Μασάζ υπό πίεση Βαρκελώνη

Μασάζ υπό πίεση Βαρκελώνη

Χαλαρώστε στο καταφύγιο της ηρεμίας της Βαρκελώνης

Under Pressure Massage Barcelona

Εικονίδιο τοποθεσίας

Ronda Universitat 7, 5-1, Βαρκελώνη, Ισπανία, 8007

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Αποδράστε από τα συνηθισμένα και ανακαλύψτε το Under Pressure Massage Barcelona, ​​το ενιαίο σαλόνι σας για βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση. Για περισσότερα από 9 χρόνια, ο Julien είναι ένα αξιόπιστο καταφύγιο για ντόπιους, ομογενείς και ταξιδιώτες.

Julien, ο ειδικός σας θεραπευτής, φέρνει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε γνωστές σχολές μασάζ και υπό αναγνωρισμένους δασκάλους στη Γαλλία και την Ταϊλάνδη. Συνδυάζει τεχνικές δοκιμασμένες στο χρόνο με μια σύγχρονη προσέγγιση, προσφέροντας μια ποικιλία από μασάζ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας:

  • Βαθύς ιστός: Λιώστε την ένταση και τους μυϊκούς κόμπους.
  • Χαλαρωτικό: Χαλαρώστε και διώξτε το άγχος από την καθημερινή φασαρία.
  • Φτιαγμένο στα μέτρα σου: Ο Julien εξατομικεύει ένα μασάζ μόνο για εσάς.

Αναζητάτε μια μοναδική εμπειρία; Από τον Απρίλιο του 2024, ο Julien προσθέτει αποκλειστικά τελετουργικά στο μενού! Αφεθείτε στην ηρεμία ενός παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ ποδιών με αρωματοθεραπεία και επανασυνδεθείτε με την εσωτερική σας γαλήνη.

Ο Julien νοιάζεται για εσάς και το περιβάλλον. Το Under Pressure Massage Barcelona τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, χρησιμοποιεί μόνο φυσικά έλαια και υποστηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Είστε έτοιμοι να βιώσετε τη διαφορά υπό πίεση; Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα online, 24/7! Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και καταλανικά.

Ο Julien σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες (και επιδέξια χέρια!) Επισκεφτείτε το Under Pressure Massage Barcelona σήμερα και ζήστε τη μεταμορφωτική δύναμη του μασάζ.

Καθημερινή: μόνο κατόπιν ραντεβού

Σαββατοκύριακο: μόνο κατόπιν ραντεβού

Πλησιέστερος σταθμός: Catalunya και Universitat

Χαρακτηριστικά:
Massage
στούντιο
επαγγελματικό μασάζ
αιθέρια έλαια
Τιμή Μασάζ υπό πίεση Βαρκελώνη
4.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 68 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
T
Toby Miletta

25-Οκτ-2023

Το καλύτερο μασάζ ποτέ!

Πρόσφατα είχα τη χαρά να ζήσω ένα μασάζ από τον Julien, τον ταλαντούχο ιδιοκτήτη του Under Pressure Massage, και πρέπει να πω ότι ήταν μια απόλυτη αποκάλυψη. Έχοντας λάβει μασάζ σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, μπορώ με σιγουριά να δηλώσω ότι αυτό ήταν το καλύτερο μασάζ που έχω λάβει ποτέ. Η προσέγγιση του Julien ήταν πραγματικά εξαιρετική. Από τη στιγμή που έφτασα, ήταν απίστευτα προσεκτικός και αφιέρωσε χρόνο να με ρωτήσει για οποιουσδήποτε συγκεκριμένους τομείς που χρειάζονταν επιπλέον προσοχή. Ανέφερα ότι η πλάτη και ο λαιμός μου ήταν τα κύρια προβληματικά σημεία μου και φρόντισε να προσαρμόσει το μασάζ για να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες. Ένα από τα βασικά σημεία της συνεδρίας ήταν η τέλεια πίεση που άσκησε ο Julien. Φαινόταν να έχει μια έμφυτη κατανόηση της σωστής ισορροπίας, διασφαλίζοντας ότι το μασάζ ήταν ταυτόχρονα αποτελεσματικό και εξαιρετικά άνετο. Δεν ήταν ούτε πολύ μαλακό ούτε πολύ σφιχτό - απλά τέλειο. Η εμπειρία μετά το μασάζ ήταν εξίσου αξιοσημείωτη. Ένιωθα σαν να περπατούσα σε ένα σύννεφο για τις επόμενες μέρες, με μια συντριπτική αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Είναι σπάνιο να βρείτε έναν θεραπευτή μασάζ που όχι μόνο να διαπρέπει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, αλλά και να έχει διαρκή θετικό αντίκτυπο στην ευεξία σας. Ανυπομονώ ήδη για την επόμενη επίσκεψή μου στο Under Pressure Massage. Οι δεξιότητες του Julien και η δέσμευσή του να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία με έχουν κερδίσει και σίγουρα θα επιστρέψω για επιπλέον μασάζ πολύ σύντομα. Αν αναζητάτε ένα μασάζ που ξεπερνάει και πέρα, προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το Julien στο Under Pressure Massage. Δεν θα απογοητευτείτε!
P
Patrick

28-Οκτ-2016

Καλύτερο μασάζ ποτέ

Σας καλωσορίζει ο πιο φιλικός τύπος που τα χέρια του είναι αγνή ΜΑΓΕΙΑ! Όταν σου κάνει μασάζ, νιώθεις σαν να σε αγγίζει ένας άγγελος. Είναι αγνή αγάπη που βγαίνει από τα χέρια του...
A
Andrew

15-Οκτ-2015

αθλητικό μασάζ

Αν ψάχνετε για ένα καλό και επαγγελματικό μασάζ στη Βαρκελώνη, ελάτε σε αυτό το μέρος!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.