Platja de l'Home Mort - παραλία γκέι γυμνιστών

Platja de l'Home Mort - παραλία γκέι γυμνιστών

Platja de l'Home Mort - gay nudist beach

Εικονίδιο τοποθεσίας

Platja de l'Home Mort, Σίτγκες, Ισπανία

Παρά το γεγονός ότι είναι μια καλή 45 λεπτά με τα πόδια από την πόλη, αυτή η παραλία γυμνιστών είναι εκπληκτικά μια δημοφιλής επιλογή. Αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρει στη δασώδη περιοχή πίσω από την παραλία (στην άλλη πλευρά της σιδηροδρομικής γραμμής) που μπορεί να είναι τόσο απασχολημένη όσο η ίδια η παραλία!

Για να φτάσετε στην Platja de l'Home Mort, περπατήστε (ή πάρτε ταξί) στο Club Atlantida. Συνεχίστε κατά μήκος του παραλιακού μονοπατιού, περνώντας από την ευθεία παραλία γυμνιστών, μετά την οποία θα φτάσετε στην παραλία των γκέι γυμνιστών.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα τμήματα του μονοπατιού τρέχουν πολύ κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή και προχωράτε με δική σας ευθύνη! Αυτή η παραλία είναι ως επί το πλείστον με βότσαλα, οπότε συνιστάται η λήψη φουσκωτού αέρα.

Ένας περιορισμένος αριθμός ξαπλώστρες και σκιές είναι διαθέσιμος προς ενοικίαση, ενώ υπάρχει ένα μικρό μπαρ που σερβίρει (σχετικά ακριβά) ποτά - επομένως είναι καλή ιδέα να ετοιμάσετε ό,τι πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε για την ημέρα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Τιμή Platja de l'Home Mort - παραλία γκέι γυμνιστών
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 34 ψηφοφορίες

P
Pedro Gonzales

9-Nov-2023

Platja de l'home mort

Επισκέφτηκε τον Σεπτέμβριο - απολύτως συσκευασμένο από πετσέτα σε πετσέτα. Καθισμένος σε μια παραλία με βότσαλα με βότσαλα καπνού. Κανείς δεν μιλάει σε κανέναν άλλο μόνο κοιτάζει επίμονα και άνθρωποι/σώμα παρακολουθούν. Η παραλία ελέγχεται από μερικά άτομα που δεν θα διστάσουν να κατέβουν και να σου φωνάξουν. Διαχειρίζονται το υπερτιμημένο και εξίσου εχθρικό μπαρ. Γιατί να θέλει κανείς να έρθει εδώ; Απλώς κάντε ένα πικνίκ και επισκεφθείτε τις άλλες παραλίες. Το άκρο Sitges της παραλίας πριν από την Platja de L'Home Mort είναι ήσυχο και ευχάριστο και μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία γυμνοί και εκεί, αλλά πρέπει να κατεβείτε στο μονοπάτι φορώντας γυμναστήρια. Υπάρχουν επίσης υπέροχες παραλίες βορειότερα μετά τη Βαρκελώνη, νότια του Pol de Mar μεταξύ Mataro και Blanes. Καθαρή άμμος, διάφανο νερό, εύκολη πρόσβαση. Αυτό το τμήμα της ακτογραμμής είναι γεμάτο με παραλίες γυμνιστών που εκτός εποχής είναι απολαυστικές.

S
S

13-Σεπ-2017

Η επόμενη παραλία είναι καλύτερη

Έρχεστε πρώτα στην παραλία που φαίνεται στη φωτογραφία. Είναι βότσαλο και δεν έχει σχεδόν κανέναν πάνω του. Περπατήστε άλλα 200 μέτρα (υπάρχουν πινακίδες) κατά μήκος της πλευράς του σιδηροδρόμου προς τις σήραγγες. Αυτή η διπλανή παραλία έχει πολλή άμμο, ένα αξιοπρεπές μπαρ, ξαπλώστρες και ομπρέλες προς ενοικίαση και ΦΟΡΤΩΝΕΙ περισσότερους ομοφυλόφιλους. Σκεφτείτε ότι ονομάζεται παραλία Xingay. Η ομάδα BTW Atlanta κάηκε. Πάρτε το τρένο με παιχνίδια ή περπατήστε κατά μήκος του χορού χορού μέχρι το τέλος (το πιο μακριά από την εκκλησία... στρίψτε δεξιά αν κοιτάτε την παραλία). Πηδήξτε πάνω από τον τοίχο και ακολουθήστε την ακτή για να ενώσετε το μονοπάτι προς και μετά το club atlantida.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία