κυρίαρχος

Provincetown Gay Dance Clubs

Οι ομοφυλόφιλοι άντρες από όλο τον κόσμο έρχονται στο P-Town για πάρτι. Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα και πιο δημοφιλή gay χορευτικά κλαμπ στην Provincetown

Provincetown Gay Dance Clubs

Paramount Nightclub
Εικονίδιο τοποθεσίας

247 Εμπορική Στ, Provincetown, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 7 ψηφοφορίες

Το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Provincetown, που βρίσκεται στο Crown & Anchor. Η Paramount διαθέτει υπερσύγχρονο ηχοσύστημα, μεγάλη πίστα και τεράστιο αίθριο. Ο χώρος φιλοξενεί χορευτικά πάρτι, παραστάσεις καμπαρέ και διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως το Opening Party για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Provincetown ή εράνους για τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η Paramount φέρνει μερικούς από τους καλύτερους διεθνείς DJ και ερμηνευτές στο Provincetown. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους για το πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
καμπαρέ
Χορός
Μουσική

Τελευταία ενημέρωση στις: 1-Apr-2024

Atlantic House
Εικονίδιο τοποθεσίας

6 Τεκτονικός Τόπος, Provincetown, ΗΠΑ

Εμφάνιση στο χάρτη
2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Δημοφιλές gay νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Provincetown - ανοιχτό όλο το χρόνο. Το Atlantic House (γνωστός και ως A-HOUSE) αποτελείται από το The Little Bar (κρουαζιερό μπαρ με τζουκ μποξ), το Macho Bar (μπαρ με δέρμα & τζιν) και το Big Room (κλαμπ χορού). Το A-HOUSE φιλοξενεί διάφορες θεματικές βραδιές κάθε εβδομάδα με κορυφαίους DJ's, υπέροχα κοστούμια, βραβεία και πολλές εκπλήξεις. Το Atlantic House είναι στην πραγματικότητα ένα από τα παλαιότερα γκέι μπαρ στην Αμερική - αν μετρήσετε τα χρόνια που ήταν στην ντουλάπα. Αυτός ο χώρος είναι ένα πραγματικό βασικό στοιχείο στην ιστορία των ομοφυλόφιλων της Provincetown.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική

Δευτ.:12: 00 - 01: 00

Τρ.:12: 00 - 01: 00

Τετ.:12: 00 - 01: 00

Πέμ.:12: 00 - 01: 00

Παρ.:12: 00 - 01: 00

Σαβ.:12: 00 - 01: 00

Κυρ.:12: 00 - 01: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 12-Φεβ-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.