Aloha Pono Χαβάης Healing Salon

Aloha Pono Χαβάης Healing Salon

Ένα νέο σπα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους με δύο άδειες στη Χαβάη και την Ταϊλάνδη, χαβανέζικα lomilomi και ταϊλανδέζικο παραδοσιακό μασάζ.

Aloha Pono Hawaiian Healing Salon

Εικονίδιο τοποθεσίας

Shinjuku, Τόκιο, Ιαπωνία

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Ένας εξειδικευμένος, πρώην αστυνομικός-θεραπεύτρια που σας παρέχει εξαιρετικές τεχνικές χαβανέζικου lomilomi & ταϊλανδέζικου παραδοσιακού μασάζ!

Είμαι ο Goh, δούλευα ως αστυνομικός και δάσκαλος. Σας παρέχω αυθεντική θεραπεία χαλάρωσης για εσάς. Εκπαίδευσα και απέκτησα δύο αυθεντικές πιστοποιήσεις χαλάρωσης στη Χαβάη και στην Ταϊλάνδη.

Το Lomilomi (ελαιο-χαλάρωση) είναι πιο θεραπευτικό και χαλαρωτικό εργαλείο, που πλησιάζει τους βαθείς ιστούς και κυκλοφορεί το αίμα και τη λέμφο σας. Μπορεί να θεραπεύσει το μυαλό σας εκτός από το φυσικό σας σώμα, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου. Το ταϊλανδέζικο παραδοσιακό μασάζ μπορεί να τεντώσει το κάτω μέρος του σώματός σας, να κυκλοφορήσει το αίμα σας και να μειώσει την κούραση.  

Η πληρωμή γίνεται μόνο με μετρητά, Πλήρως εξοπλισμένο με ντους, Outcall ευπρόσδεκτο (παρέχεται με πρόσθετες χρεώσεις), Σαλόνι κοντά στο Shinjuku για επισκέψεις και άλλες επιλογές θεραπείας διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Επικοινωνήστε απευθείας για ραντεβού μόνο μέσω email στο kokoroiki5yume@yahoo.ne.jp.

Πλησιέστερος σταθμός: Περιοχή Shinjuku στο Τόκιο Ιαπωνία

Χαρακτηριστικά:
Massage
καλή τοποθεσία
Καταιγίδες
outcall διαθέσιμη
Ποτά
Τιμή Aloha Pono Χαβάης Healing Salon
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 17 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
K
KEN TK

7-Nov-2023

Με Mind&Soul

"Η καλή μου εμπειρία με θεραπευτικό άγγιγμα από εξειδικευμένους και συμπονετικούς θεραπευτές, ειδικά μασάζ Lomilomi και Thai που συνδυάζουν αρχαίες τεχνικές με εξατομικευμένη φροντίδα. Η καλή εξυπηρέτηση μετά τη συνεδρία πάντα χαλάρωση και αναζωογόνηση για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μου επίσης.
M
Mike J

7-Nov-2023

Goh san's Lomi Lomi Massage

Είδα τις διαφημίσεις μασάζ του Goh san από το twitter και μου τράβηξε την προσοχή. Δοκίμασα το μασάζ του και προς έκπληξή μου, ένιωσα ανανεωμένος σωματικά και ψυχικά. Μπόρεσα να κοιμηθώ εύκολα εκείνο το βράδυ, αλλά και βαθιά. Όχι μόνο αυτό, είναι πολύ όμορφος και πολύ φιλικός. Μετά το πρώτο μου ραντεβού, νιώθω ότι είμαστε ήδη φίλοι. Έχω λίγους φίλους εδώ στην Ιαπωνία ως εργαζόμενος ξένος, αλλά χαίρομαι που θα του βρω έναν φίλο και θα κάνω ένα ωραίο μασάζ επίσης. Θα συνεχίσω να επιστρέφω.
L
L C

21-Οκτ-2023

Επαγγελματίας και περιποιητικός

Οι επαγγελματικές τεχνικές μασάζ χαλάρωσαν το κουρασμένο σώμα μου. Μετά τη συνεδρία, θα ετοιμάσουμε τσάι και επιδόρπια και θα σας πούμε ότι πρέπει να ξεκουραστείτε. Το Goh στο πρόσωπο είναι το ίδιο με τη φωτογραφία, ακόμα πιο όμορφο. Ομαλή επικοινωνία στα αγγλικά. Το περιβάλλον είναι καθαρό και εύκολο να βρεθεί και οι απαντήσεις είναι έγκαιρες.
A
Ade Rian

20-Οκτ-2023

Πρώτη φορά Lomi Lomi

Ο Goh είναι πολύ όμορφος, ικανός, επαγγελματίας και ευγενικός. Ήταν πολύ προσεκτικός και ήταν σε θέση να επισημάνει πού είχα ένταση/πόνο και ήταν σε θέση να βοηθήσει με αυτό. Τα χέρια του ένιωθα τόσο καταπληκτικά— ένιωσα πολύ ανανεωμένος μετά τη συνεδρία μαζί του. Σίγουρα θα τον ξανακάνω κράτηση την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ το Τόκιο!
K
Kenji Cai

20-Σεπ-2023

Cai

Τον έκανα κράτηση δύο φορές κατά την επίσκεψή μου στο Τόκιο. Ο Goh ήταν πολύ επαγγελματίας, εμφανίσιμος και κατανοούσε τις ανάγκες μου. Μου συμπεριφέρθηκε με προσοχή και με κατέπληξε με το άγγιγμα και τις χειρονομίες του. Θα τον συνιστούσα σε όποιον αναζητά έναν όμορφο, δυνατό άντρα με μεγάλη προσωπικότητα

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.