Παραλία Mar Bella - παραλία γυμνιστών

Παραλία Mar Bella - παραλία γυμνιστών

Mar Bella Beach - nudist beach

Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Μαρ Μπέλλα, Βαρκελώνη, Ισπανία

Ενώ είναι γνωστή ως η μοναδική παραλία γυμνιστών της Βαρκελώνης, η Mar Bella προσελκύει τόσους πολλούς ομοφυλόφιλους ηλιόλουστους που προτιμούν να κρατούν κρυφά αυτή την αντιμετώπιση όσο και εκείνους που χαίρονται να τα αφήνουν όλα να κάνουν παρέα.

Η σεζόν στην παραλία ξεκινά γύρω στις αρχές Μαΐου, με την περίοδο αιχμής να είναι τον Αύγουστο. Αυτή είναι η πιο δημοφιλής «gay» παραλία στη Βαρκελώνη, αλλά είναι και η πιο μακριά από το κέντρο της πόλης.

Πάρτε το μετρό για το Poble Nou (Κίτρινη Γραμμή - L4), από το οποίο απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Ή πάρτε το λεωφορείο 41 και κατεβείτε στο Parc esportiu de la Mar Bella. Ένα ταξί από το Eixample θα κοστίζει περίπου 10 €.

Συμβουλή:  Υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή από πολύ καλά καφέ και εστιατόρια στην κοντινή Rambla del Poblenou - περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
παραλία
Καφετέρια
Εστιατόρια
Τιμή Παραλία Mar Bella - παραλία γυμνιστών
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 59 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

P
Phil

3-Ιουν-2019

Μαρ Μπέλλα, δεν θα το αποκαλούσα παραλία γυμνιστών.

Ήταν εκεί την Κυριακή 2 Ιουνίου. Ο καιρός ήταν υπέροχος, οπότε η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο. Είναι μια ωραία και καθαρή παραλία και μικτό πλήθος με σαφώς πολλούς γκέι. Οι φασαριόζοι που πουλάνε μπύρα και νερό είναι πόνος, καθώς σου ζητούν να αγοράσεις όλο το απόγευμα. Ένα πράγμα που ήταν κάπως απογοητευτικό, λέγεται ότι είναι μια παραλία γυμνιστών, αλλά όταν πηγαίνετε γυμνιστές εκεί, είστε ένας από τους πολύ λίγους. Ας πούμε σε 500 άτομα θα δείτε 5 γυμνιστές, όλοι οι υπόλοιποι φορούν μαγιό. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ το Mar Belle πάνω από την παραλία Barcelonetta. ;-)
G
Guilherme

18-Aug-2018

Υπέροχη παραλία!

Παρά το ότι είναι γεμάτο το απόγευμα, η παραλία είναι υπέροχη, χωρίς κύματα. Είναι προτιμότερο να φτάσετε το πρωί αν θέλετε να έχετε ένα καλό μέρος και λίγη ηρεμία. Παρ 'όλα αυτά, με όλα τα πηγαινοερχόμενα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας των τύπων που πουλάνε ποτά, είναι αδύνατο να έχετε έναν μικρό υπνάκο και χωρίς θόρυβο! Κάποιοι γυμνιστές εκεί, που δεν ήταν πρόβλημα.
J
John

16-Ιουν-2016

Εξαιρετικό μέρος

Μικτό γυμνιστή / μαγιό. Πολύ δροσερό... Υπέροχες εγκαταστάσεις, πολλά υπέροχα αγόρια. Τι άλλο μπορείτε να θέλετε;
g
gerard

28-Mar-2016

Μαρ Μπέλλα - "Nudist Beach

Για μια παραλία που αυτοχαρακτηρίζεται ως "Παραλία Γυμνιστών" υπάρχουν λίγοι, αν όχι καθόλου, γυμνοί, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτήν την κριτική. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν γυμνοί άνθρωποι!
T
TGE

28-Mar-2016

Παραλία Mar Bella - παραλία γυμνιστών

Η Mar Bella είναι μια παραλία γυμνιστών (έχουμε πάει εκεί αρκετές φορές μόνοι μας). Ωστόσο, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε μια από τις πιο πολυσύχναστες ημέρες κατά τη διάρκεια του ετήσιου gay Circuit Festival. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Φεστιβάλ, η πλειοψηφία των ανδρών φοράει μαγιό, αλλά σίγουρα όχι όλα.
S
Sam

8-Οκτ-2015

Άνοιγμα

Γεια σας θα ήθελα αν η παραλία είναι ακόμα ανοιχτή θα έρθω αυτό το Σάββατο
A
Ade

12-Apr-2016

Αυτή είναι μια γκέι παραλία;

Όχι Sam, μάζεψε τα πράγματα και μετακόμισε στην ενδοχώρα στη Μαδρίτη. Ήταν εκεί τον περασμένο Αύγουστο. Δεν είδα καμία δράση ή πολλούς γκέι για αυτό το θέμα για όλη την ημέρα. Φαινόταν πολύ «οικογενειακό» προσανατολισμό. Δηλ. παιδιά που ουρλιάζουν.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.