Νέο Wally Matt Lounge

Νέο Wally Matt Lounge

New Wally Matt Lounge

Εικονίδιο τοποθεσίας

UG/F Austin Tower, 152 Austin Rd, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Κίνα

Ένα από τα πρώτα γκέι μπαρ στο Χονγκ Κονγκ. Ο χώρος μετονομάστηκε σε «New Wally Matt Lounge» το 1990 και μεταφέρθηκε μερικές φορές στη συνέχεια.

Το New Wall Matt βρίσκεται στον Πύργο του Ώστιν στο Τσιμ Σά Τσούι και προσφέρει ένα χαλαρωτικό μέρος για τους γκέι Δυτικούς και τους Ασιάτες. Το προσωπικό είναι φιλικό. Διατίθεται δωρεάν WiFi.

Καθημερινή: 17:00 - 03:00

Σαββατοκύριακο: 17:00 - 03:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Μουσική
Εστιατόρια
Τιμή Νέο Wally Matt Lounge
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 8 ψηφοφορίες

G
Gary

24-Οκτ-2019

V φιλικό μπαρ στο TST

Σε αντίθεση με ορισμένες από τις κριτικές, αυτό είναι ένα πολύ φιλικό μπαρ με μικτό πλήθος. Ο νέος διευθυντής Robert και το προσωπικό του (ειδικά ο Leo) καλωσορίζουν θερμά και τα ποτά έχουν πολύ λογικές τιμές. Θα επιστρέψω στην επόμενη επίσκεψή μου στο Χονγκ Κονγκ.
J
Jimmy

11-Ιαν-2018

Δεν είναι το ίδιο

Αυτό το μέρος δεν είναι όπως πριν. Η εξυπηρέτηση δεν ήταν ποτέ εξαιρετική. Οι μπάρμαν ή οι διακομιστές δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα φιλικοί. Ήρθα εδώ για κρουαζιερόπλοιο. Όλοι οι δυτικοί τουρίστες είχαν φύγει. Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψω. Κάθε φορά που ήρθα εδώ τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα τους ντόπιους εδώ όχι ιδιαίτερα φιλικούς. Λυπημένος. Πρέπει να αφεθώ και να πω στον εαυτό μου ότι δεν αξίζει να επιστρέψω.
R
Richard

10-Σεπ-2016

Richard

Να κάθεσαι εδώ και να το απολαμβάνεις. Μακριά από το να είναι κλειστό!! 10 Σεπτεμβρίου 2016
K
Kim

30-Ιουν-2016

κοντά

Έχει κλείσει
J
Joe B

14-Nov-2015

Εμφανίστηκε. Κανένας σπίτι.

Έψαχνα για ένα μέρος για ένα κοκτέιλ νωρίς το βράδυ γύρω στις 7:XNUMX το βράδυ του Σαββάτου. Σκέφτηκα ότι θα δοκιμάσω αυτό το μέρος με βάση την περιγραφή. Δυστυχώς δεν υπήρχε κανείς εκεί και δεν έμεινα β
F
Frank

14-Ιουλ-2015

είμαι εδώ

Είμαι εδώ στο New Wally Matt's, πολύ ήσυχο. Καλή μουσική. Είναι Τρίτη στις 8:45. Η προσφορά μπαρ ήταν αποτελεσματική αλλά όχι φιλική. Που είναι όλοι? Φαίνεται ότι οι καθημερινές είναι έτσι εδώ...
A
Alex

7-Μαΐου-2015

Έχασε τόσο πολύ τη γοητεία του.

Όταν το "Wally's" βρισκόταν στο Humphrey's Road, ήταν ΓΕΜΑΤΟ κόσμο σχεδόν κάθε βράδυ. Η νέα τοποθεσία στο Austin Rd. είναι απογοητευτικό και δεν φαίνεται να προσελκύει κανέναν. Ήμουν εκεί ένα Σάββατο βράδυ και ήταν άδειο! Πραγματικά δεν είναι πια αυτό που ήταν και είμαι λίγο λυπημένος, γιατί μου άρεσε πολύ να πηγαίνω σε αυτό το μπαρ στην παλιά του τοποθεσία.
D
Dickson

1-Φεβ-2016

Ξεθωριασμένη δόξα

Συμφωνώ με τον Alex ότι ο Wally Matt δεν είναι το μέρος που ήταν παλιά. Μου λείπει η ατμόσφαιρα του παλιού χώρου. Πήγα εκεί δύο φορές, ήμουν ο μόνος πελάτης στην πρώτη περίπτωση. Τη 2η φορά υπήρχε μια ομάδα νεαρών ανδρών που τραγουδούσαν καραόκε. Πέρασαν οι μέρες που ήταν το καυτό μέρος για να πάρεις και να συναντήσεις κόσμο.
R
Richard

14-Δεκ-2014

Είναι κλειστό

Αυτό το μπαρ έχει σβήσει. Αυτό είναι πολύ λυπηρό, γιατί ήταν ένα ίδρυμα του Χονγκ Κονγκ.
W
Wally

22-Δεκ-2014

Δεν κλείσαμε

Ο Wally Matt μετεγκαταστάθηκε στην παρακάτω διεύθυνση: Shop#2, UG/F Austin Tower 152 Austin Road, Tsim Sha Tsui Kowloon, Χονγκ Κονγκ (Jordan MTR Station Exit D)

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.