Γκέι Ανόι

Γκέι Ανόι

Εξερευνήστε το Ανόι, τη συναρπαστική και πολύχρωμη πρωτεύουσα του Βιετνάμ.

Ανόι

About Ανόι

Ενώ το ιστορικό του Βιετνάμ για τα δικαιώματα LGBTQ έχει περιθώρια προόδου, η πρωτεύουσα του Ανόι φιλοξενεί μια μικρή αλλά ζωντανή σκηνή γκέι ιδανική για queer ταξιδιώτες. Φωλιασμένοι στην ιστορική παλιά συνοικία του Ανόι, οι εξερευνητές θα ανακαλύψουν μια σειρά από μοντέρνα γκέι καφέ, μπαρ και κλαμπ που απευθύνονται κυρίως σε LGBTQ θαμώνες. Κρυμμένοι ανάμεσα σε αρχαίους ναούς και αγορές, αυτοί οι χώροι δημιουργούν ενεργητικούς κόμβους όπου αναμειγνύεται ανοιχτά η LGBTQ κοινότητα του Βιετνάμ.

Φορώντας εκθαμβωτικά κοστούμια και κυματίζοντας σημαίες με ουράνιο τόξο, οι εορτασμοί Pride καταλαμβάνουν τους δρόμους του Ανόι κάθε Αύγουστο, διαδίδοντας μηνύματα αγάπης και ανεκτικότητας. Και παρόλο που το PDA των ομοφυλόφιλων παραμένει σχετικά ταμπού στο συντηρητικό Βιετνάμ, πολλά από τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης του Ανόι μεταμορφώνονται μαγικά σε καταφύγια για ομοφυλόφιλους μόλις δύσει ο ήλιος.

Από παραστάσεις θεάτρου καμπαρέ μέχρι παλλόμενα χορευτικά κλαμπ, επισκέπτες LGBTQ από όλο τον κόσμο εντάσσονται στην τοπική queer κοινότητα του Ανόι για να εκφραστούν ελεύθερα ανάμεσα σε έντονα φώτα και μπάσο. 

Gay Ανόι - Travel Gay Ξεναγός

Ανόι Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Ανόι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ανόι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας