Κρουαζιέρα BUKKAKE

Κρουαζιέρα BUKKAKE

BUKKAKE Cruise Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer Joan Tarrida 17, Σίτγκες, Ισπανία, 8870

Το BUKKAKE είναι ένα gay κρουαζιερόπλοιο αργά το βράδυ με καθαρές εγκαταστάσεις, όπως μικρό λαβύρινθο, ιδιωτικές καμπίνες και σφεντόνα. Στριπ σόου την Κυριακή το βράδυ.

Βρίσκεται σε έναν από τους πιο gay δρόμους του Sitges, ακριβώς απέναντι από το Parrots bar. Ανοιχτά καθημερινά το καλοκαίρι, διαφορετικά τα Σαββατοκύριακα. Η χρέωση περιλαμβάνει ένα ποτό.

Καθημερινή: 23:30 - 06:00

Σαββατοκύριακο: 23:30 - 06:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Τιμή Κρουαζιέρα BUKKAKE
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 48 ψηφοφορίες

M
Maze

2-Nov-2018

Απόλαυσα την επίσκεψή μου

Ήταν στο Sitges κατά τη διάρκεια του BearWeek 2018 για 5 ημέρες. Κάθε μέρα επισκεπτόμουν αυτό το μπαρ, πιθανώς τον ίδιο ιδιοκτήτη με το XXL Bar. Πληρώστε 7.5 ευρώ και θα πάρετε ένα γραμματόσημο στον καρπό σας, ώστε να μπορείτε να μπαινοβγείτε όσες φορές θέλετε. Πολλή δράση μετά τη 1:3, όταν άλλα κοντινά μπαρ έχουν κλείσει στις 5 το πρωί και όλα τα παιδιά ήρθαν εδώ. Υποθέτω ότι είναι ανοιχτό μέχρι τις XNUMX το πρωί. Το λάτρεψα και το απόλαυσα πραγματικά.
S
Sven

9-Σεπ-2017

Λατρεύω αυτό το μέρος

Σέξι και ευγενικά μέλη του προσωπικού. Καλή αξία για τα χρήματα. Ξέρουν πραγματικά πώς να σερβίρουν ένα σωστό ποτό. Η είσοδος στην υψηλή περίοδο είναι πριν τις 01.00 7,50 και μετά 9,50 και περιλαμβάνει ποτό επιλογής. Και είναι ένα μεγάλο ποτό! Έρχονται εδώ κάθε λογής τύποι. Μπορεί να είναι πολύ απασχολημένος και ζεστός μετά τις 03.00! Ο χώρος του μπαρ είναι μικρός αλλά ωραίος και ο σκοτεινός θάλαμος είναι αρκετά μεγάλος. Διασκέδασα πολύ σε αυτό το μέρος Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στο Sitges. Υ.Γ. Μην φέρετε το τηλέφωνό σας ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Ή πάρε ένα ντουλάπι. Θα το χάσεις σίγουρα.. Χαχα (αλλά αυτό ισχύει σχεδόν για κάθε κρουαζιέρα)
D
David

17-Aug-2016

Αμβλύς

Το μπαρ είναι θαμπό και το προσωπικό δεν φαίνεται να ενοχλείται με τους πελάτες (δεν υποθέτω ότι θα είναι το τοπικό σας ποτό, αλλά θα ήταν καλό να πείτε κάτι / οτιδήποτε). Το πίσω δωμάτιο είναι καλό μέγεθος, αλλά πολλοί άνθρωποι και πολύ λίγο συμβαίνει - όλοι φαίνεται να αναζητούν την εικόνα καθρέφτη τους. Υπήρχαν μερικοί όμορφοι και λαϊκοί τύποι και κάποιοι που έπρεπε πραγματικά να κρατήσουν τα πουκάμισά τους. Κατέβηκα στην παραλία μετά. δωρεάν και πολύ πιο διασκεδαστικό.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία