Η Ενότητα 8

Η Ενότητα 8

The Oneness 8

Εικονίδιο τοποθεσίας

4-5-9 Σιροκανεντάι, Μινατό-κου, Τόκιο, Ιαπωνία, Τόκιο, Ιαπωνία

Αποκλειστικά ανδρικό μασάζ στο κέντρο του Τόκιο από έναν επαγγελματικά εκπαιδευμένο μασέρ σε ένα σύγχρονο, ιδιωτικό περιβάλλον. Διατίθενται υπηρεσίες μασάζ εκτός κλήσης.
 
Σε βολική τοποθεσία στο Shirokanedai, Minato-ku, Τόκιο, Ιαπωνία - 10 δευτερόλεπτα από το σταθμό Shirokanedai στο κατάστημα με τα πόδια. Ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Απαιτείται κράτηση εκ των προτέρων. Πληρωμή μόνο με μετρητά.

Καθημερινή: 10πμ - 12πμ

Σαββατοκύριακο: 10πμ - 12πμ

Πλησιέστερος σταθμός: Σταθμός Shirokanedai

Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
Massage
Ιδιωτικές εγκαταστάσεις ντους
Ιαματική πηγή
Τιμή Η Ενότητα 8
4.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 587 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
J
James James

14-Mar-2024

Υπέροχο μασάζ

Απολαύσαμε ένα χαλαρωτικό μασάζ από τον ευγενικό και όμορφο Kazu. Ο χώρος είναι πολύ καθαρός και ιδιωτικός. Θα επισκεφθώ ξανά όταν βρίσκομαι στο Τόκιο.
K
Ken

10-Nov-2022

Η καλύτερη όαση στο Τόκιο

Έχω μεγάλη εμπειρία με τον Kazu στο Oneness 8 στο Τόκιο. Ήταν η πρώτη μου φορά που πήγα σε γκέι μασάζ, τότε νιώθω πραγματικά ανακουφισμένος από το γεγονός ότι μου φέρθηκε με ευγένεια. Σίγουρα για ωραίο μασάζ, χαλαρωτικό μέρος και πολύ ιδιωτικό. Μου αρέσει να επιστρέφω ξανά εδώ!!
J
Jade

9-Nov-2022

Ιδιαίτερες αναμνήσεις στο Τόκιο

Ήμουν πραγματικά ικανοποιημένος με την τεχνική του μασάζ που ήταν τόσο χαλαρή και ανακούφισε τα πάντα. καθαρό κατάστημα, όμορφο Ιάπωνα αγόρι "Kazu", βολική τοποθεσία και αισθάνεται ασφάλεια. Ήταν ιδιαίτερες αναμνήσεις στο Τόκιο :) Συνιστώ πραγματικά αυτό το κατάστημα, αν βρίσκεστε στο Τόκιο εδώ.
W
Walter

15-Φεβ-2020

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα

Έκανα ένα μασάζ με τον Kazoo απόψε. Η τεχνική του είναι πολύ καλή και έχει ευγενική προσωπικότητα. Θα τον συστήσω στους φίλους μου.
B
Brian

25-Ιαν-2020

Η καλύτερη αξία

Η υπηρεσία του είναι πολύ εξατομικευμένη, είχα την καλύτερη εμπειρία εκεί. Μου αρέσει να υπάρχει βολικός τρόπος για να κάνω κράτηση, χρησιμοποιώ την εφαρμογή Line για να τους συνδέσω και μπορώ απλώς να ολοκληρώσω την κράτησή μου σε αυτήν. Θέλω πραγματικά να επιστρέψω εδώ ξανά.
P
Po

15-Δεκ-2019

Καλύτερο μασάζ

Είναι πολύ όμορφος και πολύ καλό μασάζ.
J
Jun

9-Δεκ-2019

Θα μπορούσα πραγματικά να περάσω υπέροχα εδώ.

Αν και πήγα στο μαγαζί ξαφνικά, μπορούσα να κάνω ένα μασάζ. Ήταν πολύ επιδέξιος και όμορφος. Αν και ήταν η πρώτη φορά που έκανα ένα γκέι μασάζ στην Ιαπωνία, πέρασα υπέροχα.
T
Tom

5-Ιουλ-2019

Πραγματικός χώρος χαλάρωσης

Σπάνια δίνω μια κριτική 5 αστέρων για οτιδήποτε. Σταμάτησα επίσης να κάνω κράτηση για μασάζ καθώς γενικά η τεχνική και το όφελος για μένα δεν άξιζε τον χρόνο ή την προσπάθεια. Η γνώμη μου για το μασάζ άλλαξε μετά από κράτηση με το Kazoo. Kazoo, ο μασέρ μου μου έκανε ένα μασάζ με εξαιρετική τεχνική. Συνιστάται ιδιαίτερα εδώ στο Lotus Massage Osaka.
A
Adrian

4-Ιουν-2019

Φοβερό Kazoo!

Έκανα κράτηση της τελευταίας στιγμής πριν επιστρέψω στο Χονγκ Κονγκ την επόμενη μέρα. Κλείσαμε ραντεβού στις 10:30. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή, χαίρομαι που έχω τον Kazoo ως θεραπευτή. Είναι πολύ χαριτωμένος, φιλικός, ευγενικός, μιλά καλά αγγλικά και έκανε φοβερή δουλειά! Μπράβο Καζού. Είναι σπουδαίος θεραπευτής, με φρόντισε καλά. Σίγουρα, θα επιστρέψω ξανά σύντομα! Το στούντιο του είναι καθαρό, προσεγμένο, τακτοποιημένο, πολύ άνετο και δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Συνέχισε έτσι, Καζού. Θα συστήσω στους φίλους μου στο Χονγκ Κονγκ να επισκέπτονται το στούντιο Lotus Spa κάθε φορά που έρχονται στην Οσάκα.
J
J

6-Μαΐου-2019

Φοβερά χέρια

Είχα μια εξαιρετική εμπειρία στο Lotus Massage Osaka, ήταν το τέλειο μασάζ μετά από μια κουραστική εβδομάδα εργασίας. Ο Kazoo ήταν απίστευτα προσεκτικός στις ανάγκες μου και πολύ όμορφος. Το ίδιο το μασάζ ήταν πολύ επαγγελματικό, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η υπηρεσία είναι πολύ εύκολη στην κράτηση και τα δωμάτια είναι καθαρά και άνετα. Σίγουρα θα επιστρέψω για άλλο μασάζ.
S
Stanley

20-Mar-2019

Χαλαρωτικό μέρος εδώ

Έχω πάει σε μερικά καταστήματα μασάζ στην Οσάκα. Συνιστώ πραγματικά αυτό το μέρος. Είναι ο καλύτερος μασέρ που είναι όμορφος και ιδιαίτερα ευγενικός.
G
Greg

8-Φεβ-2019

Υψηλής ποιότητας μασάζ στην Οζάκα

Έχω δοκιμάσει πολλά καταστήματα γκέι μασάζ στην Οσάκα. Συνιστώ πραγματικά το Lotus Massage που είναι άνετο, λογικό, έχει την καλύτερη τοποθεσία και προσφέρει καλό μασάζ. Ο τύπος είναι πολύ όμορφος και επαγγελματίας μασέρ.
D
D

27-Ιαν-2019

Θεραπευτική αφή

Ο Kazoo είναι πολύ επαγγελματίας. Το πάθος του για τη θεραπεία αποδεικνύεται μέσα από τη στάση του και τη μοναδική διακόσμηση του μαγαζιού. Ένιωσα πραγματικά χαλαρός και άνετος σε κάθε επίσκεψη. Έχει ζεστή προσωπικότητα και αλληλεπιδρά πολύ καλά. Το μαγαζί είναι ιδιωτικό και πολύ καθαρό.
T
Tom

1-Ιαν-2019

Εξαιρετική εμπειρία στην καλή χρονιά !!

Έκανα κράτηση στο Lotus Massage Osaka σήμερα για το καλύτερο μασάζ που είχα ποτέ. Ένιωσα πραγματικά άνετα και χαλαρά. Είχαμε στιγμιαία χημεία που το έκανε όλο και καλύτερο. Ο χώρος ήταν πολύ καθαρός και μοντέρνος με αισθησιακό φωτισμό, μουσική και κεριά. Σίγουρα θα συνιστούσα.
C
Choi

1-Δεκ-2018

Μεγάλη εμπειρία

Πολύ καλός μασέρ. Χειρίστηκε πολύ καλά κάθε μέρος του σώματος και κάθε μυ. ΚΑΘΑΡΗ. Εξυπνος. Είδος. Ασφαλής. Επαγγελματίας.
U
Undisclosed

15-Nov-2018

Μια αξέχαστη εμπειρία

Ο Kazoo είναι φιλικός ευγενικός και όμορφος! Κάντε μασάζ τόσο υπέροχο, χτυπήστε το σημείο πίεσης και το άγγιγμα ήταν υπέροχο! Πήγα στις 13 Νοεμβρίου και έκλεισα αμέσως την 14η με τον Kazoo πριν φύγω από την Οσάκα στις 15.
M
Mark

23-Οκτ-2018

Γιαπωνέζος όμορφος άντρας !!

Ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα σε ένα καθαρό και ευχάριστο διαμέρισμα. Ένα αισθησιακό και σταθερό μασάζ ταυτόχρονα, μια εξαιρετική εμπειρία για να είσαι Kazoo.
D
David

20-Οκτ-2018

Εξαιρετικό πρότυπο εξυπηρέτησης και υπηρεσίες μασάζ

Είχα ένα εξαιρετικό επαγγελματικό μασάζ με το Kazoo. Ήταν εμφανίσιμος με μυώδες σώμα. Η τοποθεσία ήταν πολύ βολική και εύκολα προσβάσιμη από το σταθμό του μετρό. Το δωμάτιο δεν ήταν μεγάλο αλλά τόσο καθαρό και άνετο, έμοιαζε με ιδιωτικό διαμέρισμα. Θα συνιστούσα.
D
Darry

18-Οκτ-2018

Εξαιρετική εξυπηρέτηση και εμφάνιση

Το Kazoo είναι το καλύτερο. Τι ωραίος τύπος! Πολύ προσεκτικός και περιποιητικός. Καλή ικανότητα. Το δωμάτιο είναι καθαρό και άνετο. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
C
Chris

4-Οκτ-2018

Ο καλύτερος όμορφος άντρας στην Οζάκα

Το μασάζ ήταν πολύ επαγγελματικό. Μετά από 3 μέρες περπάτημα περιηγηθείτε σε ολόκληρη την πόλη, ένα καλό μασάζ δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Ο μασέρ ήταν πολύ όμορφος και απόλαυση για τα μάτια μου. Το άγγιγμα ήταν και λεπτό αλλά δυνατό. Πάντα πολύ, ευγενικός και γλυκός. Προτείνω αυτή την υπηρεσία θερμά!
B
Bruce

22-Σεπ-2018

Ο καυτός μασέρ είναι εδώ

Εξαιρετικό επαγγελματικό μασάζ σε μια πεντακάθαρη εγκατάσταση, κράτηση μέσω email με γρήγορη απάντηση, χώρος εύκολα προσβάσιμος, με ζεστό και φιλικό αγγλόφωνο προσωπικό που είναι Kazoo. Η καλύτερη αξία στην πόλη!
S
Stanley

19-Σεπ-2018

Καλύτερο στην Οζάκα

Είχα μια μεγάλη εμπειρία. Η τοποθεσία ήταν πολύ βολική και η εγκατάσταση ήταν πολύ ωραία και χαλαρωτική. Ο Kazoo μιλούσε καλά αγγλικά, κάτι που βοήθησε αφού δεν μιλώ ιαπωνικά. Είναι εξαιρετικός μασέρ και είναι πολύ δυνατός και έχει απαλά χέρια. Συνιστάται.
T
Tidy

11-Σεπ-2018

Καταπληκτικό μασάζ

Μετά από 14 ώρες σε ένα αεροπλάνο και τρεις μέρες δουλειάς στην Οσάκα, αυτό ακριβώς χρειαζόμουν. Κατά τη διάρκεια των 2 ωρών, χτύπησε κάθε σημείο πίεσης (συμπεριλαμβανομένου του πιο σημαντικού στο τέλος) και με άφησε να νιώθω χαλαρός και ικανοποιημένος. Αυτή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία σε μια πολύ καθαρή τοποθεσία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
G
Glenn

8-Σεπ-2018

Χαλαρό υπέροχο μασάζ

Ήθελα απλώς να γράψω και να πω ευχαριστώ για ένα υπέροχο μασάζ. Ο Kazoo ήταν πολύ επαγγελματίας και άσκησε τη σωστή πίεση. Ήταν ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ. Θα φροντίσω να αφήσω κάποια στιγμή στην άκρη για περισσότερα μασάζ την επόμενη φορά που θα είμαι στην Οσάκα.
P
Peter

7-Σεπ-2018

Ταξιδιώτης όμορφος και χαλαρός

Ο Kazoo ήταν ένας από τους ωραιότερους τύπους που έχω γνωρίσει κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στην Ιαπωνία. Είναι ειδικός στα χέρια του και είναι πολύ όμορφος. Μετά από τρεις εβδομάδες περπάτημα, αυτό ακριβώς χρειάζεται ένας ταξιδιώτης για να χαλαρώσει και να λύσει όλους αυτούς τους περίεργους πόνους στο σώμα. Θα ήθελα να επιστρέψω αν είχα χρόνο!
J
Jadon

31-Aug-2018

Η καλύτερη επιλογή

Ο χώρος είναι καθαρός και άνετος. Ο Μπόμπι ήταν πολύ επαγγελματίας και βρήκε όλα τα σημεία άγχους στους ώμους και τα πόδια μου. Ανέφερα ότι είναι και πολύ όμορφος και ευγενικός; Λοιπόν είναι. Είχα το μασάζ 2 ωρών που ήταν μια καλή επιλογή. Αυτό ήταν το πρώτο μου γκέι μασάζ στην Οσάκα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος
J
Joe

29-Aug-2018

Συνιστάται

Μετά από μια κουραστική μέρα αγορών και περιηγήσεων στα αξιοθέατα, το μασάζ του Kazoo ήταν μια ευπρόσδεκτη απόλαυση για τα κουρασμένα πόδια και πόδια μου. Το όμορφο πρόσωπό του και το μυώδες σώμα του ήταν γιορτή για τα μάτια μου. Θέλω πραγματικά να επιστρέψω εδώ ξανά!!
H
Harith

23-Aug-2018

μεγάλη υπηρεσία

Είναι η πρώτη φορά που δοκίμασα το Lotus Massage Osaka. Πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα πολύ με τη φιλόξενη στάση του προσωπικού. Ήταν εξαιρετικά προσεκτικός σε όλες τις ανάγκες μου.
H
Huang

21-Aug-2018

Εξαιρετικό πρότυπο υπηρεσιών και υπηρεσίες μασάζ

Επισκέφθηκα το Lotus Massage Osaka το τελευταίο ταξίδι όταν ήμουν στην Ιαπωνία και είχα μια υπέροχη εμπειρία μασάζ με το Kazoo Απόλαυσα πολύ το μασάζ και έφυγα με μια ευχάριστη και χαλαρωτική διάθεση και σώμα. Εξαιρετική δουλειά, Kazoo και συνέχισε έτσι. Σίγουρα θα επισκεφθώ ξανά την επόμενη εβδομάδα. Ένα μέρος που συνιστάται, όχι μόνο για το μασάζ, αλλά και για την χαλαρωτική ατμόσφαιρα και την ατμόσφαιρα της αίθουσας μασάζ.
J
Jin

8-Aug-2018

Το καλύτερο στην Οζάκα

Λογική τιμή και τέλειο μασάζ εδώ!!
W
Wilson

1-Aug-2018

Είναι ο καλύτερος καυτός στην Οζάκα

Ήμουν στην Οσάκα μόνο για τέσσερις ημέρες και ήμουν πολύ κουρασμένος να περπατάω εδώ, γιατί είχε πολύ ζέστη το καλοκαίρι στην Οσάκα. Μετά πήγα στο Lotus Massage Osaka. Ο μασέρ "Kazoo" έχει καλή ικανότητα στο μασάζ και το όμορφο αγόρι μπορεί επίσης να μιλήσει αγγλικά. Γι' αυτό είχα τρεις φορές να πάω εδώ στο ταξίδι μου. Χαχα, είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω στο Lotus Massage Osaka το επόμενο ταξίδι στην Οσάκα. Συνιστώ πραγματικά αυτό το κατάστημα και ένιωσα ότι τα 60 λεπτά ήταν πολύ λίγα, επομένως είναι καλύτερο να επιλέξετε 90 λεπτά παραπάνω.
J
Jack

22-Ιουλ-2018

Χαλαρωτικό καταφύγιο εδώ

Είναι η πρώτη μου φορά που πηγαίνω εδώ. Το κτίριο του καταστήματος είναι αρκετά απαρχαιωμένο, αλλά εξεπλάγην ότι η αίθουσα μασάζ ήταν πολύ καθαρός και ιδιαίτερος χώρος χαλάρωσης. Πέρασα καλά με τον όμορφο τύπο "Kazoo".
J
Jason

25-Ιουν-2018

Το καλύτερο μου κατάστημα

Είναι πολύ όμορφος και έχει τις καλύτερες ικανότητες μασάζ. Επίσης, η τοποθεσία είναι βολική γύρω από το Namba Shinsaibashi.
A
Alan

14-Ιουν-2018

Ολα ειναι τελεια!!

Ο Kazu είναι πολύ όμορφος, ευγενικός, φιλικός και ευγενικός. Επίσης μπορεί να μιλήσει πολύ καλά αγγλικά. Δεν μπορώ να ξεχάσω την ικανότητά του στο μασάζ. Θα επιστρέψω προκλητικά εδώ!!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.