Γκέι Σιγκαπούρη

Γκέι Σιγκαπούρη

Εξερευνήστε τη Σιγκαπούρη με τον οδηγό μας για τα καλύτερα γκέι μπαρ, κλαμπ, σάουνες, σπα, υπέροχα ξενοδοχεία και πολλά άλλα.

想 知道 新加坡 最棒 的 同志 酒吧 , 舞厅 , 桑拿 以及 顶级 的 旅馆 在 哪 吗? 那就 快来 游览 我们 的 旅游 指南 吧。

Πληροφορίες για τη Σιγκαπούρη

Singapore

Gay Singapore - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Σιγκαπούρη είναι μια κυρίαρχη νησιωτική πόλη-κράτος - αυτή είναι βασικά μια χώρα! Είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πλουσιότερα μέρη στη γη. Η «φιλική προς τις επιχειρήσεις» ατμόσφαιρα της Σιγκαπούρης και οι ελαφριοί κανονισμοί το καθιστούν μια μεγάλη κλήρωση για τους πλούσιους και τους επίδοξους. Οι αυστηροί νόμοι απαγορεύουν τα σκουπίδια. Η Σιγκαπούρη είναι πολύ καθαρή και είναι γνωστό ότι είναι μια ασφαλής χώρα.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ως σημείο διακοπών για πλούσιους Κινέζους ταξιδιώτες. Ελέγξτε τους κανόνες και βεβαιωθείτε ότι δεν καπνίζετε σε χώρο μη καπνιζόντων. Η Σιγκαπούρη είναι άψογη για έναν λόγο: δεν ανέχονται καμία ακατάστατη συμπεριφορά. Είναι κάτι σαν καταφύγιο για ψώνια και το φαγητό στο δρόμο είναι φθηνό και πολύ καλό.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Σιγκαπούρη

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Εκδρομές στη Σιγκαπούρη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Σιγκαπούρη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στη Σιγκαπούρη Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στη Σιγκαπούρη σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Αποκλειστικές Προσφορές