Φεστιβάλ Καρναβαλιού 2019

Φεστιβάλ Καρναβαλιού 2019

Carnival Festival 2019

Τοποθεσία

bootshaus Auenweg 173, Κολόνια, Germany

Φεστιβάλ Καρναβαλιού 2019
Μεγάλο ετήσιο gay Carnival Festival στην Κολωνία με ένα εκπληκτικό πρόγραμμα πάρτι, με διεθνείς καλεσμένους DJ, ερμηνευτές και ηθοποιούς. Εισιτήρια: 18-34€

Λεωφορείο μεταξύ Schaafenstraße και Bootshaus. Σκοπεύετε να πάτε; Ελέγξτε μας κορυφαία ξενοδοχεία Κολωνίας για γκέι ταξιδιώτες.
Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Φεστιβάλ Καρναβαλιού 2019
P
Pedro

6-Φεβ-2019

SEXY Party - Το πάρτι της Κολωνίας με την Circuit Music στο DNA του

Θυμάμαι την πρώτη μου φορά στο SEXY Party και Wooww!! Πολλοί μου μίλησαν για το SEXY στην Κολωνία ως το μεγαλύτερο gay party της Γερμανίας, αλλά και για το Bootshaus - Το κλαμπ όπου γίνεται το πάρτι. Σχετικά με το Bootshaus Cologne, μόνο στο Berghain Berlin, άκουσα μουσική με το Funktion-One στη Γερμανία. Προσπαθήστε να ακούσετε Circuit Music με το Funktion One γιατί είναι μια πραγματική εμπειρία για να ζήσετε. Σχετικά με το SEXY, ο χώρος είναι πραγματικά μεγάλος και έχει τρία δωμάτια / πίστα χορού: Circuit Music - Techno - Electro Pop μουσική. Ο κεντρικός όροφος - όπου διεθνείς Djs παίζουν Circuit Music, υπάρχουν επίσης σόου με φοβερούς χορευτές Go-Go. (Έβλεπα στη σκηνή SEXY τύπους που έβλεπα πριν μόνο σε φωτογραφίες και εξώφυλλα περιοδικών). Και οι άνθρωποι, τα παιδιά του πάρτι - αυτό για μένα είναι επίσης πολύ καλό - είναι τόσο φιλικοί. Όλοι οι ομοφυλόφιλοι τύποι αλλά ανοιχτοί για να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους όλη την ώρα. Έχω γνωρίσει τύπους σε άλλες χώρες εκεί - ομοφυλόφιλους τύπους με τους οποίους γνώρισα σε άλλα gay πάρτι όπως το Gay Pride της Κολωνίας και το φεστιβάλ ομοφυλοφίλων στην πόλη όπως το Καρναβάλι ή το Φεστιβάλ του Αγίου Νικολάου. Σίγουρα αν σας αρέσει η Circuit Music, το SEXY είναι ένα πάρτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.