Gay Provincetown

Gay Provincetown

Το Provincetown, μια παραθαλάσσια πόλη στο βόρειο άκρο του Cape Cod στη Μασαχουσέτη, υπήρξε εδώ και πολύ καιρό ένας μεγάλος κόμβος της Βοημίας και του πολιτισμού των ομοφυλόφιλων.

Σχετικά με το Provincetown

Παραλίες Provincetown

Gay Provincetown - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Provincetown μπορεί κάλλιστα να είναι το πιο δημοφιλές γκέι σημείο διακοπών στις ΗΠΑ. Είναι μια μικρή πόλη στην άκρη του Cape Cod. Το P-town φιλοξενεί πολλά γκέι μπαρ και γκέι ξενοδοχεία. Ο πληθυσμός όλο το χρόνο είναι μόνο 3000. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής ο πληθυσμός αυξάνεται σε περίπου 60,000 - πολλοί από τους οποίους θα είναι ομοφυλόφιλοι.

Το Mayflower προσγειώθηκε αρχικά στο Provincetown, οπότε είναι μια μεγάλη πόλη στην αμερικανική ιστορία. Οι Πουριτάνοι που έφτασαν εδώ δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι θα γινόταν ένα από τα πιο γοητευτικά μέρη στη γη!

Το Provincetown έχει εξαιρετική νυχτερινή ζωή για ομοφυλόφιλους και μια ακμάζουσα πολιτιστική σκηνή. Πολλοί κορυφαίοι θεατές από τη Νέα Υόρκη συρρέουν στην Provincetown την περίοδο αιχμής για να διασκεδάσουν τους ομοφυλόφιλους. Κάθε πολίτης ΛΟΑΤ + των ΗΠΑ πρέπει να επισκέπτεται το Provincetown τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Πολλοί επιστρέφουν κάθε χρόνο.

Ξενοδοχεία σε Trending Provincetown

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις Provincetown

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Provincetown από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις Provincetown Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Provincetown Σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας