Γκέι Σακραμέντο

Γκέι Σακραμέντο

Η πρωτεύουσα της πολιτείας της Καλιφόρνια. Το Σακραμέντο έχει μεγάλο πληθυσμό ΛΟΑΤ και άφθονη νυχτερινή ζωή για ομοφυλόφιλους.

Σακραμέντο

Σχετικά με εμάς Σακραμέντο

Το Σακραμέντο είναι η πρωτεύουσα της Καλιφόρνιας και η πλούσια βλάστηση, τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα και η ακμάζουσα δημιουργική κοινότητα το καθιστούν μια φανταστική τοποθεσία για κάθε γκέι ταξιδιώτη. Το Σακραμέντο ήταν μια ομάδα δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του χρυσού, και παραδείγματα της συναρπαστικής ιστορίας του μπορείτε να δείτε στην γοητευτική Παλιά Πόλη της πόλης. Η πόλη έχει μια ισχυρή σχέση με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων και ο πληθυσμός LGBT + παίζει σημαντικό ρόλο στον πολιτισμό και την πολιτική του Σακραμέντο.

Η γκέι σκηνή του Σακραμέντο επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις γειτονιές του Lavender Heights, μια τοποθεσία όπου η κοινότητα LGBT + βοήθησε στη δημιουργία μιας ακμάζουσας σκηνής τέχνης και γκαλερί. Το Sacramento φιλοξενεί μια σειρά από ακμάζοντα γκέι μπαρ που κυμαίνονται από πολυτελή κοκτέιλ σαλόνια έως δερμάτινα μπαρ.

Νέα & Χαρακτηριστικά

Σακραμέντο Εκδηλώσεις

  • Σακραμέντο Υπερηφάνεια

    Sacramento Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Σάβ, 8 Ιουνίου

Σακραμέντο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Σακραμέντο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σακραμέντο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας