. Συμβουλές για διευθυντές: Θα ήταν ευπρόσδεκτος λίγο λιγότερο σκληρός τρόπος.
J
Jason

25-Φεβ-2019

Το καλύτερο κλαμπ κρουαζιέρας στο Βερολίνο

Τι μπορώ να πω? Hot guys, υπέροχη μουσική techno και υπέροχο ηχοσύστημα, τεράστιος χώρος, hot και fit τύποι παντού και 0 attitude. Οι καλύτερες νύχτες είναι είτε Πέμπτη είτε Παρασκευή. Άφιξη μεταξύ 10-12. Το μέρος είναι απασχολημένο σχεδόν αμέσως. Ένα μέρος που πρέπει να πάτε αν επισκεφτείτε το Βερολίνο.
A
Albert

6-Φεβ-2019

Νύχτα στο Βερολίνο

Επισκέφτηκα αυτό το κλαμπ την Παρασκευή (2 για 1 εκδήλωση). μεγάλο πλήθος με ανθρώπους σε όλα τα σχήματα και τα χρώματα. Μάλλον θα βρεις αυτό που θέλεις. Βρήκα. Είναι δύσκολο να βρεις την είσοδο.
J
John

29-Ιαν-2019

Εξαιρετικό μέρος

Αυτό το μέρος είναι φανταστικό. «Δράση» παντού. Ήταν εκεί σε ένα γυμνό πάρτι της Κυριακής.
A
Andriy

4-Nov-2018

Μεγάλη εμπειρία

Επισκέφτηκα το Εργαστήριο δύο φορές στο Βερολίνο τον Ιούνιο του 2018. Την πρώτη φορά ήταν μια νύχτα "2 για 1" την Πέμπτη. Τόνοι καυλιάρηδες τύποι και πολλά για να διαλέξετε. Ήπιαμε μερικά ποτά και απολάμβανα ζεστούς τύπους μέχρι περίπου τις 5 το πρωί. Πολλή δράση. Διαφορετικές ηλικίες και μεγέθη, αλλά ένας καλός αριθμός νέων και ικανών ανδρών. Πολλά μέρη για να παίξετε. Μέχρι το τέλος της νύχτας ήταν αρκετά βουλωμένο, δύσοσμο και βρώμικο. Αλλά τι περιμένετε όταν εκατοντάδες παιδιά παίζουν όλη τη νύχτα; Το βράδυ της Παρασκευής αποδείχθηκε λιγότερο πολυάσχολο, αλλά και πάλι πολύ διασκεδαστικό. Οι μπάρμαν ήταν ωραίοι, τα ποτά είχαν λογικές τιμές. Οι θυρωροί ήταν αρκετά ουδέτεροι, θα έλεγα μάλιστα, αδιάφοροι για μένα. Προσωπικά είχα μια υπέροχη ομαδική εμπειρία και θα συνιστούσα αυτό το μέρος. Θα επιστρέψω όταν στο Βερολίνο την επόμενη φορά.
J
Joe

29-Οκτ-2018

Λαμπρός!

Ξέχασα να κάνω κριτική νωρίτερα... Ήμουν εδώ τον Αύγουστο το βράδυ της Γυμνής Πέμπτης. Είχα πάει μόνο σε ένα άλλο «κλαμπ κρουαζιέρας» πριν και ήταν νύχτα με εσώρουχα. Διάβασα ΠΟΛΛΑ στο Διαδίκτυο για αυτό το μέρος πριν πάω και ήμουν παρανοϊκός σχετικά με την περιβόητη πολιτική «απαγόρευσης εισόδου», αλλά δεν είδα κανέναν να απομακρύνεται. Κυριολεκτικά σχεδόν κάθε άτομο μέσα ήταν άξιο μιας συνάντησης - δεν ήταν αγενής, αλλά όλοι έχουν μια προτίμηση και αυτό το μέρος την είχε! Εκατοντάδες γυμνοί άντρες! Αγόρασα 2 ποτά αμέσως κατά την είσοδο, τελείωσα το ένα γρήγορα και έριξα μια ματιά τριγύρω. Μέσα σε περίπου 3 λεπτά, παρατήρησα πολλή δράση στη μεγάλη σκοτεινή περιοχή. Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ χώροι εδώ, πάνω σκάλες, κάτω σκάλες, φετίχ, μεγάλη περιοχή έξω στα παλιά εμπορευματοκιβώτια. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το μέρος. Θα ήμουν τακτικός αν έμενα στο Βερολίνο!
K
Kris

28-Οκτ-2018

Πρωτοχρονιάτικο πάρτι 2018/2019

Λατρεύω το μέρος και το κλαμπ - όπου το σεξ είναι στον αέρα και η τεράστια δράση πηγαίνει και συνεχίζεται. Υπάρχουν πληροφορίες για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς φέτος; Συμβαίνει κάτι στο Lab; Δεν υπάρχουν πληροφορίες στο πρόγραμμα ημερομηνιών - ολοκληρώνεται στις 30 Δεκεμβρίου. Αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό και πώς ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Σχετικά με έναν θυρωρό - στην πραγματικότητα οι πορτιέρηδες δεν είναι ένα "όμορφο αγόρι", αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι έτσι για να κρατήσει την τάξη. Είδα κάποιους μεθυσμένους «μετά ναρκωτικά» να προσπαθούν να μπουν στο κλαμπ και ο ρόλος των θυρωρών είναι να μην τους αφήσουν να μπουν.
P
Paul Yates

9-Οκτ-2018

Κακός θυρωρός

Ναι, η βόλτα του θυρωρού & αλαζονική. Μου είπε να μην αγγίξω την πόρτα (;) ή αυτόν για άγνωστο λόγο. Βάλτε με εντελώς από το κλαμπ. Άλλοι άνθρωποι έχουν πει το ίδιο πράγμα σε μένα για εκείνον στο παρελθόν. Ξεφορτώσου τον!
P
Paul Yates

26-Σεπ-2018

Αλαζονικός θυρωρός

Οι προηγούμενες αναφορές είναι αληθινές, ο θυρωρός είναι αγενής, αλαζονικός και δεν έχει ιδέα πώς να αλληλεπιδράσει με τους ανθρώπους. Είναι πραγματικά ένα γουρούνι ενός ανθρώπου. Έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει την εντύπωση του συλλόγου. Το άλλο προσωπικό είναι φιλικό και το κλαμπ είναι εντάξει, αλλά πολύ υπερεκτιμημένο. Ο θυρωρός πρέπει να πάει, είναι κακός για δουλειά.
M
Mike

22-Σεπ-2018

Καταπληκτική μοναδική εμπειρία ομοφυλόφιλων όπως καμία άλλη

Εντάξει - ως κάποιος που έχει δει αρκετά σεξ κλαμπ στον κόσμο, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το Laboratory ανήκει στη δική του κατηγορία. Το μέγεθος του χώρου, ο αριθμός των ανδρών (ντυμένοι ελάχιστα ή καθόλου), η ατμόσφαιρα όλων των ειδών, η υψηλή ενέργεια και η χορευτική μουσική που πάλλεται...είναι απλώς μια μοναδική εμπειρία. Θα το θεωρούσα ένα τουριστικό αξιοθέατο που πρέπει να δει για οποιονδήποτε επισκέπτεται το Βερολίνο και είναι εντάξει με πολλή δημόσια δράση. Πραγματικά σαν τίποτα άλλο εκεί έξω και πρέπει να το βιώσετε.
P
Peter

9-Σεπ-2018

Κορυφαία τοποθεσία

Πραγματικά παιδιά, όταν σας αρέσει το φετίχ και το σκληρό παιχνίδι, τότε αυτό πρέπει να είναι στη λίστα σας! Χθες ήταν η βραδιά του Gummi (9 Σεπτεμβρίου, Folsom), υπέροχο και πολλά καυλιάρη παιδιά. Γροθιά, γαμημένο, και ούτω καθεξής, φροντίστε να φοράτε το σωστό εξοπλισμό (αυστηρή πολιτική) και παιδιά... κάντε μια προσπάθεια, το να φοράτε ποιοτικό εξοπλισμό όπως καουτσούκ και άλλα δεν είναι φτηνό μονόχρωμο με τζόκ. Θέλετε δράση; Φρόντισε να είσαι ντυμένος σέξι! Top top top!
N
Neil Davis

24-Aug-2018

Καταπληκτική υπερβολή σεξ

Υποθέτω ότι πάνω από 500 ιδρωμένοι γυμνοί άντρες κάνουν ό,τι είναι δυνατό. Σίγουρα πήρα το «γέμισό» μου. Κάντε το τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας.
r
raju

12-Aug-2018

Μισήστε το ή αγαπήστε, αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να το αποφύγετε αν βρίσκεστε στο Βερολίνο.

Λατρεύω αυτό το μέρος για τις πολλαπλές του διαστάσεις. Η γκάμα όσον αφορά την εθνικότητα, την ηλικία, τον σωματότυπο, το μέγεθος είναι πραγματικά μεγάλη και άγρια. Όλοι επιτρέπονται σε αυτό το κλαμπ, αλλά μην φοράτε αρώματα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μπερδέψουν αυτό το κλαμπ με το γείτονά του Berghain (το οποίο έχει αυστηρή πολιτική εισόδου στην πόρτα), αλλά αυτό το κλαμπ είναι εντελώς ξεχωριστό με ξεχωριστή είσοδο. Επισκέφτηκα αυτό το κλαμπ την Παρασκευή (Πολύ κόσμος 2 για 1 εκδήλωση) και το Σάββατο (Λιγότερος συνωστισμένος γιορτή). Ο θυρωρός και ο ρεσεψιονίστ είναι φιλικοί και φιλόξενοι. Δέχονται μόνο μετρητά και όχι οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα. Κάποιοι μπορεί να παραπονεθούν ότι το μέρος είναι βρώμικο, μυρίζει. Ναι, είναι όλα αληθινά, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι δεν πρόκειται να ζήσεις τη ζωή σου σε αυτό το κλαμπ. Έτσι, για μια άγρια ​​εμπειρία, θα πρέπει να επισκεφτεί κανείς αυτό το κλαμπ.
A
Asain

21-Ιουν-2018

αγενής και φασισμός

Πήγε εκεί την Πέμπτη το βράδυ. Κανείς δεν ήταν στην πόρτα. Είδα ένα κουδούνι χωρίς σαφείς οδηγίες, έτσι το πάτησα για πρώτη φορά, αλλά δεν ανταποκρίθηκε, προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα και βρήκα ότι ήταν κλειστή. Μετά πάτησε το κουδούνι για δεύτερη φορά. Μετά από αυτό, ο θυρωρός βγήκε και με έσπρωξε στον ώμο μου και μου είπε σταμάτα να αγγίζεις την πόρτα, δεν είναι η αυλή σου. Μετά ξεκίνησε την ηλίθια επιλεκτική του συνέντευξη με την ερώτηση "τι ψάχνει ο ru εδώ" είπα "λίγη διασκέδαση". Έδειξε την άλλη πλευρά και μου είπε ότι είχε πολλή πλάκα και φύγε. Ναι, είμαι Ασιάτης τουρίστας και είμαι απολύτως εντάξει με την απόρριψή μου επειδή δεν είμαι κατάλληλος για την ατμόσφαιρα του χώρου, αλλά αυτός ο φασισμός και η ντροπή είναι πολύ πέρα ​​από τη φαντασία μου.
J
Jimmy

31-Οκτ-2021

Ασιάτης γκέι ταξιδιώτης

Θα πρέπει να είσαι συγκεκριμένος και να του πεις με τι ακριβώς ασχολείσαι. Θα ντυθώ με τον πλήρη δερμάτινο εξοπλισμό μου πηγαίνοντας εκεί, έτσι δεν θα υπάρχει ποτέ καμία ερώτηση για το τι χρειάζομαι. Αν μοιάζετε με βασίλισσα, δεν θα είστε ποτέ ευπρόσδεκτοι σε ένα τυπικό γκέι σεξ κλαμπ στη Γερμανία.
G
Gabriel

24-Apr-2018

ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

Πήγε εκεί σε μια γυμνή θεματική βραδιά, ένα μεγάλο πλήθος με ανθρώπους σε όλα τα σχήματα και τα χρώματα. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ένα από τα μπαρ με καπέλο, ήταν τόσο χαριτωμένος και φιλικός που θα ήθελα πολύ να τον ξανασυναντήσω! Λοιπόν, όσον αφορά το πάρτι, ήταν τρελά διασκεδαστικό, ο κόσμος ήταν τόσο ενθουσιασμένος, όλη η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δελεαστική. Αξίζει απόλυτα!!!
l
lukas

13-Δεκ-2017

Σούπερ

Πήγε στη γυμνή νύχτα, μια τεράστια περιοχή γύρω στα 300 άτομα όλων των ηλικιών και των μεγεθών και των χρωμάτων. Έγινε 7 φορές, το μόνο πράγμα που παίζουν πολλά παιδιά χωρίς προστασία, οπότε είναι εύκολο να πιάσεις κάτι τέτοιο.
P
Philip

18-Nov-2017

Meh

Ναι, αυτό είναι ένα αρκετά ζεστό μέρος και σίγουρα υπάρχει κάτι για όλους. Αλλά είναι λίγο υπερεκτιμημένο. Και ο τόπος βρωμάει καπνό τσιγάρου (καλώς ήρθατε στο Βερολίνο).
P
Peter

29-Οκτ-2017

Sneakersox Party - Μυρίστε τον άνθρωπο

Αποφάσισα να το γράψω καθώς δεν μπορούσα να δω καμία άλλη κριτική για αυτήν τη νέα προσθήκη στις θεματικές βραδιές. Οι περισσότεροι τύποι, όπως θα περίμενε κανείς, φόρεσαν αθλητικά παπούτσια και sox. Μερικοί με πλήρες αθλητικό κιτ/πίστες, οι περισσότεροι με jockstraps/εσώρουχα. Μερικοί σε τίποτα άλλο εκτός από υποδήματα. Και μάλιστα μερικοί τύποι με full street-wear. Υπήρχε κάποια λατρεία ποδιών/sox/sneax/pit αλλά λιγότερο μυρίζοντας από ό,τι ήλπιζα (αλλά έκανα τη δική μου περιουσία με μερικούς τύπους!) Παρόλα αυτά για όσους τους αρέσει το industrial club λίγο πολύ ένα jocks/κάλτσες κόμμα δράσης. Υποθέτω ότι αν κρατήσετε το εισιτήριό σας και το λιπαντικό σας στις κάλτσες σας, θα πρέπει να βρείτε ένα εναλλακτικό μέρος αποθήκευσης, εάν αυτά βγαίνουν. Ελπίζω για περισσότερους sniffers και θαυμαστές την επόμενη φορά, αλλά αξίζει τον κόπο να πάτε.
N
Noha

2-Ιουλ-2017

Rassistisch, unhölich

Ich mag die Deutschen vor allem auf ihre geradlinigen Comments, ich besuchte dieses Verein erstmal, nachdem ich die Kritiken gelesen hatte, um es selbst zu kauen, und ich möchte das zweite Mal, um sicher zu seinersche aufleem me Besuch Ich bin A black guy 32 gut aussehend Ich respektiere das Kleid Coad sogar einige Jungs, wo aufgeregt, um mich zu treffen, wenn ich auf der Linie war ich spreche deutsch, aber ich habe noch nie στο Βερολίνο so einermbert aus der Beginnung bei der Intrance sie Sind rassist, αγενής. Ort tnere sind viele Orte da draußen in der Stadt mit freundlichen und wohlhabenden Jungs Ich kann niemals empfehlen dieses Verein für Jungs seine nur Verschwendung von Ihrer Zeit durch die Zahlung Ihrer Fern Geld nach eintenzu Besitzer werden dies mehr virale gehen.
O
Oleg

25-Ιουν-2017

Κακή εξυπηρέτηση

Επισκέφτηκα το κλαμπ μερικές φορές στο παρελθόν και επέστρεφα όλο και περισσότερο, αλλά την τελευταία φορά ένιωσα ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στο κλαμπ, χωρίς ατμόσφαιρα, το κύριο πράγμα που το κακό προσωπικό είναι εχθρικό, δεν θέλω να λάβω αυτήν την υπηρεσία, μην ελα πισω.
S
Santhawat

14-Mar-2017

Υπέροχη εμπειρία, πρώτη φορά στο Βερολίνο

Είμαι Ασιάτης τουρίστας και οι φίλοι μου με πρότειναν να πάω σε αυτό το μέρος πολλές φορές ήταν μια απίστευτη εμπειρία, και τυχερή μέρα για μένα δεν υπήρχε θέμα για εκείνη την ημέρα, μόνο γυμνό. Το προσωπικό, ήταν ωραίο εκτός και αν δεν μπορώ να μιλήσω γερμανικά, λιπαντικό και προφυλακτικό ήταν παντού. Τα παιδιά ήταν καλοί και όμορφοι Παίξτε ασφαλείς όλοι.
P
Paul

23-Φεβ-2017

Φοβερές Παρασκευές

Ήμουν εδώ σε δύο διαφορετικές Παρασκευές και ήταν φοβερό και τις δύο φορές. Πολλοί hot men έτοιμοι για δράση. Προφυλακτικά και λιπαντικά παντού. Είναι σαν όνειρο.
A
A

18-Φεβ-2017

Πολύ απογοητευμένος!

Ήμουν εκεί πέρυσι, καταρχάς φαινόταν σαν παράδεισος για όποιον του αρέσει το σεξ ;) αλλά μερικοί από τους σερβιτόρους ήταν πραγματικά αγενείς! Ένας από τους σερβιτόρους συνέχισε να μου χρέωνε πράγματα που δεν αγόρασα, την πρώτη φορά δεν είπα τίποτα, αλλά τη δεύτερη φορά που πήγα εκεί έκανε το ίδιο. Όταν παραπονέθηκα γι' αυτό, ξαφνικά, κανείς δεν μιλούσε πια αγγλικά..., lol, και αυτός ο Αυστραλός σερβιτόρος μου είπε: "Δεν μας νοιάζει, είσαι απλώς τουρίστας". Τότε αποφάσισα να μην επιστρέψω ποτέ ξανά εκεί!
E
Ethan

28-Ιαν-2017

Υπέροχο μέρος 4 ατόμων, που φαίνονται 4 δράση.

Το προσωπικό δεν ήταν αγενές. Απλώς πες ένα γεια και χαμογέλα... Είμαι τουρίστας και έχω πάει στο "Εργαστήριο" λίγες φορές και δεν έχω βιώσει ποτέ καμία αρνητική αντιμετώπιση επειδή δεν είμαι Γερμανός ή δεν μιλάω γερμανικά. Πολλή δράση. Πολλά καλά παιδιά. Αυτό το μέρος είναι σκληροπυρηνικό. Οι άνθρωποι που έρχονται εκεί για να κάνουν σεξ και όχι μόνο για να πιουν ένα ποτό..
J
James

22-Aug-2016

Οι καλές στιγμές κυλούν εδώ

Δεν είμαι σίγουρος τι στο διάολο φταίνε με μερικούς από εσάς τους κριτικούς. Ίσως η ομοφυλοφιλία σου να σε έχει τόσο ανασφαλή ως άτομο που νομίζεις ότι ο κόσμος είναι εναντίον σου. Και για όσους από εσάς πιστεύετε ότι είστε καυτοί, ίσως θα πρέπει να βρεθείτε σε μια αφοσιωμένη σχέση με κάποιον άλλον που πιστεύετε ότι είναι πολύ καυτός. Λες και όλοι οι γκέι υποτίθεται ότι είναι 18 και ποδοσφαιριστής. Σταματήστε να βλέπετε πορνό και θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι σε όλο το σύμπαν. Και θα διαπιστώσετε ότι μάλλον δεν είστε τόσο hot όσο νομίζετε ότι είστε, κάτι που αποδίδω, αν όχι στην εμφάνισή σας, την άσχημη στάση σας. Τώρα που το έβγαλα από το στήθος μου (κάτι ακόμα - βρίσκεσαι στη Γερμανία εκτός και αν η βασίλισσα της Πρωσίας δεν χρειάζεται να σου μιλήσει στα αγγλικά κανένας Γερμανός στη Γερμανία. Όχι μόνο τι ερωτήσεις έχεις; Πληρώστε τα χρήματά σας και Βγάλε τα ρούχα σου Σώπασε τις φωνητικές σου χορδές και άνοιξε το στόμα σου ή τον κώλο σου.) Αλλά ξεφεύγω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να μπω μέσα. Δεν είχα καμία στάση από το μπαρ ή τον θυρωρό ή τον τύπο του παλατιού. Είχα δράση περισσότερες φορές από όσες μπορώ να μετρήσω. Μόνο άνθρωποι που δεν ήταν fxxxx ήταν οι πριγκίπισσες που περπατούσαν σαν να επέλεγαν τα σωστά παπούτσια στο Neiman's. Εμπιστευτείτε ότι υπήρχαν άνθρωποι από κάθε ηλικιακή κατηγορία, εθνικότητα και θρησκεία και σωματότυπο. Αν δεν βρήκες τίποτα, επειδή είσαι πολύ ζεστός, τότε θα έπρεπε να είχες βρει τον άλλον που νόμιζε ότι ήταν τόσο ζεστός. Ω, περίμενε, ίσως δεν είσαι τόσο ζεστός. Και οι άνθρωποι όντως πήγαν ξυπόλητοι, αλλά υπήρχαν παντού προφυλακτικά - ξέρω ότι χρησιμοποίησα πολλά. Αποκτήστε τα όταν μπείτε μέσα, φαίνονται να εξαφανίζονται.
J
Joop

20-Ιουλ-2017

Εξαιρετική απάντηση

Εξαιρετική αναφορά.
C
Costa

18-Aug-2016

Αν σας αρέσει η μυρωδιά της τουαλέτας, απολαύστε!

Αφού είδα τον νοσηρά παχύσαρκο θυρωρό να ταπεινώνει και να απορρίπτει κάθε τρίτο άτομο στην ουρά μπροστά μου, μπήκα σε αυτό που μπορώ να περιγράψω μόνο ως σηπτική τουαλέτα. Γέροι, εκτός φόρμας, αρκετά ανατριχιαστικοί άντρες. Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος και έχω πάει στα καλύτερα γυμνά πάρτι στην Ευρώπη, αλλά αυτό το μέρος είναι απάτη. Όλοι οι ντόπιοι γνωρίζουν ότι οι κριτικές είναι απάτη και όλοι πηγαίνουν στη σάουνα Boiler. Πήγα και αυτή τη σάουνα και είναι συγκλονιστική και γεμάτη από τα πιο καυτά παιδιά του Βερολίνου. Αποφύγετε το Lab και πηγαίνετε απευθείας στο BOILER για το πραγματικό πράγμα.
E
Enrique

15-Aug-2016

Απρίλιος και Αύγουστος 2016 - Πάρτι αθλητών

Έχω πάει σε αυτό το μέρος τρεις φορές τώρα. Την πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2016 ήμουν πολύ νευρικός αφού διάβασα τις κριτικές. Είμαι 28, μεσογειακή και φροντίζω τον εαυτό μου. Ο θυρωρός είναι πράγματι αλαζόνας - ίσως και πικραμένος που δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένος με την εμφάνιση. Δεν μιλάω γερμανικά και δεν βοηθά στην προσπάθεια να εξηγήσω τους κανόνες. Απλώς κάνει ένα θόρυβο και συνεχίζει να μιλάει - πότε είπα ξεκάθαρα δεν καταλαβαίνω; Θα συνεχίζατε να μιλάτε σε ένα κωφό άτομο χωρίς να βοηθάτε με άλλο τρόπο; Τέλος πάντων - μπήκα μέσα. Σου δίνουν μια μεγάλη τσάντα. Τοποθετήστε τα ρούχα σας και ντυθείτε για τη θεματική εκδήλωση. Επιλέγω σορτς ράγκμπι, αμάνικη κουκούλα με φερμουάρ, καπέλο μπέιζμπολ πίσω μπροστά, ποδοσφαιρικές κάλτσες και τρενάκια. Αλλά ήμουν υπερβολικά ντυμένος! Μερικοί τύποι ήταν σε τζόκς. Ή τα speedos με μια τρύπα κομμένη στο πίσω μέρος (καυτά). Δεν χρειάζονται χρήματα μέσα καθώς γίνεστε νούμερο - έτσι όλα τα ποτά χρεώνονται στον αριθμό που πληρώνετε στο τέλος όταν φέρετε την τσάντα σας πίσω. Λοιπόν - οι προσδοκίες μου ήταν χαμηλές. Αλλά η διασκέδαση ήταν υψηλή. Επιλέξτε τον «τύπο» σας. Θα είναι εκεί! Μερικά από τα διάφορα πράγματα που έχω δει κατά τη διάρκεια των τριών επισκέψεών μου: - πολύ καυτά νεαρά παιδιά με δεμένα τα μάτια σε σφεντόνες - μυϊκοί μπαμπάδες που κάθονται πίσω από σκοτεινές τρύπες δόξας χρησιμοποιώντας οτιδήποτε περνάει από την τρύπα - Η λίστα συνεχίζεται... Και είναι αρκετά καυτό κώλο να τριγυρνάς εδώ. Αν ψάχνετε για κάτι ή θέλετε να ντυθείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, θα είναι εδώ. Τα αρνητικά - γυμνή υποστήριξη (πολύ), ναρκωτικά και προσωπικό πόρτας. Θα πήγαινα για τέταρτη φορά; Πιθανώς όχι. Το εργαστήριο είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο και αν το προσωπικό της πόρτας δεν τακτοποιήσει τη στάση του φαντάζομαι ότι οι επισκέπτες θα μειωθούν.
B
Berlinlover

4-Δεκ-2016

Αλλάξτε τον θυρωρό

Ο θυρωρός είναι πραγματικά φρικτός, είναι απλώς αλαζονικός και ηλίθιος μόλις απέρριψε εμένα και 2 φίλους μου χωρίς λόγο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό στη Γερμανία, μια τέτοια κατάσταση δεν έζησα ποτέ στη ζωή μου.
F
Feng

8-Aug-2016

Υπέροχη βραδιά στο Βερολίνο

Πήγα εκεί πριν την παρέλαση του Βερολίνου. Ήταν ένα πάρτι εσωρούχων το βράδυ της Παρασκευής. Είναι δύσκολο να βρεις τον τρόπο. Όταν όμως στρίψω αριστερά είδα μια μεγάλη ουρά. Και υπάρχουν πολλά καυτά παιδιά στην ουρά. Διαφορετική ηλικία και φυλή. ενθουσιάστηκα. Αφού μπαίνω μέσα, υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά εκεί. Καυτές δράσεις παντού. Μπορείτε να απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Και το διασκέδασα πολύ. Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω.
G
Greg

24-Ιουλ-2016

Ένα υπέροχο μέρος για να παίξετε

Ο σύντροφός μου και εγώ επισκεφθήκαμε το κλαμπ δύο φορές στο πρόσφατο ταξίδι μας στο Βερολίνο. Βάσει άλλων κριτικών ήμασταν κουρασμένοι και δεν είμαστε σίγουροι ότι θα μας άφηναν να μπούμε ή θα ταιριάζαμε. Λοιπόν, περάσαμε φανταστικά. Πολλή δράση με ένα ευρύ φάσμα ανδρών. Όντας πάνω από 60, ήμασταν στην ανώτερη ηλικία, αλλά και οι δύο διασκέδασαν πολύ. Ακόμα και κάποιοι από τα «αγόρια» μας εκτιμούσαν τους μπαμπάδες. Είδε άσπρο, μαύρο, Ινδιάνο Ασίας, Μέση Ανατολή κ.λπ. Εμφανιστείτε νωρίς και καταλάβετε ότι δεν ανέχονται την κολόνια, τις πολλές συζητήσεις στη σειρά κ.λπ. Αυτοί οι τύποι είναι σοβαροί στη δράση και σέβονται τη στάση τους.
n
nick4nude

13-Ιουλ-2016

Θαυμάσιο κλαμπ αλλά ρατσιστικό

Ως τακτικός τουρίστας πηγαίνω στο Lab.Oratory εδώ και 6 χρόνια Το μέρος είναι υπέροχο την Πέμπτη - εκατοντάδες γυμνοί τύποι, παίζουν παντού, ωραίο προσωπικό στο μπαρ. Η στάση BB είναι λίγο τρομακτική, αλλά μου άρεσε ούτως ή άλλως. Αν και καταφύγιο για τον HIV. Πρόσφατα πήγα εκεί με τον Ασιάτη φίλο μου - οι αναπηδητές στην πόρτα ήταν εξαιρετικά αγενείς, δεν μας άφησαν να μπούμε, ήταν έτοιμοι να με ... Γιατί ο φίλος μου είναι Ασιάτης, γιατί ήρθαμε ζευγάρι. Δεν δόθηκε καμία εξήγηση. Και τόσο αγενής (συγγνώμη που το επαναλαμβάνω). Φυσικά, δεν μιλάμε γερμανικά και μας φώναξαν στα γερμανικά. Ξοδέψαμε πολλά χρήματα για να φτάσουμε εκεί, με τα πόδια 20 λεπτά. Θα επιστρέψω ως single, χωρίς φίλο Ασιάτη μαζί μου. Μόνο το Uebermenshen είναι ευπρόσδεκτο. Είναι ένα υπέροχο gay μέρος BB, αλλά διστάζω να επιστρέψω λόγω του ρατσισμού τους. Ο Νίκος από το Μπαλί.
T
TGE

14-Ιουλ-2016

Επιλεκτική, αλλά όχι ρατσιστική.

Η πολιτική της πόρτας στο Lab είναι ένα μυστήριο, αλλά κατά τη γνώμη μας, δεν έχει φυλετικά κίνητρα. Ο ανταποκριτής μας αναφέρει ότι βλέπει πολλούς Ασιάτες και μαύρους τύπους σε αυτό το κλαμπ. Η καλύτερη συμβουλή εδώ είναι ότι αν δεν σας αρέσει η ιδέα να υποβληθείτε σε μια διαδικασία "screening" στην πόρτα, πάρτε την επιχείρηση και τα χρήματά σας κάπου αλλού.
h
hemant

27-Ιουν-2016

Μεγάλη σεξουαλική εμπειρία

Αυτό το μέρος είναι απλά υπέροχο. Έχει πολύ κόσμο αλλά είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία. Το μόνο σημαντικό είναι να διασκεδάσετε με ασφάλεια καθώς πολλά παιδιά συμμετέχουν σε σκληροπυρηνικές γυμνές και επικίνδυνες πρακτικές..αλλά είναι μια εντελώς μοναδική εμπειρία...Πρέπει να το επισκεφτείτε.
S
Scott

19-Ιουν-2016

Αποφύγετε αυτόν τον υπερβολικό χώρο

Είχα διαβάσει πολλές κακές κριτικές για το The Lab, οπότε ήμουν έτοιμος να συναντήσω έναν αγενή θυρωρό: αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να με είχε προετοιμάσει για τη μικροπρέπεια, τη βλακεία, την αποφασιστικότητα ότι ο πελάτης θα περνούσε άσχημα, την αλαζονεία και την (πράγματι) τρέλα - που ήταν αδύνατο να διαπεράσει κανένας λογικός άνθρωπος. Δεν θα προσπαθούσα ξανά να μπω σε αυτόν τον υπερεκτιμημένο χώρο του συλλόγου. Εδώ είναι μια σύντομη ακολουθία γεγονότων. 1. Στην είσοδο λέω στον θυρωρό ότι έχω αφήσει το πορτοφόλι μου στο ξενοδοχείο - αλλά έχω ευρήματα μέσα, οπότε θα μπορούσα να πάω και να πάρω τα 6 € εισόδου από αυτά; Μου επιτρέπεται να μπω. 2. Οι φίλοι μου μου λένε ότι δεν έχουν χρήματα - όλοι αφήνουν τα υπάρχοντά τους στο βεστιάριο και τα ποτά πληρώνονται στην καρτέλα. (οι θυρωροί, παρεμπιπτόντως, θα το ήξεραν αυτό.) 3. Επιστρέφω στον θυρωρό. Του λέω αυτό που μου λένε οι δικοί μου. Λέει ότι πρέπει να επιστρέψω στους φίλους μου, να τους φέρω στο βεστιάριο, θα βγάλουν τα πράγματά τους, θα πάρουν τα χρήματα και θα βάλουν τα υπάρχοντά τους πίσω. «Τότε θα σας επιτρέψουν να μπείτε στο κλαμπ», λέει ο θυρωρός. Μέχρι εδώ καλά. 4. Επιστρέφω στο κλαμπ για να πάρω τους φίλους μου. Όλοι επιστρέφουμε στον θυρωρό. Ο θυρωρός λέει στη συνέχεια: «Είναι πλέον η ώρα (24:00) που δεν γίνονται δεκτοί άλλοι επισκέπτες. Δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο κλαμπ. (Είχα παρευρεθεί πρώτα λίγο μετά τις 11:30)». Του είπα ότι είχα έρθει στο Βερολίνο ειδικά για να πάω σε αυτή την εκδήλωση. Απαίτησε, θυμωμένος, να μιλήσει χωρίς διακοπή. Περίμενα μέχρι να τελειώσει όλα όσα είχε να πει - που ήταν μόνο μερικές επαναλήψεις από αυτά που είχε ήδη πει. τότε, όταν προσπάθησα να πω οτιδήποτε, δεν επέτρεπε καμία απάντηση. Και πετάχτηκα έξω. Όχι μόνο η παραπάνω ιστορία είναι μια απεικόνιση της αντιφατικότητας και της ηθελημένης δυσαρέσκειας στο πιο ακραίο της, αν δείχνει ότι ο θυρωρός επινοεί την απόλυτη διάθεσή μου: Δεν ήταν απαραίτητο να χάσω χρόνο για να πάρω χρήματα από τους φίλους μου - ο θυρωρός ξέρει ότι δεν θα το έκαναν έχεις καθόλου. Δεν χρειαζόταν να ξαναπλέξω το κλαμπ για να βρω τους φίλους μου τη δεύτερη φορά, γιατί πλησίαζε η προθεσμία των 24:00. Η εφαρμογή του "no new entry after 24:00" είχε σχεδιαστεί για να αποτύχει η απόπειρά μου, αλλά ήταν μια παράλογη εφαρμογή του κανόνα, για κάποιον που είχε παρουσιαστεί στην πόρτα στις 23.30. Ο θυρωρός είναι ίσως το πιο σκόπιμα αγενές και δυσάρεστο άτομο που έχω συναντήσει ποτέ ..... Θα πρέπει να προσθέσω ότι η φήμη του The Lab ως σπουδαίου χώρου είναι υπερβολικά υπερβολική. Προσπαθώντας όσο καλύτερα μπορώ να αφήσω την αποστροφή μου για την εμπειρία της χθεσινής νύχτας έξω από το σκεπτικό μου, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι ιδιαίτερο - και είναι ΠΟΛΥ άβολο να φτάσω. Μέσα υπάρχει πράγματι μια δαιδαλώδης συλλογή μικρών περιοχών - αλλά τίποτα ιδιαίτερα ασυνήθιστο, αν κάποιος έχει επισκεφτεί πολλά παρόμοια κλαμπ σε άλλα μέρη του κόσμου. Το Εργαστήριο φαίνεται να επιβιώνει παρά τον τρομερά απαίσιο άντρα της πόρτας, που εργάζεται τόσο σκληρά για να κάνει κάθε επίσκεψη μια δυσάρεστη εμπειρία, με τη φήμη ενός αυτοκράτορα «New Clothes» για το ότι είναι χώρος για γκέι. Έχω διαβάσει άλλες κριτικές για την επιθετική δυσαρέσκεια του θυρωρού: πρέπει να απολυθεί. Τα Καινούργια Ρούχα του Αυτοκράτορα θα εκτεθούν αναπόφευκτα από κάποιο «μικρό αγόρι». Το Εργαστήριο πρέπει να κοιτάξει τις δάφνες του. Αποφύγετε αυτόν τον τρομερό χώρο: δεν θα χάσετε τίποτα, σας διαβεβαιώνω. Και θα παίξετε τον ρόλο σας στην τιμωρία ενός χειριστή που διαβάζει κακές κριτικές και λέει: «Δεν με νοιάζει.
A
Adam

26-Ιουλ-2016

Δεν επιτρέπεται

Πώς μπορείτε να αξιολογήσετε πλήρως αυτό το μέρος όταν αφιερώνετε μόνο λίγα λεπτά αναζητώντας τους φίλους σας; Επίσης, θα έπρεπε να έχετε φέρει τα χρήματά σας. Κάθε σύλλογος έχει τους δικούς του κανόνες και πρέπει να τους σεβαστείς. Πρόκειται να πάω στο Βερολίνο και ίσως επισκεφτώ αυτό το κλαμπ. Αν για κάποιο λόγο αποφασίσουν να μην με αφήσουν στην επιλογή τους και να το αποδεχτώ. Κάθε επιχείρηση έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο. Ζήσε με αυτό :-)
M
Milton

22-Ιουν-2016

Απλά μείνε μέσα

Μόλις μπείτε, μείνετε εκεί. Νομίζεις ότι ο μαλάκας ψεύτης νοιάζεται για τα 6 σου $; Μάλλον γι' αυτό δεν σε άφησε πίσω, είχε βαρεθεί να ασχολείται μαζί σου.
J
Jani

15-Μαΐου-2016

Pas de sélection à l'ouverture ...

Profitant de mon weekend à Berlin, j'y suis allé vendredi dernier 06/05/2016. Έφτασε στις 22:00 και στις 22:30, πριν από την άφιξη, j'étais seul. Le vigil fait entrer les gens par groupe de 5 et je passe inaperçu avec ma tête d'indien. De toute façon, il fallait remplir le lieu, donc pas de problème de sélection. Je paye mon entrée, on me donne un ticket numéroté et un sac pour y mettre mes vêtements et mes affaires, j'ai juste garder mon boxer et mes chaussures, j'étais donc dans le thème : des mecs nus, à moitié : en jockstrap, en sport, en fétish, tu viens comme tu veux ... mais très peu de gens habillés (pas très pratique pour la suite des événements). J'ai remis le sac, on me marque mon numéro sur le bras et je garde mon ticket dans mes chaussettes. Je me dirige vers le bar et le vendredi c'est une boisson achetée = une boisson offerte, ce qui est très appréciable. Ensuite, j'ai visité un peu et là c'était une orgie gigantesque partout, du jamais vu, y en a pour tous les goûts, c'est chaud, les mecs ne sont pas timides, très entreprenants, pas le temps de discuter ni de faire connaissance et je me jette dans cette foule de testostérone et on m'a bien accueilli. Préservatifs et gel à disposition. Je n'ai jamais connu une telle intensité dans une soirée sexe, j'ai passé une super soirée, même seul, et c'est sûr, j'y retournerais ... Προσοχή, l'entrée se trouve au 70, Rüdersedorfer : au fond, à gauche, juste après les toilettes. C'est plus pratique.
B
B

14-Μαΐου-2016

Αυτές οι κριτικές είναι SCAM

Λοιπόν, εδώ είναι η συμφωνία. Είμαι ένας πολύ ωραίος κανονικός αρρενωπός άντρας στα μέσα της δεκαετίας των 20 μου. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από αυτό το μέρος με βάση τις κριτικές που το έκαναν να ακούγεται σαν ιστότοπος πορνό. Περίμενα μέχρι τα μεσάνυχτα (όταν δεν επιτρέπεται πλέον η είσοδος στους θαμώνες) και ήταν γεμάτο από άσχημους ηλικιωμένους άμορφους άνδρες που ήθελαν απελπισμένα για σεξ στο σκοτάδι. Υπήρχαν ίσως 3 τύποι κάτω των 40 ετών, κανένας από αυτούς δεν ήταν ελκυστικός ή αντρικός. Αποφύγετε αυτό το μέρος εάν είστε νεαρός τουρίστας με εμφάνιση, καθώς αυτές οι κριτικές είναι απάτη. Αργότερα ενημερώθηκα από ντόπιους για την κακή φήμη αυτού του τόπου. Πήγα την Παρασκευή, που ήταν υποτίθεται η κανονική, λαϊκή βραδιά. Υπάρχουν σίγουρα καλύτερα μέρη για να παρακολουθήσετε σε μια πόλη όπως το Βερολίνο.
J
Julius

28-Apr-2016

Ασιάτες!

Επιτρέπονται οι Ασιάτες εδώ; Έχω πάει σε διαφορετικά λουτρά και κλαμπ κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, αλλά πάντα, ειδικά όταν είναι η πρώτη μου στο μέρος, ρωτάω: θα επιτρέψετε το δέρμα και τη φυλή μου εδώ;
T
TGE

30-Apr-2016

Εργαστήριο-ρητορική @ Berghain

Το Lab-oratory έχει μια πολύ επιλεκτική πολιτική πόρτας - αλλά οι φίλοι μας που παρευρίσκονται σε αυτόν τον χώρο λένε ότι δεν φαίνεται ιδιαίτερα φυλετικά προκατειλημμένο.
J
Jose

15-Apr-2016

Ζεστό μέρος για καυτούς άντρες και όχι για βασίλισσες.

Οι φίλοι του συντρόφου μου συνέστησαν αυτό το κλαμπ. Φτάσαμε εκεί αφού χαθήκαμε λίγο. (Αν δεν έχετε χάρτη) πάρε ταξί από το σταθμό του μετρό) όταν μπήκα ο χώρος ήταν γεμάτος. Μετά γυμνάστηκα και άρχισα να περπατάω μέσα σε 3 λεπτά, διασκέδαζα όλο και περισσότερο παντού.
S
Someone

20-Mar-2016

Κοινωνιοπάθεια

Ταξίδεψα στο Βερολίνο από το Ισραήλ και επισκέφτηκα αυτό το κλαμπ αφού άκουσα για το μέρος από φίλους. Ο ψεύτης στην είσοδο είπε λίγα λόγια στα γερμανικά, τα οποία δεν μιλάω... Λοιπόν, είμαι τουρίστας. Ζήτησα αγγλικά και σε αντάλλαγμα δέχτηκα πολύ αγενείς κραυγές από αυτόν, είπε ότι αυτή είναι η Γερμανία! Και στη Γερμανία μιλάμε γερμανικά. Οχι αγγλικά. Μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι μετά από αυτό το ταπεινωτικό περιστατικό, δεν με έδιωξε ποτέ κάποιος ψεύτης σε όλη μου τη ζωή και μετά από 30 λεπτά στο τρένο + 10 λεπτά περπάτημα σε ένα θανατηφόρο κρύο, έμεινα άφωνος από αυτή τη συμπεριφορά... ήταν αρκετά δύσκολο για μένα να πείσω τον εαυτό μου να ταξιδέψει σε αυτή τη χώρα ως Ισραηλινός Εβραίος, ο μόνος λόγος που ταξίδεψα εκεί είναι επειδή άκουσα ότι το Βερολίνο είναι ο παράδεισος των LGBT και θεωρώ τον εαυτό μου ομοφυλόφιλο πριν από οτιδήποτε άλλο. Μετά από αυτή την εμπειρία, δεν το συνιστώ σε κανέναν. [μέρος αυτής της κριτικής δεν έχει δημοσιευθεί καθώς δεν σχετίζεται άμεσα με αυτόν τον χώρο.]
n
norm

18-Nov-2016

Μάθε Γερμανικά!

Πρέπει να είσαι ηλίθιος! Είμαι Άγγλος και μένω εδώ! Αυτή είναι η Γερμανία και η γλώσσα εδώ είναι τα γερμανικά! Δοκίμασε να πας κάπου στο Λονδίνο και να μιλάς μόνο γερμανικά.. δεν κάνει... ξεπέρασε τον εαυτό σου ή μην έρθεις Γερμανία!!
G
Good

5-Mar-2016

Υπέροχη

Μόλις είχα την πρώτη μου εμπειρία σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ - και το βρήκα πολύ διαφορετικό από τα άλλα παιδιά εδώ. Ήταν ένα από τα πιο σέξι πράγματα που έχω συναντήσει ποτέ και μου άρεσε κάθε λεπτό του. Πήγε σε φάσεις - φρενίτιδα και μετά επιβράδυνε και μετά ο κόσμος ζευγάρωσε. Αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση ήταν όλοι οι τύποι που έπαιζα με χρησιμοποιημένα προφυλακτικά - χωρίς αποτυχία. Φυσικά, υπήρξαν κάποιες απογοητεύσεις, αλλά τα προφυλακτικά υπάρχουν παντού και τα χρησιμοποίησα με όλους τους συνεργάτες μου. Πολύ καλή στιγμή. Οπότε, τα παιδιά στην πόρτα είναι λίγο ξέφρενα και εχθρικά. Όταν οι τύποι ήταν τόσο ζεστοί όσο ήταν, ποιος νοιάζεται πώς ήταν οι τύποι στην πόρτα!
R
Ronnie

15-Φεβ-2016

Απίστευτη εμπειρία

Σε διακοπές με μερικούς φίλους στο Βερολίνο. Αποφάσισα να πάω στο Εργαστήριο για την εμπειρία. Δεν ήμουν σίγουρος πώς να βρω την τοποθεσία, έτσι φεύγω από το ξενοδοχείο αρκετά νωρίς. Οι φίλοι μου είχαν πολλά χρόνια εμπειρίας στο Εργαστήριο, οπότε δεν ήθελαν να πάνε αυτή τη φορά και έπρεπε να πάνε μόνοι τους. Κατά την άφιξή μου υπήρχαν περίπου 10 άτομα στην ουρά που περίμεναν να μπουν μέσα. Η πόρτα δεν ήταν ακόμη ανοιχτή. Σε λίγα λεπτά καθώς κοιτάζω πίσω μου βλέπω μια πολύ μεγάλη ουρά ανδρών από όλες τις διαφορετικές φυλές. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να μπω. Ίσως επειδή ήταν Παρασκευή βράδυ και δεν υπήρχε κάποιος ειδικός ενδυματολογικός κώδικας για είσοδο. Ήμουν σε κατάσταση σοκ βλέποντας 6 με 7 εκατοντάδες άντρες να τσακώνονται μεταξύ τους. Ήταν η πρώτη μου φορά που έβλεπα τόσους γκέι άντρες να διασκεδάζουν σε ένα μεγάλο μέρος. Αλλά η εμπειρία ήταν μεγάλη. Πέρασα πολύ ωραία. Θα ήθελα να επιστρέψω. Το βράδυ του Σαββάτου αποφάσισα να επιστρέψω στο εργαστήριο και γύρισα από έναν εχθρικό φρουρό στην πόρτα. Είπε ότι απόψε είναι η βραδιά με γροθιά για άτομα που κάνουν μόνο γροθιά, οπότε αν δεν θέλετε να γροθιάζετε απλώς φύγετε. Απλώς γύρισα και απομακρύνθηκα.
T
Trevor

13-Οκτ-2015

Πολλή δράση παντού

Πήγα στο "F**k Friday" και πήγα γύρω στις 11 το βράδυ. Μου είπαν να πάω νωρίς γιατί μπορεί να σου αρνηθούν την είσοδο, αν είναι γεμάτο. Ήμουν εκεί μέχρι τις 2 το πρωί. Ήρθα μερικές φορές και μετά αποφάσισα ότι είχα χορτάσει. Είναι πολύ συντριπτικό. Τα περισσότερα από τα παιδιά είναι σε φόρμα, γυμνά, με λουράκια, φανταχτερά εσώρουχα ή απλά γυμνά. Αφού κατέβηκα μερικές φορές, είχα ξεπεράσει το όλο θέμα. Υπήρχαν περίπου 300 τύποι εκεί σε όλους τους τομείς, πολλές γυμνές οπαδοί και απλώς αγνή δράση man on man. Είμαι μια καλή φόρμα 35 ετών, που γυμνάζομαι καθημερινά. Διαπίστωσα ότι τα παιδιά αναζητούσαν συνεχώς το επόμενο καλύτερο πράγμα, οπότε αν σε σταματούσαν, έπαιζαν 5 λεπτά και μετά συνέχιζαν. Να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε πολλά από αυτά. Εάν είστε πυθμένας και BB, τότε είναι ο παράδεισος για εσάς. Απλώς σκύψτε και θα έχετε πολλά φορτία στο δρόμο σας. Για να σας δώσω μια εικόνα του πώς φαίνεται μέσα, το πολύ βιομηχανικό, τεράστιο συγκρότημα του, σκεφτείτε ένα τεράστιο μπαρ, παιδιά που πίνουν, αλλά όλοι είναι γυμνοί ή με εσώρουχα. Αφού κατέβηκες μερικές φορές, ένιωσα ότι ήταν άσκοπο να μείνω και ονειρεύτηκα το κρεβάτι του ξενοδοχείου μου. Συνολικά, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ανοιχτά ζευγάρια, γιατί μπορείτε να μοιραστείτε τα παιδιά και να παίξετε μαζί. Δεν είναι για πρόθυμες Μαρίες ή καλούδια.
H
Hal

5-Mar-2015

ΚΑΥΤΌ

Πηγαίνω εδώ για 5 χρόνια - παραμένει η πιο καυτή ομάδα ανδρών σε γυμνό/σχεδόν γυμνό περιβάλλον που έχω δει ποτέ. Στέλνω τους Αμερικανούς φίλους μου εδώ και έχουν την ίδια αντίδραση. Δεν παίζουμε έτσι στις ΗΠΑ - κρίμα. Μόνο ένας ανόητος θα έκανε σεξ χωρίς προστασία εδώ - αλλά μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ και να είστε ασφαλείς.
K
Kris

15-Nov-2014

Σούπερ απόγευμα

Εγώ και ο φίλος μου είχαμε ένα σούπερ καυτό βράδυ την Πέμπτη. Λίγο δύσκολο να βρείτε την τοποθεσία χωρίς αριθμό σπιτιού, γι' αυτό ελέγξτε τον χάρτη πριν φύγετε. Επίσης δεν είναι εύκολο να βρείτε την είσοδο (στα αριστερά του κτιρίου) χωρίς σαφή πινακίδα. Αλλά ακολουθήστε το πλήθος, ξεκινά νωρίς μετά την ώρα έναρξης!
S
Sean

28-Ιουλ-2014

κακή κριτική από το εργαστήριο

Ο τύπος που δουλεύει την πόρτα πρέπει να απολυθεί η συμπεριφορά και η νοοτροπία του είναι εντελώς χάλια, ειδικά για τους ξένους. Οι ξένοι δεν καταλαβαίνουν ένα θέμα για κανένα σύλλογο στις χώρες τους, οι περισσότεροι δεν έχουν θέμα, γι' αυτό συμβουλεύεστε εάν λέει αθλητικά, φορέστε κάτι αθλητικό, εάν λέει κάτι για το δέρμα πρέπει να φοράτε δερμάτινο. Αλλά ο τύπος στην πόρτα έχει χάσει το μυαλό του και οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα καταλαβαίνουν όλα. Ξένοι από άλλες χώρες προσπαθούν να πάνε στο εργαστήριο και παίρνει μια στάση. Ξεχνά ποιος πληρώνει την επιταγή του στον ιδιοκτήτη. Νομίζω ότι πρέπει να χάσετε αυτόν τον κύριο επειδή η κακή του στάση απέναντι στους ανθρώπους δεν ήταν ποτέ εκεί είναι νευρικός όπως και να έχει!
J
Jason

13-Apr-2016

Σίγουρα σωστά !! Ποτέ ξανά

Στην πόρτα, το vestier όλοι οι άνθρωποι είναι μηδενικοί μορφωμένοι κοιλιακοί όχι φιλικοί, εξαιρετικά αγενείς με τους ανθρώπους και ακόμη και δεν απαντά στις ερωτήσεις σας. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ!!
T
Tony

21-Φεβ-2016

Έχετε απόλυτο δίκιο!

Στην πόρτα (ακόμα και μέσα) τα παιδιά στο εργαστήριο είναι πολύ αγενή. Αυτό είναι ένα μέρος του Βερολίνου, μια έξυπνη πόλη, αλλά μια αγενής πόλη. Κατά τη γνώμη μου η συμπεριφορά τους στην πόρτα εξαρτάται από το γέμισμα του συλλόγου. Αν ο σύλλογος είναι γεμάτος είναι πιο αγενείς και αρνούνται με πολύ αγενή τρόπο! Αυτό συμβαίνει ειδικά με τον εξαναγκασμό ανθρώπων που συνηθίζουν να βγαίνουν έξω αργότερα από τους Γερμανούς και έτσι βρίσκουν το κλαμπ γεμάτο.
M
Marc

18-Apr-2014

Μπήκαμε.

Πραγματικά περίεργη εμπειρία να στέκεσαι σε μια ουρά, να βλέπεις κάποιους να μπαίνουν μέσα, άλλους να απομακρύνονται. Κατά την άφιξη λαμβάνετε έναν αριθμό για να παραγγείλετε ποτά και μια τσάντα για τα πράγματά σας (πληρώστε στο μπαρ λίγο πριν φύγετε). Μόλις μπήκαμε στον φίλο μου και εγώ ήμασταν έκπληκτοι. Σχεδόν όλα πάνε, δράση σε κάθε γωνία. 250 + παιδιά. Μυρίζει καθώς προχωρά η νύχτα, αλλά ποιος νοιάζεται;
J
Jean

26-Ιαν-2014

σούπερ κλαμπ κρουαζιέρας

L'ambiance et les mecs plus chaud les que les autres en font un lieu super. Το γυμνό du jeudi soir est sublime. Επιστρέφω σε ένα chaque visite de Berlin.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.