Γκέι Γκέρνβιλ

Η Γκέρνβιλ είναι γνωστή ως «Gay Riviera» της Καλιφόρνιας. Ήταν ένα δημοφιλές σημείο για γκέι παραμονές από τη δεκαετία του '70.

Σχετικά με τη Γκέρνεβιλ

Το Guerneville είναι μια μικρή πόλη στην κοιλάδα Sonoma. Ο μόνιμος πληθυσμός του είναι μικρότερος από 5000 και περιβάλλεται από κοκκινομάλλα και δάση. Μπορείτε να επιλέξετε μια εμπειρία glamping και να μείνετε σε μια σκηνή ή καμπίνα στο δάσος. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την ίδια τη Γκέρνεβιλ και να ζήσετε τη γκέι σκηνή. Οι λάτρεις του κρασιού και οι φαγητοί θα τα πάνε καλά εδώ. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το κρασί σας στο επόμενο επίπεδο, το Napa Valley είναι εύκολα προσβάσιμο. Μια εξαιρετική επιλογή για γκέι παραμονή στην Καλιφόρνια - ειδικά αν οδηγείτε από το Σαν Φρανσίσκο.

Η Γκέρνβιλ έγινε ένας σημαντικός προορισμός για τον gay τουρισμό στη δεκαετία του 1970, όταν ο πληθυσμός LGBT + του San Fransisco άρχισε να κάνει διακοπές σε μερικά από τα πρόσφατα ανοιχτά ξενοδοχεία και θέρετρα που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους. Σήμερα η περιοχή είναι γνωστή ως Gay Riviera της Καλιφόρνια και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες για gay τουρισμό με ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο που συρρέουν στα δάση redwood για ηδονιστική διασκέδαση και χαλάρωση.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Γκέρνβιλ

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στη Γκέρνεβιλ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Γκέρνβιλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας