Μπαρ Beefcakes

Μπαρ Beefcakes

Ζήστε το πιο καυτό νέο νυχτερινό σημείο LGBTQ+ στο Puerto Vallarta

Beefcakes Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

Basilio Badillo 339, Zona Romántica, Emiliano Zapata, 48380 Puerto Vallarta, Jal., Μεξικό, Puerto Vallarta, Μεξικό

Το Beefcakes Bar στο Puerto Vallarta είναι το μέρος για μια αξέχαστη βραδιά, καθιστώντας το πυλώνα της τοπικής LGBTQ+ σκηνής. Η ομάδα έχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Ο στόχος τους; Για να σας δείξω μια κακιά στιγμή κάτω από μια στέγη. Είτε σχεδιάζετε ένα bash είτε απλά θέλετε να διασκεδάσετε, το Beefcakes σας έχει καλύψει.

Αυτό το πολυσύχναστο hotspot συνδυάζει καλές στιγμές, νόστιμα ποτά και ψυχαγωγία άσσου. Οι ταλαντούχοι μόνιμοι ερμηνευτές τους, οι DJs που κάνουν μπάνκερ κάθε δεκαετία και μια πίστα που δεν κοιμάται ποτέ - υπάρχει πάντα ένα πάρτι που ξεκινά εδώ. Και ας μην ξεχνάμε τους buff barmen τους, έτοιμοι να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Τα Beefcakes είναι ένας παράδεισος χωρίς αποκλεισμούς για όλους. Χαλαρώστε πίσω στην περιοχή χαλάρωσής τους, δείτε ένα σόου στη σκηνή, ξεκινήστε τα ειδικά μπαράκια τους, χαλαρώστε στο υπαίθριο αίθριο, πιείτε υπέροχα κοκτέιλ, παρακολουθήστε τις έκτακτες εκδηλώσεις τους ή κρατήστε το πάρτι στο κλαμπ τους μετά το ωράριο. Εκπληρώστε τις φαντασιώσεις σας στο Beefcakes!

Τιμή Μπαρ Beefcakes
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.