Περισσότερα χρήματα για τα χρήματά σας!

Περισσότερα χρήματα για τα χρήματά σας!

Επισκέπτεστε την Ταϊλάνδη; Εδώ είναι μια συμβουλή που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Η ανταλλαγή συναλλάγματος είναι μια πολύ ανταγωνιστική επιχείρηση στην Ταϊλάνδη. Η διαφορά προσφοράς/προσφοράς (η διαφορά μεταξύ της τιμής αγοράς και της τιμής πώλησης) για τα κύρια νομίσματα όπως το δολάριο ΗΠΑ, το ευρώ, η βρετανική λίρα και το γεν είναι συνήθως μόνο ένα τοις εκατό - ή λιγότερο.

Καλύτερες τιμές στην Ταϊλάνδη

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι από το Λονδίνο στην Μπανγκόκ, οι θάλαμοι ανταλλαγής νομισμάτων στο αεροδρόμιο Heathrow σημείωσαν ένα τεράστιο 15% spread στο μπατ της Ταϊλάνδης. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες θα εφαρμόσουν μια συναλλαγματική ισοτιμία και προμήθεια που προσθέτει αποτελεσματικά 3% - 5% στην τιμή αγοράς.

Η κορυφαία συμβουλή χρημάτων μας είναι να προσφέρουμε όσα μετρητά αισθάνεστε άνετα να μεταφέρετε και να ανταλλάξετε σε μπατ Ταϊλάνδης στην Ταϊλάνδη.

Φέρτε μεγαλύτερες σημειώσεις

Μεγαλύτερες ονομαστικές σημειώσεις (US $ 100, 50 ευρώ, 50 £ κ.λπ.) θα έχουν τις καλύτερες τιμές. Ορισμένες μικρότερες ονομαστικές σημειώσεις (π.χ. £ 5) ενδέχεται να μην γίνουν δεκτές. Κατεστραμμένα χαρτονομίσματα (συμπεριλαμβανομένων των επισκευασμένων με ταινία), χαρτονομίσματα που έχουν γραφτεί και νομίσματα δεν θα γίνονται δεκτά. Θα πρέπει να παρουσιάσετε ταυτότητα με φωτογραφία (π.χ. το διαβατήριό σας) σε όλους τους θαλάμους ανταλλαγής.

Όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα στην κεντρική Μπανγκόκ έχουν πολλά περίπτερα ανταλλαγής, αλλά το αγαπημένο μας είναι το Super Rich - το οποίο πιστεύουμε ότι προσφέρει με συνέπεια μερικά από τα καλύτερες τιμές μετάβαση. Η προσφορά / προσφορά εξαπλώνεται σε τουριστικούς προορισμούς όπως το Πουκέτ, το Σαμούι ή η Πατάγια μπορεί να είναι λίγο ευρύτερη, αλλά εξακολουθεί να έχει μεγάλη αξία σε σύγκριση με τις αγορές στο εξωτερικό.

Καλύτερες τιμές στην πόλη

Υπάρχουν πολλοί θάλαμοι ανταλλαγής στην περιοχή αφίξεων του αεροδρομίου στη Μπανγκόκ, το Πουκέτ, το Σαμούι κ.λπ., αλλά ανταλλάξτε μόνο τα μετρητά που χρειάζεστε μέχρι να φτάσετε σε ένα περίπτερο ή τράπεζα κάπου στην πόλη. Εάν ανταλλάσσετε μετρητά στο αεροδρόμιο για να πληρώσετε για ταξί, θυμηθείτε να ζητήσετε μερικές μικρότερες σημειώσεις (100 μπατ).

Όπως και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, οι τιμές ανταλλαγής ξενοδοχείων θα είναι ολοκληρωτικές.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο