Μεσοκαλόκαιρο στο Ελσίνκι

Μεσοκαλόκαιρο στο Ελσίνκι

Midsummer in Helsinki

21 Ιουνίου 2024 - 22 Ιουνίου 2024

Τοποθεσία

00250, Ελσίνκι, Uusimaa, Χέλσινκι, Finland

Μεσοκαλόκαιρο στο Ελσίνκι

Λάβετε μέρος στις έντονες γιορτές του Μεσοκαλοκαιριού στο Ελσίνκι, όπου το θερινό ηλιοστάσιο αγκαλιάζεται με μοναδικές παραδόσεις. Ενώ πολλοί Φινλανδοί αποσύρονται στις εξοχικές κατοικίες τους, το Ελσίνκι ζωντανεύει, ειδικά στα νησιά έξω από την ακτή. Το Seurasaari, ένα νησί αναψυχής, θέτει τις βάσεις για τους επίσημους εορτασμούς του Μεσοκαλοκαιριού, που χρονολογούνται πάνω από 60 χρόνια.

Το απόγευμα της παραμονής του καλοκαιριού, το νησί αντηχεί από χαρά καθώς ένα γαμήλιο ζευγάρι βρίσκεται στο επίκεντρο, κάνοντας βαλς στην κεντρική σκηνή πριν ανάψει τη φωτιά από ένα παραδοσιακό εκκλησιαστικό σκάφος. Άλλα δημοφιλή σημεία για φωτιές και γιορτές περιλαμβάνουν το Pihlajasaari, το πάρκο Kaivopuisto και τους κήπους του Tali allotment. Οι χοροί του καλοκαιριού στο Linnanmäki και στο Kivinokka προσθέτουν στο εορταστικό πνεύμα.

Τα τελευταία χρόνια γίνονται φεστιβάλ σε παραλίες και νησιά των πόλεων, προσφέροντας νέους τρόπους εμπειρίας των εορτασμών. Σκεφτείτε μια κρουαζιέρα για το Μεσοκαλόκαιρο για να παρακολουθήσετε τις φωτιές στην ακτογραμμή ή να χαλαρώσετε σε μια παραδοσιακή σάουνα του καλοκαιριού σε μια από τις δημόσιες σάουνες του Ελσίνκι.

Λευκό λογότυπο TGΚάντε κράτηση ξενοδοχείου για αυτήν την εκδήλωση
Τιμή Μεσοκαλόκαιρο στο Ελσίνκι

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.