Gay Puerto Vallarta · Ξενοδοχεία

Gay Puerto Vallarta · Ξενοδοχεία

Το Puerto Vallarta είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και δημοφιλείς προορισμούς για ομοφυλόφιλους με πολλά υπέροχα ξενοδοχεία για gay και φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους για να διαλέξετε. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας.

Ξενοδοχεία για ομοφυλόφιλους σε Puerto Vallarta ανά περιοχή

Zona Romantica

Το Zona Romántica, ή το Romantic Zone / Old Vallarta, είναι ο γκέι κόμβος του Puerto Vallarta και φιλοξενεί πολλά από τα κορυφαία γκέι μπαρ και γκέι κλαμπ χορού.

Εδώ η γιορτή δεν σταματά ποτέ και οι πανέμορφοι κλασικά μεξικάνικοι δρόμοι είναι μερικοί από τους πιο φωτογενείς της χώρας. Μείνετε εδώ αν θέλετε να είστε στην καρδιά της γκέι δράσης.
Casa Cupula Luxury LGBT Boutique Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

129 Callejon de la Igualdad, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Υπέροχη θέα.
Αυτό το LGBT+ θέρετρο βρίσκεται στους λόφους με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό στο Puerto Vallarta.

Προσφέρει σύγχρονα καταλύματα μόνο για ενήλικες και γκέι καταλύματα κοντά σε τουριστικά hot spot και επιλογές νυχτερινής ζωής για ομοφυλόφιλους με τη Zona Romantica, Το gayborhood του Puerto Vallarta, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια.

Το Casa Cupula Gay Friendly Boutique Hotel είναι ιδανικό για τους LGBT+ ταξιδιώτες, καθώς η γκέι παραλία Playa de Los Muertos απέχει μόλις 500μ. Από το ξενοδοχείο. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Puerto Vallarta απέχει 20 λεπτά οδικώς.
Χαρακτηριστικά:
κοκτέιλ μπαρ
Γυμναστήριο
Hot Tub
Massage
εξωτερική πισίνα
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Piñata PV Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Venustiano Carranza 322, Zona Romántica, Emiliano Zapata, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Αποκλειστικά για άνδρες. Στην καρδιά της γκέι περιοχής, κοντά σε μπαρ και νυχτερινή ζωή.
Το Piñata PV Hotel and Bar είναι η μοναδική εμπειρία του Puerto Vallarta για άνδρες και είναι ένα προαιρετικό ακίνητο ρούχων, μόνο για άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού και των επισκεπτών. Η ιδιωτική ιδιοκτησία οκτώ δωματίων βρίσκεται στο κέντρο της Zona Romantica, ένα τετράγωνο από τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Puerto Vallarta και λίγα μόλις βήματα από τα καλύτερα εστιατόρια, καφέ και τακιέρα έξω από την μπροστινή μας πόρτα. Και, μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το Malecon και τις ενεργές παραλίες του κόλπου Banderas.

Έξι από τα δωμάτια σε αυτό το boutique ξενοδοχείο έχουν απευθείας πρόσβαση στην πισίνα, μπαρ και τζακούζι. Δύο δωμάτια στο επάνω επίπεδο έχουν εκπληκτική θέα στο βουνό και την πόλη. Υπάρχει επίσης ένα ευρύχωρο γυμναστήριο στον τελευταίο όροφο.

Το μπαρ με πλήρεις υπηρεσίες στο ξενοδοχείο είναι διαθέσιμο καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων μεξικανικών ελαφριών τσιμπημάτων με στροφές (δοκιμάστε την ειδική μυστική συνταγή Guacamole). Εκλεκτικά έργα τέχνης κοσμούν τη θολωτή σοφίτα του μπαρ, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό χώρο για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Το Pinata PV Hotel φιλοξενεί επίσης τη διάσημη σέξι βραδιά του Σαββάτου - Noche Caliente. Οι επισκέπτες, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι ενώνονται όλοι μαζί για να απολαύσουν μια βραδιά με μουσική και πάρτι. Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τι γεγονός συμβαίνει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, οι εβδομαδιαίες εκδηλώσεις είναι πολύ δημοφιλείς και δεν πρέπει να χάσετε!

Προσφέρονται εκπτώσεις σε ταξιδιώτες από την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία για διαμονή 1 εβδομάδα +! Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για περισσότερες πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Γκαλερί τέχνης
Μπαρ
καταλληλότητα
Ξενοδοχείο
τζακούζι
Πισίνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Ηλιόλουστη βεράντα
Hotel Mercurio
Εικονίδιο τοποθεσίας

168 Francisca Rodríguez Emiliano Zapata, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Gay Hotel! Στο κέντρο της gaybourhood! Δημοφιλές Κυριακάτικο πάρτι στην πισίνα. Περιλαμβάνεται πολυτελές πρωινό.

Ένα από τα αυθεντικά ξενοδοχεία γκέι στο Puerto Vallarta με μεγάλο και πιστό κοινό που βασίζεται στην εξαιρετική και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό που είναι στο ξενοδοχείο για πολλά χρόνια. Οι συχνοί επισκέπτες λένε ότι είναι σαν να επισκέπτεσαι φίλους.


Το Jorge's Bar, δίπλα στην πισίνα στο Hotel Mercurio, είναι γνωστό για το διασκεδαστικό happy hour του (3-8 Δευτέρα-Σάββατο) και το πάρτι πισίνας Beers Boys & Burgers κάθε Κυριακή. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, γνωστό για το εξαιρετικό πρωινό (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του ξενοδοχείου σας), προσφέρει επίσης ένα υπέροχο μενού με ελαφρύ φαγητό μέχρι τις 10:30 καθημερινά. 


Το Hotel Mercurio βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της γκέι περιοχής του Puerto Vallarta, Zona Romantica. Από τις πιο οικονομικές επιλογές στη γειτονιά, αυτό  Το κατάλυμα 28 δωματίων, μόνο για ενήλικες, διαθέτει παραδοσιακό μεξικάνικο ντιζάιν.


Περιτριγυρισμένο από τοπικά μπαρ, εστιατόρια, καταστήματα και υπηρεσίες, το Mercurio απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη γκέι παραλία.

Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
Περιλαμβάνεται το πρωινό
Ξενοδοχείο
Πλακόστρωτη εσωτερική αυλή
Πισίνα
Εστιατόρια
TV
Hacienda San Angel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Miramar 336, El Centro ;,, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ρομαντικό/Ιδιωτικό σκηνικό! Πρώην σπίτι του σταρ του κινηματογράφου Ρίτσαρντ Μπάρτον!

Το Hacienda San Angel είναι ένα εκπληκτικό boutique ξενοδοχείο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους που βρίσκεται ψηλά πάνω από τους δρόμους της Zona Romantica του Puerto Vallarta, στο Μεξικό, μόλις 3 λεπτά μακριά από το Malecon.

Αυτό το οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο ήταν κάποτε μια βίλα που αγόρασε ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ Ρίτσαρντ Μπάρτον ως δώρο για τη σύζυγό του και ήταν ένα δημοφιλές διεθνές γκλιτεράτι μέρος διακοπών! Επιπλωμένο με αντίκες του παλιού κόσμου, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, γαλήνιο περιβάλλον με καταπράσινους κήπους και βρύσες που στάζουν με υπηρεσίες περιποίησης.

Οι σουίτες στο ξενοδοχείο είναι επομένως μοναδικές, πολυτελείς, γαλήνιες και παραδοσιακές στο στυλ τους και έχουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ιδανική για νεόνυμφους και ζευγάρια που θέλουν να χαλαρώσουν. Ορισμένες σουίτες διαθέτουν επίσης ιδιωτικές βεράντες και τζακούζι με πανοραμική θέα στο Puerto Vallarta.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 3 εξωτερικές πισίνες, βρίσκεται σε ιδιωτικό περιβάλλον και διαθέτει εστιατόριο στον τελευταίο όροφο που σερβίρει εκλεκτό φαγητό με ζωντανή μπάντα σε επιλεγμένες βραδιές, καθώς και καντίνα για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και αναψυκτικά εστιατορίου. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν επίσης ένα πολυτελές ευρωπαϊκό πρωινό με τη διαμονή τους και μπορούν επίσης να επωφεληθούν από προσφορές για ζευγάρια, όπως μασάζ και επιλογές δείπνου με σαμπάνια, για να κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο ξεχωριστή.

Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες και κάντε απευθείας κράτηση.

Χαρακτηριστικά:
3 πισίνες
δωρεάν WiFi
Ζωντανή μουσική
πολυτελείς σουίτες
Private
Εστιατόρια
Ρομαντικά
Garlands Del Río
Εικονίδιο τοποθεσίας

Aquiles Serdan 359. . 48380. Πουέρτο Βαγιάρτα. . MX,, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά στην νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.
Αυτό το γοητευτικό ξενοδοχείο κοντά στη γκέι σκηνή προσφέρει καταλύματα με παραδοσιακή μεξικάνικη διακόσμηση και θέα στα βουνά και το ποτάμι.

Το Garlands Del Rio βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τη Zona Romantica και την ομοφυλοφιλική παραλία Los Muertos, καθιστώντας αυτό το κατάλυμα την ιδανική βάση για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες κατά την εξερεύνηση του Πουέρτο Βαγιάρτα. Το Αεροδρόμιο Gustavo Diaz Ordaz απέχει 8χλμ. Από το κατάλυμα, ενώ υπάρχουν επιλογές νυχτερινής διασκέδασης, όπως Τη νύχτα και  Ανώνυμος βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια.

Κάθε δωμάτιο είναι κλιματιζόμενο και περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθιστικό και ιδιωτικό μπάνιο. Το κατάλυμα διαθέτει επίσης κοινόχρηστη κουζίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους επισκέπτες.

Το Garlands Del Rio προσφέρει υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιππασία και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Χαρακτηριστικά:
Κήπος
Hot Tub
Massage
Εξωτερική πισίνα
Ιαματική πηγή
Δωμάτιο γιόγκα
Almar Resort Luxury All Suites & Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Amapas #380 Συνταγματάρχης Emiliano Zapata ; Ρομαντική Ζώνη, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Γκέι θέρετρο. Ευρύχωρα δωμάτια. Κοντά σε γκέι νυχτερινή ζωή. Παραθαλάσσιο κλαμπ στο χώρο του ξενοδοχείου.
Πολυτελές γκέι θέρετρο που βρίσκεται δίπλα στην περιοχή νυχτερινής διασκέδασης του Puerto Vallarta, Zona Romantica. Αυτό το θέρετρο είναι "φιλικό προς την ευθεία", μόνο για ενήλικες και διαθέτει 82 κομψές σουίτες με τροπική διακόσμηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία.

Ως επισκέπτης του Almar Resort θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις ανέσεις που προσφέρονται, όπως το σπα, βεράντες, τζακούζι και πισίνα υπερχείλισης γλυκού νερού.

Τα βράδια μπορείτε να διασκεδάσετε στο πολυτελές Mantamar Beach Club, το οποίο βρίσκεται στο θέρετρο Almar και στο Top Bar, το οποίο φιλοξενεί νυχτερινές παραστάσεις και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσετε άλλους ταξιδιώτες ΛΟΑΤ. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτό φαγητό, κοκτέιλ και υπέροχη θέα στη γκέι παραλία του Los Muertos.
Χαρακτηριστικά:
κοκτέιλ μπαρ
πισίνα υπερχείλισης
τζακούζι
Massage
Ιαματική πηγή
Ηλιόλουστη βεράντα
San Marino Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Rodolfo Gomez 111; Πουέρτο Βαγιάρτα; Jalisco; Mexico 48300,, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Θέα στον ωκεανό. Καλό για ψώνια. Κοντά σε γκέι νυχτερινή ζωή.
Μοντέρνο ξενοδοχείο στο μπροστινό μέρος της παραλίας Los Muertos στη Zona Romantica. Το ξενοδοχείο προσφέρει εξωτερικές πισίνες, ιδιωτική παραλία και καθημερινή ψυχαγωγία και παραστάσεις.

Επωφεληθείτε από την υπηρεσία μασάζ στο δωμάτιο, τα θαλάσσια σπορ (όχι αυτού του είδους) στην ιδιωτική παραλία με βόλεϊ, ξαπλώστρες και ομπρέλες palapa.

Το San Marino Vallarta Centro Beach Front βρίσκεται στην περιοχή Zona Romantica, όπου οι επισκέπτες θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων και γκέι νυχτερινής διασκέδασης, όπως CC Σφαγές, Το Ράντσο του Πάκο και Τη νύχτα που βρίσκονται όλα σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια, οπότε σίγουρα θα βρείτε το δρόμο για το σπίτι σας!
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Massage
εξωτερική πισίνα
ιδιωτική παραλία
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Playa Los Arcos Hotel Puerto Vallarta
Εικονίδιο τοποθεσίας

Olas Altas 380, Συνταγματάρχης Emiliano Zapata, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Καλή τιμή. Κοντά στην νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων.
Γοητευτικό ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγα μόλις βήματα από το Zona Romantica. Το Playa Los Acros Hotel Puerto Vallarta προσφέρει άνετα καταλύματα με ανέσεις όπως εξωτερική πισίνα, βεράντα στον τελευταίο όροφο, σπα και αίθουσα γιόγκα.

Τα δωμάτια έχουν θέα στον κόλπο της Μπαντέρας και περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα, όπως WiFi, κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο.

Το Playa Los Arcos Hotel Puerto Vallarta βρίσκεται πολύ κοντά στη γκέι σκηνή όπου οι επισκέπτες θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία από γκέι μπαρ και κλαμπ όπως Τη νύχτα και Το Ράντσο του Πάκο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Κήπος
Hot Tub
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Πισίνα
Δωμάτιο γιόγκα

Ζώνη Sur

Ακριβώς νότια του γκέι κόμβου, η Zona Romantica, βρίσκεται η νότια ζώνη, η ζώνη Sur.

Αυτή η περιοχή εκτείνεται κατά μήκος των ελικοειδών ορεινών ακτών με όμορφη τροπική θέα και λευκές παραλίες. Παράδεισος!

Οι επιλογές του ξενοδοχείου μας έχουν μεγάλη γειτνίαση με την τοπική ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή και τον πολιτισμό, ενώ σας επιτρέπει να βγείτε από τη δράση για λίγο Ε & Α την ημέρα.
Grand Miramar All Luxury Suites & Residences
Εικονίδιο τοποθεσίας

Paseo de los Corales No. 139 Conchas Chinas, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φανταστική τραπεζαρία και σπα. Απαράμιλλη πανοραμική θέα στον Ειρηνικό.
Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στους λόφους της αποκλειστικής περιοχής Conchas Chinas με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το Grand Miramar All Luxury Suites & Residences προσφέρει μοντέρνα καταλύματα σε απόσταση μόλις 7 λεπτών με το αυτοκίνητο Γκέι σκηνή Zona Romantica και το περίφημο θαλάσσιο περίπατο του Puerto Vallarta.

Οι σουίτες είναι πλούσια εξοπλισμένες με κομψή διακόσμηση, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και μοναδικές λεπτομέρειες από μάρμαρο και ξύλο. Ορισμένες από τις σουίτες διαθέτουν δικό τους υπαίθριο υδρομασάζ και μπαλκόνι.

Οι παροχές που προσφέρονται περιλαμβάνουν το σπα υδροθεραπείας, το ατμόλουτρο και τη βεράντα μόνο για ενήλικες που διαθέτει 2 υδρομασάζ και θερμαινόμενη πισίνα. Η κύρια βεράντα διαθέτει 3 πισίνες, ένα εξωτερικό υδρομασάζ και χώρο δραστηριοτήτων.

Το ξενοδοχείο έχει επίσης αξιολογηθεί με το βραβείο AAA Four Diamond Πιστοποιημένος γάμος LGBTQ+, έτσι θα ήταν επίσης ένας εξαιρετικός χώρος για μια τελετή.

Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει μερικές φανταστικές επιλογές για φαγητό στις εγκαταστάσεις του - δύο εξειδικευμένα εστιατόρια καθώς και ένας ιδιωτικός σεφ εξασφαλίζουν μια πραγματικά ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Υπάρχει επίσης ένα κομψό μπαρ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την απίστευτη πανοραμική θέα στον Ειρηνικό.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
δωρεάν στάθμευση
Γυμναστήριο
Hot Tub
Massage
εξωτερική πισίνα
Εστιατόρια
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Vallarta Shores
Εικονίδιο τοποθεσίας

Malecon St, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Καλό για ψώνια.
Το Vallarta Shores Condohotel, που βρίσκεται στη διάσημη gay παραλία Los Muertos του Puerto Vallarta, διαθέτει δωμάτια ενός και δύο υπνοδωματίων με κλασική μεξικάνικη διακόσμηση.

Το Vallarta Shores βρίσκεται κοντά σε μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και το Zona Romantica, όπου οι επισκέπτες θα βρουν μια σειρά από δημοφιλή γκέι μπαρ και κλαμπ.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει μπαλκόνι με θέα στην παραλία και τον κόλπο Banderas. Τα μεγαλύτερα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και ιδιωτικές υπηρεσίες σεφ - οι σεφ είναι υπέροχοι, γι' αυτό θα το συνιστούσαμε.
Χαρακτηριστικά:
Μπαλκόνια
Massage
Πισίνα
ιδιωτική παραλία
ιδιωτικός σεφ
Ιαματική πηγή
γιόγκα
Villa Divina
Εικονίδιο τοποθεσίας

Paseo de Las Conchas Chinas, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά στη Zona Romantica.
Το Villa Divina I προσφέρει κομψά, άνετα καταλύματα στο κέντρο της Puerta Vallarta. Το κατάλυμα απέχει μόλις 7χλμ. από την προβλήτα του κρουαζιερόπλοιου και απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Zona Romantica, τη διάσημη περιοχή των ομοφυλόφιλων του Puerto Vallarta, όπου οι επισκέπτες θα βρουν δημοφιλή γκέι μπαρ Garbo και Anonimo.

Όλα τα δωμάτια στο Villa Divina I περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και ορισμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ρετιρέ με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Hot Tub
Massage
εξωτερική πισίνα
Εστιατόρια
Hyatt Ziva Puerto Vallarta
Εικονίδιο τοποθεσίας

Carretera Barra de Navidad ; χλμ. 3.5 Zona Hotelera Sur, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη θέα. Εξαιρετική τοποθεσία για γκέι νυχτερινή ζωή.
Μοντέρνο ξενοδοχείο στο Πουέρτο Βαγιάρτα Κοντά στην αποκλειστική περιοχή Conchas Chinas, το Hyatt Ziva Puerto Vallarta διαθέτει εξωτερική πισίνα, κέντρο ευεξίας και γήπεδο τένις.

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να κάνουν χρήση των προσφερόμενων εγκαταστάσεων, όπως γυμναστήριο, 4 εστιατόρια στις εγκαταστάσεις, 24ωρο κατάστημα Deli και 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Το κατάλυμα απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παλιά Πόλη και το Zona Romantica, όπου θα βρείτε οι επισκέπτες δημοφιλή γκέι μπαρ όπως Λος Αμίγκος και Ανώνυμος.
Χαρακτηριστικά:
Γυμναστήριο
Hot Tub
Massage
εξωτερική πισίνα
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
γήπεδο τένις
γιόγκα

Ξενοδοχειακή ζώνη

Το Hotel Zone είναι η περιοχή στο Puerto Vallarta που ορίζεται από μονολιθικά πολυώροφα και πολυτελή θέρετρα.

Το Zona Hotelera είναι μια εξαιρετική επιλογή για γκέι ταξιδιώτες και τουρίστες, καθώς υπάρχουν εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις με όλη την πόλη και μπορείτε να πάρετε ταξί σχεδόν αμέσως στο Zona Romantica. Εκτός από τη χαλάρωση στο όμορφο ξενοδοχείο σας, υπάρχουν επίσης 5 παραλίες για να χαλαρώσετε και να κάνετε το μαύρισμά σας.
Secrets Vallarta Bay Puerto Vallarta
Εικονίδιο τοποθεσίας

David Alfaro Siqueiros No. 164 Zona Hotelera Las Glorias, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κεντρική τοποθεσία. Υπέροχες ανέσεις.
Το μοντέρνο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του διάσημου Boardwalk «El Malecon», το Secrets Vallarta Bay διαθέτει σπα παγκόσμιας κλάσης, εξωτερική πισίνα και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο Puerto Vallarta. Η Παλιά Πόλη / Zona Romantica απέχουν και οι δύο σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το κατάλυμα και φιλοξενούν πολλά γκέι μπαρ και κλαμπ γκέι χορού.

Τα δωμάτια προσφέρουν θέα στον ωκεανό, κομψή επίπλωση και μαρμάρινο δάπεδο. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ.

Το Secrets Vallarta Bay διαθέτει πολλά εστιατόρια που σερβίρουν μεγάλη ποικιλία από κουζίνες, καθώς και 3 κοκτέιλ μπαρ. Αυτό είναι ένα από τα πιο κομψά ξενοδοχεία στην πόλη. Έχει επιλογές all-inclusive.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Hot Tub
Massage
εξωτερική πισίνα
ιδιωτική παραλία
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Paseo La Marina Norte 435, Marina Vallarta, Puerto Vallarta

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Καλό για ψώνια.
Πολυτελές θέρετρο που βρίσκεται στη Marina Vallarta, 20 λεπτά οδικώς από την ομοφυλοφιλική σκηνή. Το Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa προσφέρει ιδιωτική παραλία και πισίνα υπερχείλισης με πανοραμική θέα στον κόλπο Banderas. Είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Πουέρτο Βαγιάρτα και πολύ φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους - όλο το προσωπικό έχει λάβει εκπαίδευση για την ευαισθησία LGBT.

Τα δωμάτια είναι φωτεινά χρώματα και περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθιστικό, βάση σύνδεσης για iPod και θέα στον κήπο και τον ωκεανό.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να κάνουν χρήση των δημοφιλών ανέσεων, όπως το Ohtli Spa, το γυμναστήριο και την πισίνα. Το Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa διαθέτει επίσης 4 εστιατόρια που σερβίρουν μεγάλη ποικιλία πιάτων. Το φαγητό είναι υπέροχο, όπως και τα μαθήματα μαγειρικής.
Χαρακτηριστικά:
Γυμναστήριο
Hot Tub
εσωτερική πισίνα
Massage
εξωτερική πισίνα
ιδιωτική παραλία
Σάουνα

Zona Norte / Punta Mita

Το Zona Norte, ή η Βόρεια Ζώνη, είναι το συλλογικό όνομα για τις πόλεις και τις περιοχές πάνω από το Puerto Vallarta.

Τα ξενοδοχεία που επιλέγουμε είναι όλα στο Punta Mita, ένα μικρό χωριό γεμάτο με πολυτελή θέρετρα και εστιατόρια. Συνδέονται καλά με την πόλη με ταξί ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ σας επιτρέπουν να πάρετε μια ανάσα από τη φασαρία του κέντρου της γκέι πόλης. Θα μείνετε στην άκρη του κόλπου, γι' αυτό ετοιμάστε την κάμερά σας για μερικές υπέροχες πανοραμικές λήψεις αυτού του πετραδιού στην παραλία.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.