Γκέι Μύκονος

Γκέι Μύκονος

Μύκονος - ένας μοναδικός καλοκαιρινός προορισμός που προσελκύει δεκάδες χιλιάδες γκέι επισκέπτες κάθε χρόνο.

Σχετικά με τη Μύκονο

Γκέι Μύκονος

Gay Mykonos - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Μύκονος είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός γκέι στην Ευρώπη. Εκεί συγκεντρώνεται το διεθνές gay jet set κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Elia Beach και το Jackie O 'είναι τα μέρη για να μείνετε. Η Μύκονος είναι εξαιρετικά κομψή και προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό κομψών ξενοδοχείων, έντονης νυχτερινής ζωής gay και λαμπερών ανθρώπων. Κάντε ένα ταξίδι στους διάσημους ανεμόμυλους της Μυκόνου - ή τουλάχιστον τραβήξτε μια φωτογραφία μαζί τους στο παρασκήνιο. Η Μύκονος είναι ένας από τους πιο Instagrammable προορισμούς στον κόσμο!

Το κύριο κέντρο γκέι μπαρ και εστιατόρια βρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου. Θα βρείτε επίσης πολλά boutique ξενοδοχεία και επίσης δημοφιλή ξενοδοχεία gay. Η παραλία Nammos έχει γίνει κάτι για τα πλούσια - θα δείτε πολλά γιοτ ελλιμενισμένα στο λιμάνι. Μπορείτε να συνδυάσετε τη Μύκονο με άλλα ελληνικά νησιά, όπως η Σαντορίνη - ένα ιδανικό μέρος για να ξεκουραστείτε μετά από μια εβδομάδα υπερβολικής στη Μύκονο.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Μύκονος

Ομαδικά ταξίδια για ομοφυλόφιλους

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στη Μύκονο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μύκονο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στη Μύκονο σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Αποκλειστικές Προσφορές