Κεντρική σάουνα κυλιόμενων σκαλών

Κεντρική σάουνα κυλιόμενων σκαλών

Central Escalator Sauna

Εικονίδιο τοποθεσίας

2F Cheung Hing Commercial Bldg, 37-43 Cochrane St, Hong Kong, Κίνα

Μία από τις πιο γνωστές γκέι σάουνες στο Χονγκ Κονγκ (από το 1991). Το Central Escalator (CE) διαθέτει χαμάμ, σάουνα ξηρού αέρα, τζακούζι, περιορισμένο αριθμό ιδιωτικών καμπινών, δωρεάν σνακ.

Η σάουνα προσελκύει έναν συνδυασμό ντόπιων, ξένων ξένων και τουριστών. Βρίσκεται στο εμπορικό κτήριο Cheung Hing. Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 1:XNUMX.

Μπείτε στην οδό Gage - περάστε από την πόρτα αμέσως στα αριστερά του 7Eleven και, στη συνέχεια, πάρτε το ασανσέρ στον 2ο όροφο.

Καθημερινή: 13:00 - 23:45

Σαββατοκύριακο: 13:00 - 23:45

Χαρακτηριστικά:
Σκοτεινό δωμάτιο
Χρέωση WiFi
τζακούζι
Massage
Μουσική
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Κεντρική σάουνα κυλιόμενων σκαλών
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 22 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

W
Wong Tai man

22-Apr-2024

Very good service and free smoothie

Let's come CE sauna enjoy their good service and provide free smoothie 🥤
P
Peter

19-Apr-2023

Κεντρική σάουνα κυλιόμενων σκαλών

Καθαρό, ωραίο και mix crowd
P
Peter

19-Apr-2023

Κεντρική σάουνα κυλιόμενων σκαλών

Ωραίο, καθαρό και mix crowd
P
Peter

19-Apr-2023

Κεντρική σάουνα κυλιόμενων σκαλών

Ωραίο, καθαρό και mix crowd
P
Peter

19-Apr-2023

Κεντρική σάουνα κυλιόμενων σκαλών

Καθαρό, ωραίο με mix crowd
J
Jeff

8-Ιουλ-2020

Τετάρτη 1: 30–5: 30μμ

Η σάουνα και το χαμάμ δεν χρησιμοποιούνται επί του παρόντος, λόγω κυβερνητικών περιορισμών. Είχα κάποιο ενδιαφέρον από 3 μεγαλύτερα παιδιά, ένα κατά μυϊκού τύπου. Οι καλεσμένοι φαίνεται να είναι αρκετά ανοιχτοί, ένας καυτός τύπος ασημένια αλεπού μπήκε για να παίξει μπροστά σε όλους στην αίθουσα της τηλεόρασης. 2 v καυτά / χαριτωμένα νεότερα παιδιά αλλά κανένα ενδιαφέρον από αυτούς, έμοιαζαν σαν να περίμεναν να συναντήσουν κάποιον προκαθορισμένο. Εκτός από έναν εύχρηστο μάγκα, όλοι οι άλλοι ήταν πολύ ωραίοι και πέρασα ένα πραγματικά χαλαρωτικό απόγευμα. Πιθανώς πιο πολυσύχναστο απόγευμα του Σαββατοκύριακου από ό,τι μια καθημερινή, αλλά αν είστε εντάξει με λίγο μεγαλύτερα παιδιά, τότε θα έλεγα πολύ ωραίο μέρος.
J
Jeff

6-Ιουλ-2020

Πηγαίνετε νωρίς

Λοιπόν, ο χώρος είναι πολύ ωραίος. εκτός από τη σάουνα και το ατμόλουτρο είναι προς το παρόν κλειστά (Ιούλιος 2021) λόγω της κυβερνητικής νομοθεσίας. Έχουν μια υπέροχη καρέκλα μασάζ και τζακούζι. Μου πρόσφεραν επίσης δωρεάν νόστιμο δείπνο και κάποιο ωραίο ζεστό τσάι. Επισκέφθηκα 7:30-9:30 μ.μ. τη Δευτέρα: στις 7:30, υπήρχαν μερικά χαριτωμένα παιδιά και κάποια δράση ντους. Ωστόσο, όλοι εξαφανίστηκαν πολύ γρήγορα. Ειλικρινά, νομίζω ότι στις 8 το βράδυ ήταν εντελώς άδειο και παρέμεινε έτσι. Ήμουν ευτυχής να μείνω πάντως για τις εγκαταστάσεις και να χαλαρώσω. Αλλά όχι σεξ, αυτό είναι σίγουρο. Προφανώς, το κλειδί είναι να φτάσετε νωρίς: ανοίγουν στη 1:30 και μάλλον είναι μια καλή στιγμή για να φτάσετε, λένε. Υπάρχουν κάποιες μικρές εκπτώσεις για τουρίστες και κάτω των XNUMX ετών (π.χ. εμένα). Δεν είναι το μεγαλύτερο μέρος σε καμία περίπτωση, αλλά με βάση τα παιδιά που είδα όταν έφτασα, υπολογίζω ότι θα περάσετε καλά αν σχεδιάζετε την επίσκεψή σας να πάτε νωρίς. προφανώς και τα Σαββατοκύριακα μπορεί να είναι λίγο πιο πολυσύχναστα (όπως θα φανταζόσασταν).
M
Mike

20-Apr-2020

Το λατρεύετε, μικρό αλλά πολλές δυνατότητες και διασκέδαση

Πολύ βολική τοποθεσία, μικρές αλλά πολλές διαφορετικές επιλογές: χαμάμ, τζακούζι, αίθουσα τηλεόρασης με μεγάλο καναπέ-κρεβάτι, μικρός λαβύρινθος, καμπίνες, χαλαρωτικό lounge, ποτά, σνακ... όλα όσα διαθέτει μια καλή gay σάουνα αλλά σε μικροσκοπικό στιλ Χονγκ Κονγκ ;- ) Το λατρευω. Ποτέ δεν απογοητεύτηκα και πηγαίνω εκεί αρκετά συχνά :) Είμαι λευκός, καυκάσιος παρεμπιπτόντως.
M
Mate

9-Οκτ-2019

Πλησιέστερο ΜΕΤΡΟ

Μπορείτε, παρακαλώ, να ενημερώσετε σχετικά με το πλησιέστερο μετρό στη σάουνα CE;
J
Jeff

6-Ιουλ-2020

Κεντρικό MTR D1

Θα συνιστούσα το Central MTR D1, αλλά ειλικρινά δεν είναι πολύ κοντά στο Central ή στο Sheung Wan MTR... έχει πολλές στροφές σκάλες σε λόφους... ετοιμαστείτε να περπατήσετε και να ιδρώσετε! Μπορείτε να κάνετε ντους όταν φτάσετε ;) (Ή πάρτε ταξί.)
J
John

8-Ιουν-2019

Φιλική και καυτή δράση

Ωραίο μείγμα Χονγκ Κονγκ / ηπειρωτικής Κίνας / Δυτικών. Πραγματικά καυτή δράση αυτό το απόγευμα του Σαββάτου για αυτόν τον 50χρονο Άγγλο με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Συνιστάται ανεπιφύλακτα. Καθώς έφευγα, παρατήρησα ότι οι 2 υπεύθυνοι ετοίμαζαν ένα δείπνο με αρνίσια παϊδάκια και πουρέ πατάτας - και μετά μου ζήτησαν να τους συνοδεύσω! Χαχα, τόσο φιλικό, ειδικά για το Χονγκ Κονγκ :) Την επόμενη φορά, ευχαριστώ, παιδιά.
D
Donger

16-Μαΐου-2019

Πολύ φιλικό προσωπικό και διαχείριση

Πήγα εδώ για πρώτη φορά χθες και με χαιρέτησε ο διευθυντής, ήταν πολύ φιλικός που με έκανε να νιώθω σίγουρος για ένα καλό μέρος, ναι είναι μικρό, αλλά διασκέδασα λίγο. Θα έλεγα ότι η καλύτερη ώρα για να πάτε θα ήταν οι 4 μ.μ. κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δυστυχώς έφυγα σήμερα στις 5 και τα πράγματα μόλις άρχιζαν να ζεσταίνονται, υπάρχουν ντόπιοι αλλά και ξένοι.
J
Jonas

30-Apr-2019

Μείνετε μακριά

Οι λευκοί αλλοδαποί χρεώνονται 50% περισσότερο από τους Ασιάτες (150 HKD), ΟΣΟ ΑΝ και το κατά κεφαλήν ΑΕΠ του Χονγκ Κονγκ υπερβαίνει πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Η στάση του ιδιοκτήτη Mr Wah προς τους ξένους είναι στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορη, συνήθως αρκετά αγενής και αλαζονική. Αν πάτε επιμείνετε να πληρώσετε την τιμή του HK (100 HKD) ή φύγετε για μια άλλη σάουνα. Αυτό είναι ένα άβολο μέρος για να επισκεφθείτε: αλλάζετε σε έναν διάδρομο και οι καμπίνες δεν κλειδώνουν σωστά, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες από έξω . Όλο το μέρος είναι μικρό και άβολο. Ανυπομονούσα να φύγω.
R
Rafa

4-Φεβ-2019

Δεν είναι γεμάτο

Πήγε εκεί το περασμένο Σάββατο στις 5 μ.μ., μόνο 5 άτομα εκεί (ηλικιωμένοι και αδύνατοι). Μικρό και μυρίζει! Πέρασα μόνο 30 λεπτά και έφυγα
R
Rickefeller

26-Δεκ-2018

Μικρό μέρος αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα καμία ενέργεια

Είμαι Κινέζος που ζω στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η πρώτη φορά στο CE ήταν τον Μάιο του 2018. Ήταν 3 το απόγευμα της Τετάρτης όταν μπήκα μέσα. Ήταν ήσυχο στην αρχή, αλλά μετά ο χώρος άρχισε να γεμίζει μετά τις 4 μ.μ. Πήρα έναν λευκό άντρα στο χαμάμ και μετά είχε μια σύντομη συνεδρία μαζί του σε μια από τις αίθουσες εκδρομών πριν παίξει μαζί του και έναν άλλο λευκό άντρα και έναν ντόπιο στο σκοτεινό δωμάτιο. Στη συνέχεια προχώρησε σε μια μακρά συνεδρία με τον ντόπιο τύπο σε ένα δωμάτιο. Αργότερα, συναντήθηκε με έναν Αμερικανό για να τελειώσει τη φανταστική μέρα. Δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας της 1ης επίσκεψης, είχα την εντύπωση ότι το ίδιο θα συνέβαινε και στη 2η φορά μου εκεί έξι μήνες αργότερα, παρόλο που πήγαινα με τον σύντροφό μου. Αυτή τη φορά επίσης 3, αλλά την Τρίτη. Σχεδόν καμία ενέργεια για μένα μέχρι τις 7 μ.μ. περίπου - βγήκαμε έξω, για μια ή δύο ώρες, για να πάρουμε λίγο φαγητό πριν επιστρέψω, όταν ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω. Ήρθαν δύο νεαροί λευκοί τύποι. Συνδέθηκα με έναν από αυτούς που είπε ότι ήταν από τη Νότια Αφρική και εργαζόταν στο Shenzhen στο χαμάμ. Μου είπαν ότι η καλύτερη ώρα για να πάτε εκεί είναι 4 μ.μ.-7 μ.μ., η πιο πολυσύχναστη ώρα της ημέρας υποθέτω.
T
Tommy

11-Δεκ-2018

Καλύτερη ώρα 2 μ.μ. - 7 μ.μ.

Πάντα πηγαίνω εκεί Sat & Sun ήταν καλό πλήθος. Το καλύτερο από τις 2-7 μ.μ. Λογικά καθαρό και υγιεινό. Διαφ. χώρες παιδιά που γνώρισα εκεί πολύ διασκεδαστικά. ναι
M
Marcelo

6-Δεκ-2018

Λίγο μικρό, δύσοσμο και βαρετό

Όταν εκεί ένα Σαββατοκύριακο και είδα μόνο μερικά μεγαλύτερα παιδιά. Μετά από λίγο μπήκε ένας ντόπιος και διασκεδάσαμε στο δωμάτιο. Ωστόσο, το δωμάτιο ήταν τόσο δύσοσμο και δεν υπήρχε χαρτομάντιλο! Χρειάζεται βελτίωση.
T
Tom

3-Δεκ-2018

Εντάξει Space

Πήγε την καθημερινή μετά το μεσημεριανό γεύμα. Όχι πολλά παιδιά. Ένας καυτός πολύ μυώδης άντρας εκεί, κοίτα Νοτιοαμερικανός. Κάθισε στη σάουνα. Αλλά καμία ενέργεια.
U
Uan

22-Σεπ-2018

Καλός χώρος για λευκούς

Οι λευκοί τύποι, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμφάνισης, είναι πιθανό να προσελκύσουν τους ντόπιους κυρίως άνω των 30 ετών στη σάουνα CE. Οι περισσότεροι μπαίνουν, διασκεδάζουν και φεύγουν. Πολύ λίγοι άνθρωποι καθυστερούν, έτσι, το μέρος δεν έχει ποτέ κόσμο.
H
Hung

21-Σεπ-2018

μικρή μοναδική σάουνα που δεν είναι πολύ απασχολημένη αλλά γεμάτη δράση!

Πήγα εκεί λίγες φορές στις διακοπές μου, όχι πάρα πολλά παιδιά αλλά ανοιχτό μυαλό, ενέργειες παντού, εγγυώνται ικανοποίηση. Καλή εμπειρία.
J
John

10-Aug-2018

μικρό παλιό και ήσυχο μέρος

Ελάχιστα άτομα το απόγευμα του Σαββάτου. Κανένα από αυτά δεν είναι ελκυστικό. Γιατί τόσες θετικές κριτικές εδώ;
K
Kevin

5-Aug-2018

Αμφιβάλλω πραγματικά για αυτές τις καλές κριτικές! είναι γνήσιοι;

Πήγα εκεί με βάση τις κριτικές. ρε! τι εμπειρία!! Μικρό, συγγνώμη θα έπρεπε να λέγεται ως μικροσκοπικό. βρώμικο και δύσοσμο!, παλιές εγκαταστάσεις. Πάνω απ 'όλα, μόνο λίγοι άνθρωποι το Σάββατο και κανένας σχετικά με τη μέση εμφάνιση, δεν είμαι σίγουρος αν αυτές οι καλές κριτικές γράφτηκαν πραγματικά από τον ιδιοκτήτη ή το προσωπικό ή τους φίλους και συγγενείς τους!
A
ABC

1-Δεκ-2018

Εάν αμφιβάλλετε, ελέγξτε τον εαυτό σας

Εάν αμφιβάλλετε, ελέγξτε τον εαυτό σας, καλύτερα καθημερινά από τις 2:7 έως τις XNUMX:XNUMX.
J
Joey

24-Ιουλ-2018

Πάντα αξιόπιστο

Πριν φύγω είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ ξανά το CE. Παρατήρησα ότι η ώρα αιχμής είναι το απόγευμα. Αυτό που μου αρέσει στο μέρος είναι η ποικιλόμορφη πελατεία. Το μέρος είναι επίσης άνετο. Εάν θέλετε να χαλαρώσετε μετά από κάποια καυτή δράση, μπορείτε να μείνετε στην αίθουσα προβολής τους, η οποία διαθέτει κρεβάτι και ξαπλώστρες. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι η δράση εξακολουθεί να συμβαίνει στην αίθουσα προβολής και νομίζω ότι είναι ο λόγος για τον οποίο τοποθέτησαν ένα κρεβάτι σε αυτό! Τυχαίνει να βλέπω έναν Κινέζο με έναν Καυκάσιο ενώ έβλεπα μια ταινία Bel Ami! Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω δύο παραστάσεις. Το ένα στην οθόνη της τηλεόρασης το άλλο ζωντανά! Το CE δείχνει τα βίντεο που μου αρέσουν πολύ, τα βίντεο Bel Ami και latin. Η δράση στο χαμάμ ήταν επίσης πολύ καυτή! Τι πιο συναρπαστικό από το να έχεις έξι άντρες διαπλεκόμενους και εσύ να είσαι ο έκτος άντρας που τους ενώνει! Ακριβώς όπως το ατμόλουτρο που βρίσκεται δίπλα στο ντους, η σάουνα βρίσκεται επίσης αφού μπείτε σε άλλο χώρο ντους, αλλά σε αυτόν τον χώρο υπάρχει τηλεόραση που δείχνει καυτά βίντεο αποκλειστικά για άντρες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο ενώ κάνετε ντους με κάποιον άντρα ή διασκεδάζοντας στη σάουνα. Μια από τις καμπίνες τους έχει επίσης τηλεόραση που δείχνει βίντεο m2m. Ένα πράγμα που παρατήρησα είναι ότι οι Κινέζοι αγαπούν πολύ τα φιλιά και πραγματικά φιλιούνται! Και οι Καυκάσιοι τύποι φαίνεται να έχουν μια αγάπη να κάνουν Κινέζους ή Ασιάτες! Οι Καυκάσιοι τύποι συνδυάζονται πάντα με Κινέζους ή Ασιάτες, όχι με Καυκάσιους συναδέλφους τους. Το μέρος βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε μια κεντρική περιοχή που βρίσκεται κοντά στο Airport Express δίνοντάς σας άλλη μια ευκαιρία να γευτείτε τι είναι ζεστό στο Χονγκ Κονγκ ενώ περιμένετε την πτήση σας! Σίγουρα θα επιστρέψω!
J
Joey

2-Ιουλ-2018

Πράγματι, το CE είναι ισχυρό. Οι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί είναι πραγματικά ανοιχτοί και αποδεκτοί. Τα παιδιά δεν έχουν καμία αμφιβολία να κάνουν σεξ μπροστά σας που είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Ένας καυκάσιος τύπος πιπιζόταν από έναν νεαρό κινέζικο άντρα σε μια καμπίνα και η πόρτα ήταν ανοιχτή για να το δουν όλοι. Είχα επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσω έναν κορυφαίο άντρα της Νότιας Αμερικής να έχει ένα τρίο με έναν Κινέζο και έναν κάτω μαύρο στη σάουνα. Γύρισε πρώτα τον Κινέζικο άντρα και μετά τον Μαύρο. Το φιλί ήταν πραγματικά φρικτό! Όλα ήταν ακριβώς όπως στα βίντεο που μου αρέσει να βλέπω. Αλλά αυτό ήταν ζωντανό! Και μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό! Το μέρος δείχνει επίσης τα πιο καυτά βίντεο για άνδρες. Σίγουρα θα επιστρέψω εκεί.

Το CE είναι πράγματι ισχυρό. Οι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί είναι πραγματικά ανοιχτοί και αποδεκτοί. Το μέρος δείχνει επίσης τα πιο καυτά βίντεο αποκλειστικά για άνδρες. Σίγουρα θα επιστρέψω εκεί.
E
Ener

2-Ιουν-2018

Φιλικό προσωπικό πολύ μικρό μέρος

Αυτό το μέρος είναι πολύ μικρό σαν μια πολυκατοικία που μετατράπηκε σε σάουνα (ίσως το προσωπικό να μένει εκεί). Πολύ περιορισμένος χώρος και μόνο μερικά ιδιωτικά δωμάτια. Το μέρος είναι πολύ ανεπιτήδευτο - μην περιμένετε φανταχτερές εγκαταστάσεις. Αν πάτε το βράδυ θα είστε εκεί μόνοι σας, η πιο πολυσύχναστη ώρα είναι όταν ανοίγουν γύρω στις 6. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό, έλαβα ακόμη και δωρεάν πάσο όταν έφτασα εκεί στις 8 μ.μ. - το μέρος ήταν άδειο, αλλά κατάφερα να επισκεφτώ μια δεύτερη φορά σε προηγούμενη φορά και ήταν καλύτερα υπό τις περιστάσεις.
C
Comet

8-Φεβ-2018

Δεν ενθουσιάστηκα

Το καλό είναι ότι υπάρχουν αρκετοί δυτικοί. Τα κακά πράγματα είναι μόνο τα προφυλακτικά και το λιπαντικό στο ντουλάπι που σου δίνουν. Όχι στα δωμάτια που είναι πολύ άβολα. Επίσης δίνουν μόνο μία πετσέτα και αν χρειάζεστε μια καθαρή στεγνή πετσέτα θα σας χρεώσουν μερικά δολάρια. Έχουν μια δωρεάν καρέκλα μασάζ που είναι ωραία.
C
Chubby

27-Nov-2017

Παχουλός

Είναι καλό μέρος για παχουλές;
L
Laurent

24-Nov-2017

Μεγάλος

Ήμουν εκεί σήμερα και πριν από 2 μέρες. Είμαι λευκός Γάλλος 45 ετών. Εύκολο να βρεθεί αυτή η σάουνα κοντά στο 7/150. Το προσωπικό ήταν πραγματικά φιλικό. Τιμή καλή, 1 την 98η φορά και μου έδωσαν μια κάρτα, επόμενη επίσκεψη για XNUMX $. Δωρεάν καφές και μερικά φρούτα δωρεάν. Ναι, είναι μικρό όπως όλες οι σάουνες στο κέντρο του Χονγκ Κονγκ. Διασκέδασα πολύ με ντόπιους.
A
Aldron

30-Nov-2017

Ερώτηση

Είναι αυτό ένα ασφαλές μέρος για να πάτε εάν είστε αλλοδαπός; Θέλω να πω είναι αυτή η νόμιμη σάουνα στο Χονγκ Κοντ, χωρίς επιδρομές;; Σκέφτομαι να πάω μεθαύριο.
P
Pierre

28-Οκτ-2017

Μόλις επέστρεψα από μια υπέροχη επίσκεψη

Ίσως ήμουν τυχερός αλλά ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και απόψε ήταν ένα από τα καλύτερα ταξίδια μου στη σάουνα. Ίσως επειδή είναι μικροσκοπικό, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις επαφές... Το πλήρωμα ήταν πολύ φιλικό. Θα επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα.
A
Anthony

9-Οκτ-2017

κυλιόμενη σάουνα

Βρήκα αυτό το μέρος τυχαία χθες. Είναι ένα πολύ πολύ καθαρό μέρος. Ο τύπος @ η ρεσεψιόν ήταν όμορφος και φιλικός. Το μέρος είναι μικρό. Εκεί που άλλα 4 παιδιά. Δύο ενδιαφέρονται μόνο για το smartphone τους και ένα ζευγάρι μπαμπάδων ήθελαν να παίξουν μαζί. Χάζευα λοιπόν το μπαμπά-ζεύγος και έφυγα. Ο τύπος @frontdesk μου έδωσε ακόμη και μια κάρτα για να επιστρέψω αργότερα. Πολύ φιλικό μέρος πάνω από ένα 7 Eleven.
C
Chris

8-Οκτ-2017

Άφθονη δράση

Αυτή η σάουνα είναι μικρή, αλλά είναι το μέγεθός της που εγγυάται άφθονη δράση! Το ατμόλουτρο ήταν απασχολημένο, ήσουν ανοιχτά κρουαζιέρα στα ντους και τα δωμάτια χαλάρωσης ήταν συνεχώς σε χρήση. Το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό. Ίσως επειδή στάθηκα τυχερός δύο φορές που δίνω σε αυτό το μέρος μια θετική κριτική, αλλά δεν ήμουν ο μόνος που διασκέδαζα... πολύ μικτό πλήθος. Ναι, θα μπορούσε να κάνει με το να είμαι λίγο πιο καθαρός, αλλά δεν μου αρέσει οι σάουνες μου να είναι ναοί από μάρμαρο και χλιδή.
D
Danny

5-Οκτ-2017

Δεν συνιστάται

Είναι μια πολύ μικρή σάουνα και καθόλου καθαρή. Μυρίζει ο χώρος του ντους και το δωμάτιο. Οι πετσέτες είναι βρώμικες. Αυτά τα σανδάλια δεν καθαρίζονται ποτέ πριν από την επόμενη χρήση από τον πελάτη.
M
Mark

29-Σεπ-2017

Ο Αλέξανδρος ταξιδεύει στον γαλαξία ...

Το μέρος είναι μικρό... αληθινό. Το μέρος δεν είναι πια καινούργιο... αληθινό. Οι τύποι της ρεσεψιόν συχνά (σχεδόν μόνιμα, φαίνεται LOL) τρώνε μαγειρεμένο φαγητό... αλήθεια επίσης. Ο αριθμός των πελατών ανά πάσα στιγμή σπάνια ξεπερνά τους 15... ναι, αλήθεια. Αλλά... είναι επίσης το πιο καυτό, το πιο κρουαζιερό, το πιο γεμάτο δράση μέρος σε αυτόν τον γαλαξία. Σίγουρα θα επιστρέψω !
Z
Zeasand

12-Aug-2017

Είναι εντάξει!

Το μέρος δεν είναι κακό, αλλά ούτε και το καλύτερο. Είναι το πιο κομψό μέρος στο Χονγκ Κονγκ, αλλά το πλήθος σε σύγκριση δεν είναι τόσο καλό. Η ποικιλομορφία είναι θεός εδώ, καθώς και ο ίδιος είμαι Νοτιοασιάτης, με υποδέχτηκαν καλά. Το μέρος είναι πολύ μικρό και δεν υπήρχε πολλή δράση για την Παρασκευή το βράδυ. Είχα κάποια ομαδική διασκέδαση στο ντους και μερικά σε καμπίνες. Το επίπεδο ζεστασιάς των παιδιών είναι μέτριο.
T
Tourist

11-Aug-2017

Κακή εμπειρία. Οσμή τόπου.

Έχω πάει εδώ δύο φορές. Δεν θα ξαναπήγαινα εκεί. Ο χώρος του ντους μύριζε. Τα μικρά δωμάτια είχαν σίγουρα αυτή τη μυρωδιά ψαριού. Δεν είμαι σίγουρος πώς το προσωπικό καθάρισε εκεί μετά από ώρες. Οι ντόπιοι τύποι φαινόταν επίσης πολύ βρώμικος. Κάποιοι από αυτούς φτύνουν δυνατά στα ντους. Ποτέ δεν σεβάστηκαν ούτε θεώρησαν το μέρος ως κοινόχρηστο χώρο με άλλους. Πολλοί καπνίζουν μέσα στην τουαλέτα και άφησαν μια έντονη μυρωδιά καμένου μέσα. Το προσωπικό, οι ιδιοκτήτες και οι πελάτες ήταν κουτσομπόληδες. Σχολιάζοντας το μέγεθος του πελάτη και λέτε πράγματα πίσω από άλλους όταν δεν μπορούσαν να δεχτούν την απόρριψη. Σοβαρά?
t
topdude75

13-Aug-2017

topdude75

Ναι, καπνιστής σε μικρό μικροσκοπικό μπάνιο, δεν είναι καλό για μη καπνιστές όπως εγώ, το ντους έξω από το ατμόλουτρο είναι δύσοσμο και το ατμόλουτρο είναι κατάταξη... ΑΛΛΑ, το ντους έξω από την ξηρή σάουνα είναι πολύ καλύτερο, φαίνεται πιο καινούργιο και καθαρό και λιγότερη μυρωδιά, δεν το παρατήρησα στην αρχή αλλά το βρήκα στο απέναντι άκρο του κτιρίου πέρα ​​από το πλυσταριό.
M
Matis

23-Ιουλ-2017

Πήγα εκεί δύο φορές και μετά όχι

1ον, η είσοδος είναι 150 hkd, στη συνέχεια σας έδωσε μια κάρτα μέλους για την επόμενη φορά, οπότε η 2η, πλήρωσε μόνο 98 hkd. Είναι πραγματικά μικρό και ανόητο σχέδιο. Μικρή τουαλέτα χωρίς σωλήνα νερού για πάτο, μόνο μία. Μόνο τέσσερα μικρά δωμάτια, χωρίς χαρτί, χωρίς προφυλακτικό και τζελ, οπότε πρέπει να τα φέρετε μέσα, να τα έχετε χρησιμοποιήσει και όχι άλλο προφυλακτικό αργότερα τη 2η φορά μου. Το καλύτερο πράγμα, καλή τοποθεσία, τόσο περισσότεροι καλεσμένοι και τύποι, πιο εύκολο να μάθετε τα δικά σας, αλλά μόνο ώρα αιχμής από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ., μετά τόσο ήσυχη μετά τις 6 μ.μ., ακόμη και κανείς αργότερα. Το προσωπικό είναι ωραίο, χωρίς φρούτα και σνακ και νερό. Ποτέ μην πάτε ξανά εκεί αφού επισκεφτείτε την υπέροχη σάουνα Gateway, για τις λεπτομέρειες μπορείτε να ελέγξετε το σχόλιό μου εκεί.
R
Ray

13-Ιουλ-2017

Υπέροχη εμπειρία πρώτης σάουνας

Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε σάουνα για να το συγκρίνω, αλλά απόλαυσα τον χρόνο μου. Δυστυχώς πήγα μετά την ώρα αιχμής, αλλά παρόλα αυτά κατάφερα να έχω καλό χρόνο παιχνιδιού με μερικά παιδιά. Σίγουρα θα επιστρέψω ξανά.
K
Kevin

30-Μαΐου-2017

Δεν αξίζει τον κόπο, μην πηγαίνετε!

Πήγαμε το βράδυ του Σαββάτου, φιλικό προσωπικό αλλά πραγματικά ήσυχο, μόνο 7-9 παιδιά εκεί, κανένας ελκυστικός ή σε φόρμα, πολύ μικρή και παλιά σάουνα, έπρεπε να φύγουν μετά από 10 λεπτά.
J
Jill

24-Μαΐου-2017

Πρώτη φορά, ποτέ ξανά

Επισκέφθηκα εκεί την Τρίτη στις 5.30 μ.μ., υποθέτω ότι θα υπάρχει κόσμος ειδικά αυτοί μετά τη δουλειά. Δυστυχώς μόνο 8 άτομα συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου και φαίνεται πολύ γεμάτο μέσα σε αυτούς τους μικροσκοπικούς χώρους (μόνο 4 ιδιωτική καμπίνα διαθέσιμη και πραγματικά μυρίζει). Είμαι Ασιάτης Κινέζος πάτος με μέτριο σώμα, αλλά δεν μπορώ να βρω μια διαθέσιμη μπλούζα, εκτός από έναν τριχωτό Καυκάσιο 100 κιλών που ίδρωνε στη σάουνα. Τελικά έφυγα μετά από 30 λεπτά με άδεια χέρια. Ως πρώτος επισκέπτης, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα επισκεφθείτε αυτή τη σάουνα. Έτρεξα σε άλλη σάουνα στη συνέχεια και βλέποντας γεμάτο κόσμο, ξέρω ότι πρέπει να βάλω στη μαύρη λίστα τη σάουνα CE λόγω των κακών συνθηκών και της κακής ανταπόκρισης των επισκεπτών.
H
Hugues

25-Mar-2017

Επίσκεψη Μαρτίου 2017

Πολύ φιλικό προσωπικό. Όχι και τόσο απασχολημένος, πήγα εκεί μέσα της εβδομάδας, αλλά ως δυτικός, εκτιμήθηκα αρκετά από μερικούς νεαρούς Κινέζους. Συνιστάται ιδιαίτερα σε σύγκριση με άλλες σάουνες όπου σας αγνοούν αν όχι ασιατικές
M
Mathieu

24-Φεβ-2017

Πολύ φιλικό μέρος

Πήγα σε αυτή τη σάουνα την εβδομάδα τον Ιανουάριο του 2017. Ήταν ένα πολύ ωραίο μέρος, γεμάτο παιδιά και καθαρό. Προφυλακτικό και λιπαντικά ήταν διαθέσιμα και δωρεάν. Το προσωπικό ήταν πραγματικά φιλικό. Οι εγκαταστάσεις ήταν καλές και τα καυτά παιδιά ήταν εκεί. Η τοποθεσία ήταν εντάξει. Αυτό είναι ένα πολύ καλό μέρος στο Χονγκ Κονγκ για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τους άνδρες. Θα επιστρέψω !
e
ecec

17-Φεβ-2017

Απολύτως ακαθάριστο

Χτυπήθηκε από μια έντονη μυρωδιά κατά την είσοδο και είδε το προσωπικό να τρώει/μαγειρεύει πίσω από τη ρεσεψιόν. πολλαπλές πλάκες με γκριζωπές ελαιώδεις ύλες τοποθετημένες σε παλιές εφημερίδες. Η μυρωδιά ήταν τόσο άσχημη που μπόρεσα να τελειώσω το γδύσιμο και αναγκάστηκα να κάνω gtfo, παραλίγο να χτυπήσω σε ένα ανοιχτό φουσκωμένο τριχωτό πράγμα τύπου κοιλιάς στη βιασύνη μου. Ήταν εκεί λιγότερο από 3 λεπτά και από σούπερ καυλιάρης έως ήπια κατάθλιψη στο τέλος.
B
B

3-Φεβ-2017

Προτείνω αυτό το μέρος!

Έχω πάει εδώ δύο φορές και θα πάω άλλη μια φορά πριν επιστρέψω σπίτι. Παρά την έλλειψη «τέλειου» σώματος, αυτοί οι τύποι με αγαπούσαν. Και τους λάτρεψα αμέσως. Οι εργαζόμενοι ήταν εξαιρετικά φιλικοί. Η πελατεία ήταν κυρίως αισθησιακή και διασκεδαστική στο παιχνίδι (και είχε πολύ σέξι σώματα). Σε αντίθεση με τους Τούρκους (επισκέπτομαι από την Κωνσταντινούπολη), κανείς δεν προσπάθησε να κάνει μη ασφαλές σεξ. Απλά τέλειο.
P
Pounder

23-Δεκ-2016

Τζακούζι χωρίς νερό

Πήγα εκεί το περασμένο Σάββατο και διασκέδασα με έναν Ταϊλανδό και έναν Αυστραλό. Οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί ήταν ντόπιοι Ασιάτες, αλλά υπήρχαν μερικοί λευκοί και Ινδοί άνδρες. Το προσωπικό ήταν φιλικό, αλλά το μέρος ήταν εξαιρετικά μικρό και οι εγκαταστάσεις φτωχές. Υπήρχε ένα τζακούζι χωρίς νερό, οπότε σκέφτηκα ότι ήταν αρκετά δημιουργικοί! Δεν υπήρχε αποδυτήρια, οπότε πρέπει να ξεντύνεσαι μπροστά σε όλους τους άλλους. Όπως κάποιοι είπαν ότι είναι επιτυχία ή χάσιμο. Πήγα εκεί το απόγευμα και είδα περίπου 15 άτομα εκεί και όταν έφυγα λίγες ώρες αργότερα ήταν μόνο 2 ή 3.
m
masa

25-Nov-2016

Ένας παράδεισος για τους Καυκάσιους

Είναι μια μικρή σάουνα, αλλά πολύ καθαρή με φιλικό προσωπικό. Φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότεροι ντόπιοι που θέλουν να διασκεδάσουν με τους Καυκάσιους. Αν είσαι νεαρός σε φόρμα Καυκάσου, όλοι σε ακολουθούν. Αν και δεν είστε δημοφιλείς σε άλλες σάουνες λόγω της ηλικίας ή του σχήματος του σώματος, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να διασκεδάσετε με τους ντόπιους, αρκεί να είστε Καυκάσιοι. Όπως ανέφερα το μέρος είναι πολύ μικρό, αλλά υπάρχουν σάουνα, μπανιέρα, ομαδική σάουνα, τέσσερα δωμάτια και καμπίνα χαλάρωσης. Έτσι έχετε αρκετό μέρος για να διασκεδάσετε.
H
HongKong

2-Aug-2016

Καλύτερη εμπειρία.

Έχω πάει δύο φορές σε διάφορες περιστάσεις. Είναι πάνω από τις 7/11. Το προσωπικό δεν είναι υπερβολικά φιλικό ούτε είναι αγενές. Είναι χτύπημα ή χάσιμο. Μερικές φορές το απόγευμα η σάουνα ήταν εξαιρετικά γεμάτη και πολλή δράση στους διαδρόμους και μερικές φορές καθόλου δράση. Ωστόσο, συναντάς αυτόν τον τύπο για να αναλάβουν οι φερομόνες σου, έτσι μια από τις όχι τόσο γεμάτες μέρες γνώρισα έναν Πακιστανό και διασκέδασα καλύτερα ποτέ. Γύρισα την επόμενη μέρα και δεν στάθηκα τυχερός. Επιτυχία ή αποτυχία!!
L
Lukas

8-Mar-2016

Όμορφη

Αρκετά εύκολο να το βρείτε, αν αφιερώσετε λίγα λεπτά. Ναι, αρκετά μικρό, αλλά μπορείς να ζήσεις ωραίες εμπειρίες εκεί, ακόμα κι αν δεν έχεις προκαθορισμένο ραντεβού για το Planetromeo όπως εγώ. Το προσωπικό ήταν πολύ ωραίο, μαγείρευαν για τα μέλη του προσωπικού και μου πρόσφεραν επίσης μια νόστιμη σούπα.
J
Jake

3-Mar-2016

Ταξί εκεί, κοντά, ταξί πίσω

Προσγειώθηκε σήμερα 3/3/16, επέλεξε να πάει σε αυτή τη σάουνα όπως αναφέρεται στην Utopia ως η παλαιότερη και αξιόπιστη. Έλεγξε τον ιστότοπό τους, ανοιχτό 24 ώρες. Ταξί εκεί, ξόδεψε χρόνο για να το βρει καθώς υπάρχουν ΔΥΟ 7/11 σε αυτόν τον δρόμο! Παραθυρόφυλλα κάτω. Χτύπησε το λευκό βομβητή της πόρτας πολλές φορές, το άκουσα να βουίζει από την άλλη πλευρά των παντζουριών, αλλά καμία απάντηση. Επιστροφή ταξί. Σπατάλη χρόνου και χρημάτων.
R
Rowan

26-Φεβ-2016

από το Peak ίσως;

Ήρθα εδώ Παρασκευή 26/2/16 8:00 - 9:30 νομίζοντας ότι θα ήταν ώρα αιχμής... Αλλά όλη την ώρα που ήμουν εκεί ήμουν εγώ.. ένας Ασιάτης θείος και ένας λευκός θείος! Το μέρος είναι σίγουρα καθαρό (ίσως γιατί δεν χρησιμοποιείται;) Και έχει μια ωραία ζεστή αίσθηση γι 'αυτό. Θα ήταν ένα ασφαλές ζεστό μέρος για να συγκεντρωθούμε με φίλους με ομοϊδεάτες, αλλά ήμουν νεκρός όταν ήμουν εκεί. Μπορεί κάποιος να μου πει τις καλύτερες ώρες για να πάω εδώ; ευχαριστώ
L
Lambert

25-Nov-2015

Οι εγκαταστάσεις είναι κακές

Ήταν η πρώτη μου φορά εκεί, η υποδοχή είναι νέα, ευγενικά. Είναι πολύ μικρό μέρος, η πετσέτα πρέπει να πληρώσει εάν ζητήσατε δεύτερο, το σαπούνι είναι σαν το νερό, νομίζω ότι θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα. Το νερό δεν είναι αρκετά ζεστό. Προφυλακτικό πρέπει να πάτε στη ρεσεψιόν για να πάρετε, όχι στο δωμάτιο. Είναι τόσο ντροπιαστικό! Επομένως, πρέπει να ανεβάσετε ξανά το ύψος όταν επιστρέψετε στο δωμάτιο. Η κλειδαριά της πόρτας δεν είναι πραγματικά ασφαλισμένη, μερικοί τύποι ανοίγουν εύκολα όταν είστε με κάποιον, πάντα ανοιγοκλείνουν, με αποτέλεσμα να σας απασχολεί................. Τέλος πάντων, αν όχι διεθνή παιδιά εκεί, Δεν θα ξαναπάω. Το νερό δεν είναι πραγματικό απεσταγμένο νερό. Φαίνεται από τον σωλήνα νερού, καθώς δεν είδα το κάλυμμα είναι σφραγισμένο. Οι ντόπιοι τύποι είναι τρελά καυλιάρηδες, σε ακολουθούν όλη την ώρα και σε αγγίζουν.
H
HK

18-Nov-2015

Απογοητευμένος

Έχω πάει σε πολλές σάουνες και αυτή χρειάζεται λίφτινγκ. Ο χώρος του ντους και το χαλί στο ντουλάπι φαίνονται παλιά. Η σάουνα και το ατμόλουτρο είναι μικρά. Κατάφερα να διασκεδάσω και η ρεσεψιόν ήταν ωραία (ίσως επειδή είμαι Ασιάτης) αλλά δεν θα επιστρέψω.
C
Chris

15-Οκτ-2015

Σπατάλη χρόνου και χρήματος

Πήγε μια Πέμπτη το βράδυ λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Ίσως ήμουν άτυχος, αλλά το προσωπικό ήταν μεγαλύτερο από τους πελάτες σε αναλογία 3 προς ένα. Όταν έφυγα μετά από 5 λεπτά, το προσωπικό είπε γιατί φεύγεις τώρα - τι γίνεται με τον Ασιάτη τύπο στο σαλόνι της τηλεόρασης. Τους είπα 1) δεν ήταν σχεδόν ένα σαλόνι τηλεόρασης και 2) ο τύπος ενδιαφερόταν περισσότερο για το iPhone του. Ο χώρος είναι μικροσκοπικός. Η σάουνα και το ατμόλουτρο είναι κατάλληλα για 3 άτομα το πολύ. Συνολικά απογοητευμένος, αλλά c, eat la vie.
T
Tim

11-Οκτ-2015

Λευκό όχι Ασιάτης!

Πήγε μια Κυριακή απόγευμα γύρω στις 4 μ.μ. Είναι δίπλα στο 7-11 πηγαίνετε στο ασανσέρ της πόρτας στον δεξιό σας 2ο όροφο. Το μέρος είναι μικρό. Εννοώ πολύ μικρό. Την ημέρα που πήγα ήταν 75% λευκοί και 25% παλιοί Ασιάτες θείοι. Έμεινα ίσως 10-15 λεπτά. Παραδέχομαι ότι το να πηγαίνεις σε οποιαδήποτε σάουνα είναι τυχαίο. Η σημερινή μέρα ήταν μια αποτυχία. Ήταν καθαρό και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Αν σας αρέσουν τα λευκά παιδιά, αυτή είναι η θέση σας.
D
DJ

11-Ιουλ-2015

Σάουνα Κεράσι

Το CE μου έσπασε το κεράσι της σάουνας κατά την επίσκεψή μου στο HK, κυρίως επειδή είναι κοντά και ήμουν καύλωσε. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και ήταν κάπως σαν να χαλαρώνεις σε κάποιον. Έκπληκτος ανακάλυψα ότι μερικοί ντόπιοι ήρθαν να παίξουν σχεδόν αμέσως, κάτι που είναι αναζωογονητικό επειδή το grindr έχει ρουφήξει εδώ. Διασκέδασα λίγο με έναν ντόπιο, ήλπιζα για περισσότερους ομογενείς αλλά ήταν αργά. Καθαρό, ασφαλές, αισθάνθηκε άνετα και περιποιημένο. Θα προσπαθούσα ξανά σε ώρες με μεγαλύτερη κίνηση
E
Emile

28-Ιουν-2015

Σαββατοκύριακο

Ήμουν εκεί το Σάββατο 27, μικρή, καθαρή, πολύ καλή επαφή, υπάρχουν μερικοί Κινέζοι και πάνω από Καυκάσιοι. Πολύ αξέχαστος χρόνος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Απολαύστε τον χρόνο σας σε αυτό το μέρος.
J
Joel

26-Μαΐου-2015

Καλό μέρος

Πολύ μικρό και βασικό μέρος αλλά πολύ καθαρό. Ήμουν εκεί το περασμένο Σάββατο το απόγευμα. Το πλήθος ήταν καλό, κυρίως νέοι και χαριτωμένοι ντόπιοι. Δεν ήταν δύσκολο να το βρεις αφού διάβασα όλα τα σχόλια εδώ. Το προσωπικό ήταν εξαιρετικά καλό, εξυπηρετικό και φιλικό. Εάν θέλετε απλώς κάποια δράση για μία ή δύο ώρες, αυτό είναι το σωστό μέρος. Εάν θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και να χαλαρώσετε περισσότερο, δοκιμάστε ένα άλλο μέρος. Πέρασα πολύ ωραία.
F
Farang

21-Apr-2015

Υπέροχο καταφύγιο

Πρώτη φορά σε λουτρό. Η τοποθεσία κρύβεται διακριτικά κοντά στο ψιλικατζίδικο, οπότε κανείς δεν μπορεί να το παρατηρήσει εκτός και αν σας καταδιώκει. Το να περιηγηθείτε στην περιοχή είναι παιχνιδιάρικο, αλλά μόλις φτάσετε εκεί, δεν είναι εύκολο να το βρείτε αφού δεν έχουν μεγάλες πινακίδες. Κατά την είσοδο, το προσωπικό μας έκανε να βολευτούμε, όλοι να χαμογελάμε. Το μέρος είναι πολύ μικρό, αλλά μας διευκολύνει να πλοηγηθούμε με τον φίλο μου. Επίσης, καθαρίζουν κατά μέσο όρο. Πήγε εκεί μια καθημερινή, μείγμα ντόπιων και ξένων. Είχα εξαιρετικές συναντήσεις με καυτούς ξένους, ήταν ο φίλος μου και εγώ απολαύσαμε. Σίγουρα θα επισκεφθώ στο μέλλον, καθώς το προσωπικό μας έκανε άνετα και είχαμε ποιοτικές συναντήσεις, αλλά θα ελέγξουμε και άλλα λουτρά για σύγκριση. Δεν πηγαίνουμε συνήθως σε λουτρά, αλλά είναι πιο ασφαλής και καλύτερη επιλογή από το να συναντήσουμε έναν τυχαίο άντρα στο Χονγκ Κονγκ.
J
Jack

15-Ιαν-2015

Επισκέφτηκε τον Ιανουάριο του 2015

Επισκέφτηκε αυτό το μέρος τον Ιανουάριο. Πραγματικά υποβαθμισμένο και βρώμικο. Σίγουρα πολύ καλύτερες σάουνες στο Χονγκ Κονγκ. Έχουν αφαιρέσει τη σφεντόνα και εδώ και ο χώρος χρειάζεται μια μεγάλη ανακαίνιση. Φτηνό και βρώμικο. Δύσκολο να αποκτήσετε σύνδεση καθώς δεν επισκέπτονται πολλοί εδώ τώρα.
T
Trip

17-Δεκ-2014

Το μέρος που πρέπει να πάτε αν είστε ξένος

Ήμουν εκεί στις αρχές Δεκεμβρίου 2014. Φιλικό και φιλόξενο προσωπικό της ρεσεψιόν. Δράση Σάββατο και Κυριακή μεταξύ 3:00 και 7:00. Οι ντόπιοι που σκάβουν ξένους πάνε εδώ. Μικρό, αλλά καθαρό. Είχα μια έκρηξη και σίγουρα θα επιστρέψω.
A
A

10-Δεκ-2014

Κακός

Πολύ μικρό
S
Sun

17-Οκτ-2014

Άνετο και καλά εξοπλισμένο.

Έφτασε στο CE την Πέμπτη 15/10/2014 πριν από τις 17:00 και έμεινε μέχρι τις 18:30 περίπου. Πολύ φιλικό προσωπικό με καλωσόρισε στη ρεσεψιόν. Ήδη ήξερα ότι είναι μια μικρή σάουνα, αλλά εξεπλάγην που είναι καλά εξοπλισμένη παρά το όριο του χώρου. Για μένα, το μέγεθός του ήταν αξιοπρεπές καθώς δεν έχασα τον περισσότερο χρόνο μου να ψάχνω και να παρακολουθώ τους τύπους όπως έκανα σε μεγάλες σάουνες. Δεν επισκέπτονται πολλά άτομα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου ως λάτρης της σάουνας, καταλαβαίνω ότι δεν είναι ο αριθμός των ανθρώπων που κάνουν μια σάουνα δημοφιλή. Όλα είναι τυχαία και εκείνο το βράδυ είχα την τύχη να συναντήσω τον Καυκάσιο άντρα μου που ονειρεύτηκε και είχα μερικές αξέχαστες στιγμές. Ως εκθεσιολόγος μου αρέσει πολύ που η «αυλαία» της ιδιωτικής καμπίνας δεν μπορούσε να κλείσει τελείως, ώστε οι άλλοι επισκέπτες να μπορούν να κρυφοκοιτάξουν λίγο. Τέλος πάντων, αν δεν έχω γνωρίσει τον Καυκάσιο, μπορώ μετά να δοκιμάσω την καρέκλα μασάζ ή να χαλαρώσω περισσότερο στο χαμάμ και τη σάουνα, καθώς τα συνημίτονά της απλώς μου ταίριαξαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το επισκεφτώ ξανά αν μου δοθεί η ευκαιρία.
H
Hamish

29-Ιουν-2014

Κεντρική κυλιόμενη σκάλα Χονγκ Κονγκ

Στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να το βρείτε - υπάρχουν αυτοκόλλητα "CE" έξω και είναι πάνω από το 7-11. Εκπληκτικά μικρό, τόσο πολλές περιπλανήσεις στο διάδρομο αν δεν μπορείτε να βρείτε τον άνθρωπό σας. Το ατμόλουτρο είναι ένα αξιοπρεπές μέγεθος, αλλά η ξηρή σάουνα είναι 3 άτομα το πολύ. Το τζακούζι, η ξαπλώστρα και άλλα δωμάτια ήταν κλειστά όταν ήμουν εκεί. Πήγαμε το απόγευμα της Κυριακής - περίπου 15 άντρες όλων των σχημάτων και μεγεθών, από γυμναστήριο έως αδύνατους 20 για να περάσουν την ακμή τους. Προσωπικό ευχάριστο. Χρέωση 5 $ για επιπλέον πετσέτες.
P
Peter

30-Mar-2014

Εγγυημένη ενέργεια

Μικρό και φθαρμένο! Χρειάζεται σοβαρά ανανέωση! Έχοντας πει ότι έχω επισκεφθεί δύο φορές και ποτέ δεν απογοητεύτηκα. Είμαι λευκός και προτιμώ τους Ασιάτες, γεγονός που κάνει αυτό το μέρος τέλειο. Δεν είναι η αγαπημένη μου σάουνα στο Χονγκ Κονγκ, αλλά είστε σίγουροι για δράση.
S
Shane

14-Nov-2013

ασφαλές, φιλικό, σεξουαλικής ποιότητας

Ήταν εκεί την περασμένη Πέμπτη, το προσωπικό με βοήθησε να αποθηκεύσω την καμπίνα μου. Δεν άργησε να κάνει κρουαζιέρα για έναν νεαρό άντρα. Πολύ ικανοποιητικό. Υπάρχουν κλιπ στις κουρτίνες στους θαλάμους και οι ντόπιοι απλώς τις ανοίγουν για να ρίξουν μια ματιά. Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά για την επόμενη επίσκεψή μου.
R
Robbie

15-Οκτ-2013

Ασφαλής επιλογή

Μια ασφαλής επιλογή για τουρίστες, ιδιαίτερα μη Ασιάτες. Καλωσορίστε όλη την πολιτική πόρτας και ωραίο προσωπικό.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.