Cloud9 Barcelona Catering

Cloud9 Barcelona Catering

Cloud9 Barcelona Catering

Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Mayor, 16, Sant Pere de Ribes, Βαρκελώνη, Ισπανία, 8810

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Στο Cloud9 Barcelona Catering, είμαστε παθιασμένοι όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με την αφήγηση. Κάθε πιάτο μας συνδυάζει ισπανική, καταλανική και διεθνή κουζίνα.
 
Θέλουμε να σας ταξιδέψουμε, από τις παραδοσιακές μεθόδους του παλιού σε ένα fusion στο σύγχρονο παρόν. Στην πορεία, συγχωνεύουμε παραδοσιακές καταλανικές συνταγές με σύγχρονη παρουσίαση και ευρωπαϊκές επιρροές για να δημιουργήσουμε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Η ομάδα Cloud9 Barcelona αποτελείται από ντόπιους, που ζουν και εργάζονται στην Ισπανία και την Καταλονία για πολλά χρόνια.
 
Προκειμένου να προσφέρουμε μια πραγματικά μοναδική και αυθεντική εμπειρία, η ομάδα μας δεν παρέχει απλώς άριστες υπηρεσίες, αλλά διαθέτει επίσης γνώση των προϊόντων, του ισπανικού τρόπου ζωής και της κουλτούρας.
 
Προσφέρουμε 3 είδη μενού - για γάμους, εκδηλώσεις και υπηρεσίες οικιακού σεφ - και θα σας βοηθήσουμε επίσης με αιτήματα ενοικίασης για υλικά και έπιπλα, υπηρεσίες μπαρ και εξατομίκευση μενού. Είμαστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι τροφοδοσίας της Sitges Luxury Rentals αλλά και εξυπηρετούμε άλλα ακίνητα σε όλη την περιοχή και ανυπομονούμε να ακούσουμε σύντομα νέα σας - info@cloud9barcelonacatering.com
Χαρακτηριστικά:
ποτό
εκδηλώσεις
Φαγητό
γάμους
Τιμή Cloud9 Barcelona Catering
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.