Σάουνα Θέρμας 205

Σάουνα Θέρμας 205

Sauna Thermas 205

Εικονίδιο τοποθεσίας

Rua das Guedes de Azevedo 205, Πόρτο, Πορτογαλία, 4000

Γκέι σάουνα στην πόλη του Πόρτο, με χαρακτηριστικά όπως χαμάμ, σάουνα, χαμάμ, σκοτεινό δωμάτιο, αίθουσα βίντεο κ.λπ.

Ο Θέρμας απασχολείται τη νύχτα, με αργά τις ώρες λειτουργίας. Είσοδος 10 €.
Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Σάουνα Θέρμας 205
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 164 ψηφοφορίες

R
Rodrigo Duran

5-Nov-2023

λεβάρ όχι πρωκτός

Κοιτάξτε, αφού με χάκαραν, πήγα στη σάουνα για να χαλαρώσω για λίγο και επίσης να δοκιμάσω μερικούς από τους Πορτογάλους και πρέπει να πω... ΠΟΣΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ. Ευχαριστώ γιατί χάρη σε σένα έχω τώρα μια νέα βόλτα.

J
Jorge Pereira

2-Οκτ-2023

Bom para diversão

Το καθάρισμα δεν είναι καθόλου κακό. Οι εργαζόμενοι προσπαθούν σκληρά, αλλά οι επισκέπτες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Αν το βρούμε καθαρό, πρέπει να το αφήσουμε καθαρό. Με πολύ χώρο για διασκέδαση, ακόμα και μπροστά σε όσους τους αρέσει να είναι ηδονοβλεψίες. Καλώς ήρθατε σε όλα τα μεγέθη και πάντα πολλή δράση. Πάντα φεύγω από εκεί νιώθοντας παρηγοριά και θα επιστρέψω σύντομα.

F
Frank

22-Σεπ-2019

Σάουνα χωρίς μπαρ !!

Ήμασταν εκεί την Παρασκευή το βράδυ από τις 12:30 (περίπου 25 παιδιά) έως τις 2:30 π.μ. (10 παιδιά μέσα). Θα πρέπει να πάτε νωρίτερα σε αυτή τη σάουνα. Ήταν βαρετό - χωρίς μουσική, χωρίς μπαρ, μόνο αυτόματα μη αλκοολούχα ποτά. Αυτό δεν είναι ένα μέρος για μεγαλύτερη διαμονή. Είναι αρκετά μεγάλο και υπάρχουν πολλά μέρη για να διασκεδάσετε αλλά όχι περισσότερα.
N
Nick

14-Σεπ-2019

Θα μπορούσε να είναι ένα καλύτερο μέρος. Χρειάζεται κάποια δουλειά.

Το προσωπικό ήταν αρκετά φιλικό. Είσοδος 10 ευρώ με σανδάλια, 2 πετσέτες και προφυλακτικό. Είναι τόσο σκοτεινό που είναι δύσκολο να βρεις το ντουλάπι σου. Αυτό και το γεγονός ότι μερικά από τα ντουλάπια είναι τυχαία διασκορπισμένα στο It δεν έχει νόημα. Υπάρχει κάποια βλάβη εδώ. Υπάρχει μια σάουνα στον κεντρικό όροφο που δεν λειτουργεί. έχει μια σανίδα βιδωμένη στην πόρτα. Υποθέτω ότι είναι εγκαταλελειμμένο στη θέση του. Υπάρχουν 2 ουρητήρια στον κάτω όροφο που είναι μόνιμα κλειστά. Υπάρχει μια τουαλέτα στο χώρο των ντουλαπιών που είναι επίσης μόνιμα κλειστή. Το μέρος έχει μια μυρωδιά μούχλας. Ξύπνησα με μύτη μύτη. Ίσως ωίδιο στο δύσοσμο ατμόλουτρο. Χρειάζεται πλύση υπό πίεση με χλωρίνη. Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις ντους εδώ, εάν το χρειάζεστε, κάντε το στο σπίτι. Τα ντους είναι δίκαιης ποιότητας με διανομείς υγρού σαπουνιού. Είναι ένα μεγάλο μέρος. πολλές ιδιωτικές καμπίνες με στρώματα που καθαρίζονται περιοδικά (Ωραία). Ανεβάζουν το "Dark room σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Είναι απολύτως μαύροι. Πιστεύω πραγματικά ότι δεν είναι ασφαλές πόσο σκοτεινό είναι. Αυτό το μέρος ήταν απογοητευτικό για μένα. Το δοκίμασα δύο φορές και δεν θα πάω για 3. Όχι σκληρά συναισθήματα, αλλά είμαι έξω.
J
Jonh

8-Σεπ-2019

Sr

Δεν είναι φιλικοί. Η σάουνα δεν λειτουργεί. Πολύ άσχημη μυρωδιά. Δυστυχώς είναι το μοναδικό στο Πόρτο ανοιχτό τη νύχτα. Νομίζω ότι η άλλη σάουνα Camões θα πρέπει επίσης να είναι ανοιχτή για περισσότερες εναλλακτικές.
A
Andres

10-Aug-2019

Τι μέρος!

Είμαι 40 ετών και έχω πάει σε πολλές σάουνες σε πολλές χώρες. Δίσταζα να πάω σε αυτή τη σάουνα με βάση τις κριτικές, αλλά τι ωραία έκπληξη! Δεν ξέρω αν άλλαξε ή αναβαθμίστηκε ή κάτι τέτοιο αλλά ήταν περισσότερο από όσο περίμενα. Ήταν καθαρό, ζεστό, ωραίο χαμάμ (λίγο σκοτεινό, αλλά είναι μέρος της διασκέδασης, σωστά;). Σάουνα το ίδιο! Πολλά καθαρά «δωμάτια» και ΠΟΛΛΗ ΔΡΑΣΗ! Πήγα το Σάββατο στις 5:30 το απόγευμα. Πολλοί άντρες διαφορετικών ηλικιών, σωματικών σχημάτων, *** μεγεθών και υψών. Το μέρος έχει μερικές σκοτεινές περιοχές, αλλά γι' αυτό είναι τα σκοτεινά δωμάτια! Συνολικά, είναι ένα καλό μέρος!!
F
Frank

25-Ιουν-2019

Κ. Άλβες

Τρομερό, σκοτεινό, βρώμικο + εχθρικό προσωπικό. Οι πετσέτες είναι μικρές. Δεν είναι προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
M
Marcel

18-Ιουν-2019

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Μεγάλη σάουνα σε 2 ορόφους. Χωρίς όνομα και σημάδι έξω. Μόνο Nr 205 και ένα δαχτυλίδι. Προσωπικό απλά ευγενικό. Βασικός Εξοπλισμός. 3 σκοτεινά δωμάτια για παιχνίδι. Η καλύτερη ώρα είναι 3 με 7 μ.μ. Οι περισσότεροι πελάτες είναι 30-40 ετών, όλοι με το μοντέλο της σκούρας γενειάδας!
r
rambo

17-Mar-2019

άσχημο άσχημο εχθρικό

Πολύ άσχημο και βρώμικο μέρος.
C
Carlos

12-Mar-2019

Σκούρο και δύσοσμο

Πολύ σκοτεινό παντού, δύσοσμο, κατοικημένο από κοπάδια νεαρών βασίλισσων που κοιτάζουν λοξά όποιον άνω των 30 τολμήσει να μπει στη σάουνα «τους». Χωρίς τζακούζι και πολύ άσκοπο κενό χώρο στον κάτω όροφο. Έχει τη δυνατότητα να είναι ένα καταπληκτικό μέρος, αλλά φαίνεται ότι η διοίκηση δεν ενδιαφέρεται. Το ΜΟΝΟ καλό ήταν ο χαριτωμένος υπάλληλος στον πάγκο. Το Sauna Camões μπορεί να έχει κολλώδη ντεμοντέ διακόσμηση, αλλά είναι καλύτερο σε όλα σε σύγκριση με αυτό (αυτό δεν έχει καν διακοσμητικά... Μαύροι άδειοι τοίχοι παντού!)
R
RAUL

24-Ιαν-2019

Χωρίς τζακούζι, χωρίς ζεστή πισίνα.

Σε αυτό το μέρος δεν υπάρχει τζακούζι ούτε ζεστή πισίνα, πολύ σκοτεινό μέρος.
k
kevin

23-Ιαν-2019

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ??

Απλώς αναρωτιόμουν ποιες είναι οι "χαλαρωτικές καμπίνες";; μπορείς να νοικιάσεις τις καμπίνες για όλη την ώρα που είσαι εκεί;
R
Raphael

29-Δεκ-2018

Péssimo atendimento

Πήγα στο θυρωρείο και έφυγα λόγω της κακής εξυπηρέτησης.
C
Celi

29-Δεκ-2018

τι μέρος ...

Έχω δει πολλά μέρη σάουνας στη Λισαβόνα και το Πόρτο να εξαφανίζονται τα τελευταία χρόνια. Παρόλο που το πρότυπο δεν ήταν ποτέ υψηλό, τα περισσότερα μέρη εξακολουθούσαν να έχουν γοητεία και θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πόσο υπέροχα (ή τουλάχιστον διάσημα) ήταν αυτά τα μέρη, πριν από πολλά χρόνια. Αυτή η σάπια τρύπα που λέγεται Θέρμας είναι απλά ντροπή. Επίπεδο φωτός ενός σκοτεινού θαλάμου, ακόμη και στον χώρο της εισόδου. Μη λειτουργικές εγκαταστάσεις, ξηρή σάουνα με όχι περισσότερους από 40 βαθμούς Κελσίου, η εγκατάσταση "h"ole υποδέχεται τη μύτη σας με ένα μείγμα ούρας και ιδρωμένης μυρωδιάς. Απλό αηδιαστικό και σίγουρα η πρώτη και τελευταία φορά που πήγα εκεί. 1 αστέρι είναι ακόμα πάρα πολύ!
s
sebastien

16-Aug-2018

Υπέροχο μέρος με χαριτωμένα παιδιά

Πηγαίνοντας στο Πόρτο κάθε καλοκαίρι, η καλύτερη σάουνα στην πόλη. Ένας καλός συνδυασμός από εύκολους τύπους, δροσερούς και διακριτικούς
R
Robertt

28-Φεβ-2018

Πιο ακριβό

Theresa υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο σάουνες στην πόλη του Πόρτο. Thermas και σάουνα Camões, πολύ κοντά. Αφού ήταν στο άλλο, πολύ καθαρό, φιλικό και ζεστό προσωπικό. Σε κάνει να θέλεις να φύγεις από εδώ. Εκτός του ότι είναι πιο ακριβό. Δυστυχώς είναι το μόνο ανοιχτό τη νύχτα, αλλά δεν θα το συνιστούσα.
P
Pete

1-Οκτ-2017

Ψύξτε έξω

Οι τύποι είναι εύκολοι χωρίς στάση. Μίγμα ανδρών με μερικά υπέροχα. Χωρίς προσκλήσεις πίεσης. Το κύριο αρνητικό είναι ότι δεν διαθέτει πισίνα και είναι λίγο στη μικρή πλευρά. Αλλά εντάξει να περάσετε μια ώρα περίπου για να δείτε τι θα συμβεί. Δεν χάνεται τίποτα για 10 ευρώ. Καθώς μόνο η σάουνα στο Πόρτο, δεν μπορεί να είναι επιλεκτική.
T
Tobias

28-Aug-2017

Πολύ δυσάρεστο

Το Θέρμας 205 είναι ένα σκοτεινό και δυσάρεστο μέρος. Έχω πάει εκεί πριν από περίπου δέκα χρόνια και ξανά αυτόν τον Αύγουστο του 2017 και μου φάνηκε απλώς ένα μέρος στο οποίο δεν επενδύεται τίποτα. Δεν υπάρχει μπάρα και η επικοινωνία με το προσωπικό περιορίζεται στο απόλυτο ελάχιστο. Δεν υπάρχει καθόλου σάουνα, γιατί η θερμοκρασία στο εσωτερικό είναι χαμηλότερη από ότι στους διαδρόμους. Οι θάλαμοι είναι τόσο σκοτεινοί όσο και οι υπόλοιποι. Το μόνο θετικό είναι η χαμηλή τιμή και οι ώρες λειτουργίας.
P
Paul

14-Aug-2017

πολύ σκοτεινά, αλλά καυτά παιδιά

Η σάουνα και το χαμάμ είναι εξαιρετικά σκοτεινά, θα χτυπήσετε το πρόσωπό σας γιατί δεν βλέπετε τίποτα. Η σάουνα είναι κρύα από 30 έως 40 °C. Δεν υπάρχει τζακούζι/υδρομασάζ όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Τα ιδιωτικά δωμάτια δεν διαθέτουν στρώμα. Σκληρή πέτρα μόνο... Κι ας είναι καυτοί οι τύποι.
K
Kelvin

27-Apr-2017

Σάουνα Θέρμας 205

Προφανώς υπάρχουν μόνο 2 σπα ομοφυλόφιλων ανδρών στο Πόρτο και αυτό υποτίθεται ότι ήταν το πιο ενημερωμένο, καθώς συνέβαινε ένα από τα δύο. Είναι πολύ εύκολο να το εντοπίσετε μέσω Uber και δεν ήταν σε απομακρυσμένα προάστια της πόλης. Από τις 6 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. περίπου, το πλήθος ήταν κουτσό με κυρίως άτομα ηλικίας 50-65 ετών και ακατάλληλα 30, κάτι απαρτίζει τους περίπου 15 άντρες που ήταν παρόντες. Οι εγκαταστάσεις ήταν ελάχιστες με χαμάμ και ξηρή σάουνα. Οι ιδιωτικές καμπίνες μοιάζουν με κελιά φυλακής με το εξαιρετικά λεπτό χαλάκι γυρισμένο σαν να έπρεπε να είναι εκτός χρήσης. Μέσα από σχετικά καθαρό και με ντους που εκτοξεύουν ισχυρά ζεστά νερά, το μέρος απλά δεν φαινόταν συναρπαστικό. Το μπαρ δεν λειτουργούσε, επομένως τα ποτά και τα σνακ αγοράστηκαν μέσω κουπόνι και από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Ενώ η χρέωση εισόδου ήταν μόνο 10 ευρώ χωρίς να απαιτείται συνδρομή ακόμη και για αλλοδαπούς, δεν είναι πιθανό να βρεθώ ξανά.
C
Cap

6-Ιουν-2016

Η χαρά παρευρίσκεται

Τη Δευτέρα ζητάω από τον εργαζόμενο να αλλάξει κανάλι τηλεόρασης και δεν το κάνει. Το Πόρτο χρειάζεται περισσότερες σάουνες για να ανταγωνιστεί αυτή τη σάουνα.
G
Garth

25-Ιαν-2016

Διαφορετικό αλλά διασκεδαστικό

Πήγα πολύ νωρίς. Ασχολήθηκα αργότερα όταν είχα διασκεδάσει και έτοιμος να φύγω. Διαφορετική μίξη ανδρών. Διαφορετικές εγκαταστάσεις, πολλά σκοτεινά δωμάτια αλλά ιδιωτικές καμπίνες για παιχνίδι. Ατμόλουτρα και υπέροχα ντους. Δεν είναι κακό μέρος. Θα επιστρέψει. Μην σας αρέσει που δεν προσφέρουν λιπαντικό.
P
P

4-Ιαν-2016

Καλός χώρος και καλό πλήθος

Πήγα εκεί γύρω στις 6 μ.μ., πολύ καλό πλήθος από νέους και μεγαλύτερους, καθώς και πολλούς τουρίστες. Καλός χώρος και περισσότερες δραστηριότητες στον κάτω όροφο στα σκοτεινά δωμάτια και τα ατμόλουτρα. Η ρεσεψιόν είναι χρήσιμη με τουρίστες και ξένους επίσης.
T
Timmo

27-Δεκ-2015

Πολύ κρύα σάουνα

Παλιά, όλα είναι ξεπερασμένα, το νερό στο ντους ήταν κρύο (έχω επισκεφτεί αυτό το μέρος 2 φορές) η σάουνα ατμού βρωμάει, η φινλανδική σάουνα ήταν κρύα, ολισθηρή.
J
Jose

18-Ιουλ-2015

Mr

Adorei visitar σάουνα termas muita limpa anbiente agradavel so e Peña nao viver Πορτογαλία vivo londres mas gostei Mai's termas Porto que gosto pais donde resido ate proxima

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία