Φεστιβάλ Ουράνιου Τόξου της Ταϊπέι

Φεστιβάλ Ουράνιου Τόξου της Ταϊπέι

Taipei Rainbow Festival

Τοποθεσία

Βόρεια Πλατεία του Κόκκινου Σπιτιού και Μπροστινή Πλατεία του σταθμού MRT Ximen (Έξοδος 1) 10 Chengdu Rd, Wanhua District, Ταϊπέι, Ταϊβάν

Φεστιβάλ Ουράνιου Τόξου της Ταϊπέι
Το Taipei Rainbow Festival (TPRF) είναι η γιορτή LGBT Pride της Ταϊβάν, που πραγματοποιείται στην Ταϊπέι το τελευταίο Σάββατο του Οκτωβρίου κάθε έτους.

Για να κάνει το pride πιο διασκεδαστικό, η TAIWANIZE διοργάνωσε το «Φεστιβάλ Ουράνιου Τόξου της Ταϊπέι», συγκεντρώνοντας τοπικές επιχειρήσεις και φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους επωνυμίες για το Σαββατοκύριακο Pride. Η TAIWANIZE και συνδιοργανωτής του Taipei Culture Foundation - The Red House, 弘騏聲光有限公司 με το G*Star, το πιο διάσημο gay night club της Ταϊβάν, διοργανώνουν το Taipei Rainbow Festival (TPRF).

Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης TPRF είναι να παρουσιάσει πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες και επιχειρήσεις που έχουν βοηθήσει την κοινότητά μας να αναπτυχθεί. Γνωστοί DJs και ερμηνευτές που συμμετέχουν έντονα στην γκέι σκηνή της Ταϊβάν παίζουν για τη χαρά σας στην κεντρική σκηνή. Η εκδήλωση θα παρουσιάσει επίσης τοπικές μάρκες για να κάνει τις αγορές και τη διασκέδαση πολύ πιο εύκολο!
Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Φεστιβάλ Ουράνιου Τόξου της Ταϊπέι

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.